icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

zuzka1008
28. júl 2022

@elizita my sme boli s dcerou teraz v maji. Krv neberu. Crp ak je dieta chore. A spirometriu z vysetreni myslim nic viac.

lucka8491
28. júl 2022

@zuzka1008 my sme boli v maji a skola bola od 8:30 -11:45 🤷
@elizita krv det nebrali

aniellik3
28. júl 2022

@zuzka1008 a ako ste to stihali? Ci nemusi chodit do skoly kazdy den, ci len na tie hodiny co vyhovuju a nebiju sa s procedurami? My ideme hned prvy septembrovy tyzden, 2 skolaci a predskolak, cize aj skolku bude musiet asi navstevovat, to bude maraton to stihat vsetko🙈😂

venusa85
28. júl 2022

@elizita nie, nám brali krv len u doktorky /alergo, čo nám žiadosť podávala. V kúpeľoch je len pohovor s doktorom pri nástupe, potom každý týždeň vizita.

zuzka1008
28. júl 2022

@aniellik3 ja som mala co robit, aby som stihala kombinovat moje a jej procedury..
Dieta je normalne v skole a na urceny cas sa vyzdvihne a dostavi na proceduru.potom ide do skoly.pokracuje vo vyucovani

zuzka1008
28. júl 2022

@aniellik3 ak mozem vediet kolko platite? Bud.rok ak sa podari.chcem zobrat aj druhu dceru.. A kde budete ubytovaní?

venusa85
29. júl 2022

@elizita prvý raz bola keď mala 3 roky, lebo vraj len od tohto veku môže do kúpeľov dieťa... A už vtedy mala telocvik

ellita7
29. júl 2022

@aniellik3 doobeda je vyucovanie od pol 9 do 11.45hod.Procedury su doobeda ,deti chodia na procedury ako maju a potom bud pridu na vyucovanie,alebo odchadzaju z vyucovania na procefury,nikto to tam neriesi.Alebo nejdu vobec ak maju vela procedur.

aniellik3
30. júl 2022

@ellita7 a papuce, vytvarna si treba vsetko doniest?

lucka8491
31. júl 2022

@aniellik3 papuce treba jasne prezuva sa tam.a vytvarnu sme nebrali

lulianna
31. júl 2022

@aniellik3 papucky ano určite, žiadnu vytvarnu ani hudobnu nemali, len telesnú a to chodievali von 🙂

ellita7
5. aug 2022

@aniellik3 treba si doniest knihy,pisanky,pisacie potreby,papuce mal co nosil po izbe,bo sme noli ubytovsni v smreku a v smreku je aj skola a skolka,vytvarnu,hudobnu nemali ,iba telesnu a to isli na vychadzky von

aniellik3
6. aug 2022

@ellita7 a prijmova kancelaria je stale v smreku? Lebo skola pred tym uz bola v limbe aj osike, sa to teda casto meni

lulianna
6. aug 2022

@aniellik3 Ano, aj prijmacia kancelaria, lekarky a škola/školka všetko v smreku.

aniellik3
6. aug 2022

@lulianna a kde sa stravuje breza?

ellita7
6. aug 2022

@aniellik3 ano je v smreku

ellita7
6. aug 2022

@aniellik3 stravuje sa v gurmane vedla restauracii bonsaj

chovancova27
9. aug 2022

Baby, máme ísť do Lučivnej v oktobri, pozerám cenník, fakt to vychádza okolo 700€ na sprievodcu na 21 dní? obe moje deti majú schválené od ZP, ja som ako schválený sprievod. a aj tak 700€

lucka8491
9. aug 2022

@chovancova27 ano lebo sa plati ubytovanie a to teda nieje vobec lacne

lucka8491
9. aug 2022

@chovancova27 a plus este strava na 21dni takze vychadza to dost.my sme boli 2sprievodcovia schvaleny a 3schvalene deti a platili sme vyse 1100€

aniellik3
9. aug 2022

@lucka8491 my ideme v septembri 1schv.a 1neschv.spr.a 3schv.deti a vyjde nas cez 1300, strava uplne zbytocna pre nas rodicov, stve ma, ze je povinna, kedze deti nam vsetko aj tak nepojedia, su slabi jedaci a stacilo by nam po nich dojedat

anjeliksu
9. aug 2022

No my ideme v januar a ratame okolo 900eur
No len ja schvaleny sprievod a 1 schvalene dieta. Plus 15 a 30eur na den ak niekto pojde s nami... mame sice apartman s kuchynkou,ale aj tk je to masaker. Ked nam dr.vravela o lieceni,brala som to,ze max.300eur doplatime a hotovo.. ale toto je dost no.. mam pocit,ze lwn procedury aj to nic extra preplacaju.. Ako ak staci skromnejsie ubytko,da sa aj lacnejsie. No ja chcem brat aj dieta 1 rok a ideme v zime cize plno veci a ak pojdem sama s nimi,tak musime mat kusok vacsie ubytko,tak beriem,ze musim doplatit. No nie je mi to jedno. Hlavne dufam,ze malemu to pomoze..

venusa85
9. aug 2022

@lulianna prijimacia kancelaria bola lred 2 rokmi v smreku, vlani boli uz v Limbe

ellita7
9. aug 2022

@chovancova27 ja som bola schvalena na liecenie swma a musela dom platit celu izbu aj tak

ellita7
9. aug 2022

@lucka8491 a kefy ste boli,neboli ste v juni?

lulianna
10. aug 2022

@venusa85 Ano 🙂 to je pravda. No už je znovu v Smreku, tak zboku vlavo 🙂

venusa85
10. aug 2022

@lulianna vdaka za info, ja idem s dcerou v jesen ☺

lucka8491
Autor odpoveď zmazal
lucka8491
10. aug 2022

@ellita7 boli sme v maji

elizita
11. aug 2022

Dievčatá,ako dlho trvá kým sa od žiadosti dostaneme na pobyt? Keď podám v septembri tak asi až ďalší rok,že.