Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@aniellik3 vy idete do brezy prvykrat? Ak nie.Nieje tam velmi pocut ten vlak. Je to hned pod tratou. V smreku som ho pocula aj cez zatvorene okna a to je o dost dalej od trate
@anjeliksu ubytko a ceny jednoznacne najlepsie na stranke vyhladat. Na googli su recenzie aj s fotkami izieb. Liecenie spociva hlavne v pobyte vonku. Ja som to velmi citila.kedze sme z Ba. Zmena klimy. Su tam inhalacie. Bazen.virivka.biolampa.preplach nosa. Liecebny telocvik. Clovek sa urcite nenudi. 3-4x do tyzdna vylety busom. Program 👍
@zuzka1008 do brezy prvykrat, pred tym sme boli jedla, topol (s jednym dietatom), no najcastejsie javor, s dvomi detmi vtedy, bolo tam super, ale uz by sme sa tam tlacili, breza je priestranny velky apartman, no sme si to tam vyskusali niekolko noci spat u kamosov😜 zvykli sme si, mame uz teraz vacsie deti
Dievcata,co poviete na januar?rozmyslam,kedy si zvolit termin...
@zuzka1008 aj my sme schvaleny na liečbu A a tiež sme museli platiť moc co v iných liečebných som počula ze menej platia.Ked som sa pýtala nato tak je to preto lebo sa ceny zvýšili aj náklady a teraz je sezóna a v sezóne sa najviac plati za pobyt.Mimo sezóny t.j.od októbra do mája menej.
Baby,ste super. 😍 idem s 4 rocnym,v januar uz 5 rocnym syncekom a 1 rocnou dievcinou☺. Urcite pride s nami 1 osoba.. ponukaju namsrek. Bhde stacit alebo si priplatit za vacsie?
Ahojte žienky prosím vás neviete ako to tam je cez veľkú noc? Či to tam normálne funguje alebo je to zavreté a dávajú termín pred a potom až po veľkej noci ďakujem
Ahojte, ako sa máte na liečení? sú tam nejaké novinky? 🙂
Ahojte. Je tu niekto kto bol s malým dieťaťom v lucivnej za posledný rok? Aké procedúry sa robia na dýchacie cesty? Lebo v Šrobárovom mi povedali,že tam nič s deťmi nerobia iné, len to čo v Šrobárovom bez diagnostiky. V Šrobárovom mala 3rocna akurát tak bazén,čiže je to vyslovene diagnostika. Tak som čakala že v kúpeľoch niečo aj budu s ňou robiť.
Prosim, tie co mate skolopovinne deti, pocas skolskeho roka ako prebiehala tam vyucba, kolko hodin denne a potom poobede boli procedury? Dakujem

Dakujem krasne za odpovede. Aj detom ta kupelna liecba pomoze?prosim,v com spociva ta liecba?ja som sa len pytala pani dr.,ze ci by sme nemohli ist(kedze ja,ked som bola mala som chodila). V ndnesnej dobe neviem co to obnasa. Cize hlavnw na nete popozerat ubytko a ceny?onak ste spokojne?