icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

marfy2212
21. máj 2020

@erikai a neozvali sa? Vraj májove rezervacie posunuli na jún.. skúste si zavolať.

strikyhaky
21. máj 2020

@veronicka1901 ahojte baby, áno my ideme teraz tretí krát , zvažovali sme tiež zmenu alé malej sa teda zatiaľ veľmi páči. Celý rok sa na to teší 🙂. Pozdravujeme Vás a vidíme sa raz určite ❤️👸.

strikyhaky
21. máj 2020

@marfy2212 tak to je super, lebo naša Nasťa je taká istá 🙂. Tak sa podľa toho nájdeme 🙈😂

erikai
21. máj 2020

@marfy2212 skúsim zistiť.. v júni ale nemôže kvôli práci...

marfy2212
Autor odpoveď zmazal
marfy2212
21. máj 2020

@ekobaba chcem sa spytať ste schválena ako sprievodca? Ja som az dnes na vrátke zistila ze niesom schvalena... a Pn ak ma neschvalili mi vypíšu v Lučivnej?

ekobaba
22. máj 2020

@marfy2212 áno, mňa schválili, moja dcéra ešte nemá šesť rokov....neviem či kvôli tomu...včera som tam volala, tak mi povedali, že PN vystavia v kúpeľoch, ale ak je sprievodca neschválený, tak to veru neviem....bude lepšie tam zavolať. Držím palce.

marfy2212
22. máj 2020

@ekobaba môžem sa spýtat kedy ste podávala žiadosť a kedy mala dcérka 6rokov?

romco3
22. máj 2020

@marfy2212 to da stalo aj mne v roku 2018, syn nemal este ani 5 rokov a neschvalili ma. Mame vseob.poistovnu. musel som pidat odvolanie na centralu VsZP a az potom ma schvalili.

romco3
22. máj 2020

Doteraz nechapem preco ma neschvalili a tiez som sa to dozvedel az na navratke. Pricom maly mal vtedy 4 a pol roka

alibabaa
22. máj 2020

@marfy2212 pn vypisuju v kupeloch. tu treba dat vypisat aj keby vas schvalili. vszp viacmenej schvaluje sprievod iba postihnutym detickam. vo vseobecnosti je cenovy rozdiel schvaleneho a neschvaleneho rodica cca 100 eur

ekobaba
22. máj 2020

@marfy2212 ako som už hore spomínala, dcérka ešte nemá šesť rokov. A žiadosť som podávala v septembri 2019

strikyhaky
22. máj 2020

Dievčatá, a kto má info ohľadne programu, čakám kedy dajú na jún a zatiaľ nič. A tiež by ma zaujímalo ako to teraz bude zo stravou? Bude pre sprievodcu povinná či sa sa bez stravy? Vďaka za info 👍

ekobaba
22. máj 2020

@strikyhaky podľa telefonického hovoru je strava povinná. Dva roky dozadu keď som tam bola, tak som stravu nemala (varila som si v kuchynke, len deti mali stravu v jedálni). Mám komplikovanú diétu a tak vtedy to bolo pre mňa lepšie, ako jesť a má mi byť zle. Ale teraz, žiaľ, povedali mi, že strava je povinná, nakoľko že vraj sú švédske stoly. Takže či chcem, či nechcem, musím to zaplatiť a od imunoalergológia som žiadala potvrdenie, aby mi trochu vyšli v ústrety so stravou - keďže platím tak veľa, nech tam nehladujem...

strikyhaky
22. máj 2020

@ekobaba aha, vďaka 👍. Tak že plná penzia? Ani polpenzia sa nedá? Dosť potom mi to cenovo vychádza, ani papiere ešte mi doteraz nedošli a to za týždeň by sme mali nastupovať.

stejja9
22. máj 2020

@alibabaa Mame VSZP, ziadne postihnutie,
chvalabohu, boli sme 2x, a sprievodca schválený bez problemov.

lucka8491
23. máj 2020

Ahoj viete mi niekto povedat ake je ubytovanie Osika? Nastupujeme 1.6.ale asi kvoli korona virusu to bude obmedzene ze ani bazeny,ani fitko ani nic take vsak? 🙈

marfy2212
24. máj 2020

@lucka8491 ja som v Osike ešte nebola ale kamaratka chodieva len tam..ale viem že tam sú spoločne sprchy a wc.

adrianazs
24. máj 2020

@lucka8491 ahoj osika je bývalá škola , je to dole pri vile breza smerom ku ihrisku je to pri železničnej trati ak ti nevadí hluk vlaku potom to je celkom tiché miesto na bývanie , vlaky rám zase tak často nejazdia , na izbe sú len umývadlá wc a kúpeľňa so sprchovacím kútom je na chodbe izby sú pekne zariadené no na prízemí sú dosť tmavé pretože sú z opačnej strany ale zase ak je pekné počasie izba je ok na prespatie , ja som bývala v tej Breze tak mamičky vonku ako sme kávičku pili rozprávali že majú tam trošku tmy inak som zvykla mať apartmán v topoli no v tom roku nebolo voľné tak mi dali brezu tých vlakov zas tak veľa nechodi , do fitka deti nepustili a bazén ja som nechodila myslím vonkajší bazén syn bol vo vírivke a vedľa bol bazén menší tak bol v tom je to detské kúpele tak preto som povedala že nepôjdem do bazéna no chodili mamičky do bazéna prajem pekný pobyt

lucka8491
24. máj 2020

@adrianazs dakujem ♥️ no mame byt vraj na 1.poschodi ...len nas bude 5 ale len 4postele a roztahovaci gauc ..no uvidime ...neviem nikde najst fotku tej osiky ake su izby.ako prerobili stranku polovica veci mi tam akosi nefunguje

aniellik3
25. máj 2020

kolko sa plati cena pobytu za navstevu? pred koronou to bolo 11eur/dospely, 5eur/dieta....teraz z tej novej stranky sa neviem orientovat, nenasla som to, dakujem....a je tam aj vypocet pobytu a dokonca sa da aj polpenzia zvolit, nie iba plna penzia za sprievodcu...

adrianazs
25. máj 2020

@lucka8491 ano pozerala som ich stránku no mne sa akosi zdá neprehľadná , pred tým mali lepšiu prehľadnejšiu aj všetky ubytovacie časti sa zobrazili a teraz mi tiež nešlo zobraziť ako vám , ak bude tam aj rozťahovaci gauč tak není problém dá sa dieťa tam v pohode sa vyspať .....škoda že majú teraz takú neprehliadnú stránku možno že to ešte opravia každopádne prajem príjemný pobyt a ak budete chcieť robia aj výlety majú vlastný autobus odporúčam výlety tie zvykli písať pri inhalaciach na chodbe tam sa treba zapísať a program kúpeľov zvykol byť pred bonsai reštauráciou vylepšený ak ešte kľudne sa pýtajte pozdravujem

marcy1
25. máj 2020

@lucka8491 ak si tuto dáte osiku pod tým sú fotky izieb https://www.tkl.sk/liecebne-domy

lucka8491
25. máj 2020

@marcy1 super dakujem len taka podotazka to su tam nikde neni zavesy?🙊🙊🙊

erikai
25. máj 2020

@lucka8491 Bývala som veľa na breze.. majú tam také oranžové sťahovacie rolety na oknách...

marcy1
25. máj 2020

@lucka8491 neviem isto, mali by byť tie oranžové sťahovacie roletky, my sme boli v borievke tam závesy boli na všetkých oknách.

erikai
25. máj 2020

@lucka8491 teda na osike látkové oranžové rolety... na breze sú závesy a záclony..

evickamacicka
25. máj 2020

@strikyhaky my nastupujeme 3.6. tiez na Borievke 😀

evickamacicka
26. máj 2020

Prosím Vás žienky, ktoré ste boli v Borievke, sú na izbe (nie apartman) uteráky ?

marcy1
26. máj 2020

@evickamacicka áno boli uteráky 😉