Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@dejna31333 ano, my ideme po operacii nosnych mandli. Nastupujeme 14teho. Mimochodom nema niekto po ruke program na Oktober? Celkom som zvedava co nas caka.
@mon1605 ďakujem krásne nám to dôvera zamietla ale nakoniec po boji s poisťovňou máme nástup 28.10. v Topoli ďakujem
Prosím vás a v Bardejovskych kúpeľoch s deťmi ste neboli niektorá?
@dejna31333 prosim Vas,kolko Vas bude stat cely pobyt?dakuejm
@anjeliksu ja som teraz platila 500€ vo Villa Breza. 2 deti+ja
@chovancova27 dakujem... ja sa len preto pytam,pebo v januari by sme mali ist tiez,aby som vedela,ze kolko cakaj. Ideme ja,syn a 1 rocne dieta..ideme asi do topola..
@anjeliksu my sme mali najlacnejšiu izbu, ostatne platili do 1000€.
@chovancova27 aha. A co sa este ine plati?aby som si vedela pripravit peniazky a vedeli s cim ratat. Ja dufam,ze aspon nq par dni k nam niekto pride,ratam,ze asi aj to bude za priplatok. V zime maju urcite tiez nejake aktivity. Myslim pre deti.vsak?
@anjeliksu asi ano, my sme boli v septembri. no platí sa tam vlastne všetko navyše, baby to tu popisujú. parkovné, výlety... bol za nami manžel a platil okolo 30€ na noc.
@chovancova27 kedy Vam dali vediet,ze nastupujete a vycislenie sumy?jedlo bolo ok?ideme prvykrat na liecebny pobyt,mate nejake odporucania?kolko je parkovne?vam sa pacilo?a co deti?
@anjeliksu my sme byvali v smreku. Isli sme skoro okamzite .od schvalenia cca 2tyz. Teraz v maji sme boli. Jedlo nam velmi chutilo. My sme byvali na c105 aj s terasou 👍
Pobyt sme si uzili. Vylety boli super spestrenim. Teraz uz sa zial vsetko plati parkovne aj vylety ich busom navyse cca 5e
Ale urcite pojdeme este bud.rok
@sara2 ano bola som tam s dcerkou a bolo super. Oddychla som si ja a aj ona a zdravotne sa jej polepsilo.
Baby boli ste niektorá aj tak,že dieťa a aj vy na liečení? Aký je vtedy poplatok? Ďakujem