icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

marfy2212
6. jún 2020

@alibabaa my sa stravujeme v Borievke a je dostatok všetkého..obcas sa už niečo minie ale stale je velký výber .Viem ze sa sťažovali v Javory že ich tam je vela ludi a málo jedla.. ale vraj uz doplňaju stravu

lucka8491
6. jún 2020

@marfy2212 my sa stravujeme v javori a veru niekedy musime cakat pred jedalnou lebo ejdnoducho vela ludi a malo miesta a tym.padom aj s jedlom je to take ze nieco casto chyba ale doplnaju

maros29
8. jún 2020

Dobrý deň, prosím vás, aké sú momentálne hygienické obmedzenia v Lučivnej? Rúška v interiéri asi samozrejme, aj niečo viac (rukavice...)? Chystáme sa od 24.6. (zatiaľ iba telefonicky potvrdený termín, predvolanie ešte neprišlo). Ide niekto s deťmi cca 4,5-7 rokov v rovnakom termíne? Ďakujem.

strikyhaky
9. jún 2020

Tak švédsky stôl Vám neodfotim, ale nemusíte sa báť že sa nenajete 🙂. U nás úplná spokojnosť, malej dám za lyžičku zemiaky alebo ryža, cestovina,mäsko, zeleninku nejakú a je každý deň nájdená, čo sa minulé roky na niektoré jedlá ohrnala nos 🙂. Teraz si vyberie čo chce ❤️🤩👸👍

renalka
9. jún 2020

@strikyhaky 👍😉... A cena za jedlo pre sprievodcu je viac ako 8.50/den....resp. Ktosi písal vyššie že je to uz 11,50/den aj ze plná penzia je povinná. Bola by som Vam povďačná za aktuálne info. Ďakujem. Renalka

strikyhaky
9. jún 2020

@renalka dobrý večer, áno strava pre sprievodcu ( teda aspoň schváleného určite) je povinná, 3 x denne a stojí 11.50.

alibabaa
10. jún 2020

@strikyhaky mne kamaratka pisala ze 15. tak asi neschvaleny sprievodca plati 15? a tiez pisala, ze byva problem s jedlom vy sa stravujete v ktorom dome? toto je info z borievky.

marfy2212
10. jún 2020

@alibabaa návšteva je vraj 15€ ranajky,obed ,večera.. Neviem aky má problém s Borievou..tiež sa tam stravujeme a spoko..len sa trochu dlhsie stoji v rade..100 ludi 100 chuti..vždy sa nájde niekto nespokojny.

strikyhaky
10. jún 2020

@alibabaa možno neschvaleny sprievodca, ale to presne neviem keď že som schválená 🙂. A áno, návšteva 15 e. Sme v Borievke a úplna spokojnosť, tu sme potretie a takéto stravovanie a jeho organizácia nám vyhovuje najviac 👍.

renalka
10. jún 2020

@strikyhaky Ďakujem 😉

aniellik3
11. jún 2020

Mňa by zaujímalo, ako teraz fungujú procedúry, ktoré, alebo ste o nejaké ukrátené?

mm2008
11. jún 2020

ahojte, syn má tiež schválené kúpele Lučivná ... ubytko rezervované, len či sa tam dostaneme v tom termíne ,kedy by sme chceli, uvidíme..

marfy2212
12. jún 2020
vicenza
13. jún 2020

dievcata, ktore ste teraz v Lucivnej. Funguje tam kupanie a bazeny? dakujem za info.

marfy2212
13. jún 2020

@vicenza my sme..ano vnutorny bazen funguje

lucka8491
16. jún 2020

Ahojte ste tu prosim niektora co ste teraz v lucivnej a mate leziace dieta na izbe? Ste spokojne so stravou? Lebo to co nosia nam je na zaplakanie

alibabaa
18. jún 2020

@lucka8491 a neda sa dohodnut s kucharkami ze co vam prinesu?

lucka8491
18. jún 2020

@alibabaa nieneda.proste maju predpisane ze deti leziace maju jednotku tak ine nemoze byt ... Bohuzial

alibabaa
19. jún 2020

no pekne. to zasa raz vymysleli.... ked je dieta chore nezje nic co mu nechuti...

alibabaa
19. jún 2020

@lucka8491 a nebola si sa stazovat u kucharok? teda u veducej kuchyne???? cim viac staznosti, tym lepsie.

lucka8491
19. jún 2020

@alibabaa stazovala som sa aj v jedalni u kuchare aj v jedalni u pani co to tam zapisuje aj u doktorky ...ale tak bohuzial neda sa s tym nic robit a ostatny leziaci su asi spokojny 🤷

mila23
19. jún 2020

Mamicky a ako mate poriesene v praci ked ste s dietatom v kupeloch? mala som ist s dcerou v aprili - to som tusim mala narok vyziadat si PN, nakolko este chodila do skolky. Kvoli corone nam to ale presunuli na oktober a to uz bude chodit do skoly....da sa este PN? ci ako to riesite? ja viem teoreticky pracovat aj odtial - ale teda asi nebudem moct uplne naplno,kedze budem musiet chodit s nou na procedury.....dakujem

kankam
19. jún 2020

@mila23 zazila som, jedine vystriedat sa s niekym z rodiny a pracovat odtial. Na dieta starsie 6 rokov skolopovinne uz Vam nedaju ani ocr.Homeoffice alebo dovolenka. :(

vicenza
21. jún 2020

dievcata, ktore ste v Lucivnej, ake vylety po okoli sa daju zrealizovat, co sa oplati vidiet? Este jedna otazka, toaletny papier treba priniest, alebo davaju? dakujem za odpoved.

livia341
21. jún 2020

@vicenza toaletný papier netreba oni dávajú.

barbiers
21. jún 2020

Baby, koľko sa teraz po novom platí za súrodenca do troch rokov s procedúrami? Je tam niekto teraz takto?

miah
25. jún 2020

@barbiers na návratke píšu - liečené dieťa do 3 rokov (ktorému zdravotná poisťovňa liečenie neodsúhlasila) ako súrodenec liečeného dieťaťa má kompletný liečebný pobyt za 11,50€ / deň

alencica
26. jún 2020

Ahojte, minuly rok sme boli v Lucivnej, vsetko bolo jednoduche, co sa vybavovanie tyka, Tento rok sme chceli ist s tou istou diagnozou s oboma chalanmi, ale vcera nam prislo zamietnutie KL pre jedneho syna, druhemu na tu istu diagnozu KL schvalili. Mate skusenosti s pisanim odvolania? Je tam nejaka sanca, ze to uznaju?

alibabaa
26. jún 2020

@alencica ja som volala do zdravotky, preco to neschvalili, ze sa idem odvolat. Nevedela mi povedat preco neschvalili. na treti krat ked som sa isla odvolavat, som sa dopatrala, ze nas uz poslali na centralu do bratislavy a ze to uz musim riesit s nimi. tam bola pani ochotna. vsetko som vysvetlila a nakoniec mi povedala, ze dr. napisala zly kod diagnozy. .. a este som sa dozvedela, ze musim kazde 3m chodit na alergologiu, aby to bola indikacia pre poistovnu, ze sa este liecime a ze to nezanedbavame.

alencica
27. jún 2020

@alibabaa takže je to na dlhé lakte, nevadí, vyskúšam 🙂 vďaka za info