Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@veronicka1901 ahojte baby, áno my ideme teraz tretí krát , zvažovali sme tiež zmenu alé malej sa teda zatiaľ veľmi páči. Celý rok sa na to teší 🙂. Pozdravujeme Vás a vidíme sa raz určite ❤️👸.
@marfy2212 tak to je super, lebo naša Nasťa je taká istá 🙂. Tak sa podľa toho nájdeme 🙈😂
Doteraz nechapem preco ma neschvalili a tiez som sa to dozvedel az na navratke. Pricom maly mal vtedy 4 a pol roka
Dievčatá, a kto má info ohľadne programu, čakám kedy dajú na jún a zatiaľ nič. A tiež by ma zaujímalo ako to teraz bude zo stravou? Bude pre sprievodcu povinná či sa sa bez stravy? Vďaka za info 👍
@strikyhaky podľa telefonického hovoru je strava povinná. Dva roky dozadu keď som tam bola, tak som stravu nemala (varila som si v kuchynke, len deti mali stravu v jedálni). Mám komplikovanú diétu a tak vtedy to bolo pre mňa lepšie, ako jesť a má mi byť zle. Ale teraz, žiaľ, povedali mi, že strava je povinná, nakoľko že vraj sú švédske stoly. Takže či chcem, či nechcem, musím to zaplatiť a od imunoalergológia som žiadala potvrdenie, aby mi trochu vyšli v ústrety so stravou - keďže platím tak veľa, nech tam nehladujem...
@ekobaba aha, vďaka 👍. Tak že plná penzia? Ani polpenzia sa nedá? Dosť potom mi to cenovo vychádza, ani papiere ešte mi doteraz nedošli a to za týždeň by sme mali nastupovať.
Ahoj viete mi niekto povedat ake je ubytovanie Osika? Nastupujeme 1.6.ale asi kvoli korona virusu to bude obmedzene ze ani bazeny,ani fitko ani nic take vsak? 🙈
@lucka8491 ahoj osika je bývalá škola , je to dole pri vile breza smerom ku ihrisku je to pri železničnej trati ak ti nevadí hluk vlaku potom to je celkom tiché miesto na bývanie , vlaky rám zase tak často nejazdia , na izbe sú len umývadlá wc a kúpeľňa so sprchovacím kútom je na chodbe izby sú pekne zariadené no na prízemí sú dosť tmavé pretože sú z opačnej strany ale zase ak je pekné počasie izba je ok na prespatie , ja som bývala v tej Breze tak mamičky vonku ako sme kávičku pili rozprávali že majú tam trošku tmy inak som zvykla mať apartmán v topoli no v tom roku nebolo voľné tak mi dali brezu tých vlakov zas tak veľa nechodi , do fitka deti nepustili a bazén ja som nechodila myslím vonkajší bazén syn bol vo vírivke a vedľa bol bazén menší tak bol v tom je to detské kúpele tak preto som povedala že nepôjdem do bazéna no chodili mamičky do bazéna prajem pekný pobyt
kolko sa plati cena pobytu za navstevu? pred koronou to bolo 11eur/dospely, 5eur/dieta....teraz z tej novej stranky sa neviem orientovat, nenasla som to, dakujem....a je tam aj vypocet pobytu a dokonca sa da aj polpenzia zvolit, nie iba plna penzia za sprievodcu...
@lucka8491 ano pozerala som ich stránku no mne sa akosi zdá neprehľadná , pred tým mali lepšiu prehľadnejšiu aj všetky ubytovacie časti sa zobrazili a teraz mi tiež nešlo zobraziť ako vám , ak bude tam aj rozťahovaci gauč tak není problém dá sa dieťa tam v pohode sa vyspať .....škoda že majú teraz takú neprehliadnú stránku možno že to ešte opravia každopádne prajem príjemný pobyt a ak budete chcieť robia aj výlety majú vlastný autobus odporúčam výlety tie zvykli písať pri inhalaciach na chodbe tam sa treba zapísať a program kúpeľov zvykol byť pred bonsai reštauráciou vylepšený ak ešte kľudne sa pýtajte pozdravujem
@lucka8491 ak si tuto dáte osiku pod tým sú fotky izieb https://www.tkl.sk/liecebne-domy
@strikyhaky my nastupujeme 3.6. tiez na Borievke 😀
Prosím Vás žienky, ktoré ste boli v Borievke, sú na izbe (nie apartman) uteráky ?
@evickamacicka áno boli uteráky 😉

@erikai a neozvali sa? Vraj májove rezervacie posunuli na jún.. skúste si zavolať.