Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Baby, máme ísť do Lučivnej v oktobri, pozerám cenník, fakt to vychádza okolo 700€ na sprievodcu na 21 dní? obe moje deti majú schválené od ZP, ja som ako schválený sprievod. a aj tak 700€
@chovancova27 ano lebo sa plati ubytovanie a to teda nieje vobec lacne
@chovancova27 a plus este strava na 21dni takze vychadza to dost.my sme boli 2sprievodcovia schvaleny a 3schvalene deti a platili sme vyse 1100€
No my ideme v januar a ratame okolo 900eur
No len ja schvaleny sprievod a 1 schvalene dieta. Plus 15 a 30eur na den ak niekto pojde s nami... mame sice apartman s kuchynkou,ale aj tk je to masaker. Ked nam dr.vravela o lieceni,brala som to,ze max.300eur doplatime a hotovo.. ale toto je dost no.. mam pocit,ze lwn procedury aj to nic extra preplacaju.. Ako ak staci skromnejsie ubytko,da sa aj lacnejsie. No ja chcem brat aj dieta 1 rok a ideme v zime cize plno veci a ak pojdem sama s nimi,tak musime mat kusok vacsie ubytko,tak beriem,ze musim doplatit. No nie je mi to jedno. Hlavne dufam,ze malemu to pomoze..
@chovancova27 ja som bola schvalena na liecenie swma a musela dom platit celu izbu aj tak
Dievčatá,ako dlho trvá kým sa od žiadosti dostaneme na pobyt? Keď podám v septembri tak asi až ďalší rok,že.

@elizita my sme boli s dcerou teraz v maji. Krv neberu. Crp ak je dieta chore. A spirometriu z vysetreni myslim nic viac.