icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

bejkovnicka
15. jan 2023

@venusa85 no už nie sú švédske stoly, je jedno jedlo, ktoré sa vraj nedá absolútne jesť. A porcia taká že škoda slov naozaj. Z toho by sa ani 50 kilova žena nemala šancu najesť, nie to chlap

kishtika
Autor odpoveď zmazal
misinka20
17. jan 2023

@bejkovnicka už nie sú švédske stoly??? a od kedy?
a strava je stále povinná... my ideme koncom februára... už po 7x...

anjeliksu
17. jan 2023

@misinka20 nam prisla dnes pozvanka,tak strava ma byt na vyber z 3 jedal...predpokladam,ze od noveho roka je tak..

anjeliksu
17. jan 2023

@bejkovnicka dobry den.
Prosim,je k dispozicii aj nejaky lad a svah na lyzovanie?dakujem

glas
18. jan 2023

@... dobrý večer, lyžuje sa v Lučivnej - cca 2km Potom v Lopušná dolina 2 strediská - cca 5km. Potom Liptovská Teplička - cca 18km .. Ľad nie je asi nikde ! Pekný pobyt v TKL.

zuzka1008
19. jan 2023

@anjeliksu dobry den. Kedy ste si podavali navrh na liecenie? Ked vam vcera prisla pozvanka? Na aky termin idete?

anjeliksu
19. jan 2023

@glas dobry den.
V areal nieje ani klzisko alebo svah na lyzovanie? Mysleli sme si,ze ano,podla mapky zverejnenej na stranke... alebo len nie je to spustene?
Dakujem za odpoved.

anjeliksu
19. jan 2023

@zuzka1008 dobry den. Este min.rok,ale vedeli nam dat termin za cca 2 tyzdne,no my sme chceli na januar a lebo februar. A cca 2 tyzdne pred nastupom. Staci komunikovat,dohodnut sa vzdy da.;)i ked ideme prvykrat,tak vela skusenosti nemam.;)

zuzka1008
19. jan 2023

@anjeliksu dakujem za odpoved. A kde ste ubytovani?

anjeliksu
19. jan 2023

@zuzka1008 ideme 31.1.a ubytovanie mame topol. Vobec neviem ako bude alebo co.. kludne Vam potom mozem dat vediet.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️tiez somzvedava ako bude.

vrabecek
19. jan 2023

@anjeliksu u nás topoľ vyhráva mi ideme 20. 3 je tym. Príjemná upratovačka aj pobyt super ideme uz 8 rok

anjeliksu
20. jan 2023

@vrabecek a ako to funguje s upratovanim?lebo my by sme chceli mat navstevy po tyzdni (babka,dedko...)mam namysli hlavne postelne. A viete nam poradit?da sa v areale lyzovat ci vyuzit klzisko ako maju na tej mapke? Wellness,bazen sa da priplatit aj pocas tyzdna?a na procedury (bazen a co ja viem co este budr maly mat)idem s nim?ci ako to funguje?dakujem za odpovede

kishtika
21. jan 2023

Ahojte, da sa teraz v areali korculovat a lyzovat?

wanda2411
22. jan 2023

Dobrý deň, chcela som sa opýtať, ako to je na 3 tyzdnovom pobyte s PN, alebo OCR.Ideme so synom v apríli 1x.Dakujeme za info.

lucka8491
22. jan 2023

@anjeliksu s navstevou je to tak ze aj zalezi aku mate izbu a ci ma navsteva kde prespat lebo ak mate malu izbu bude sa musiet navsteva ubytovat v tom ich rezorte co teda vobec nieje lacna zalezitost
Nam vymenili postelne v polovici pobytu
Wellnes sa da priplatit myslim ze to bolo 8€ na hodinu
Klzisko neviem ci funguje minuly rok fungovalo aj lyzovanie aj klzisko ale teraz je ta zima taka vselijaka tak to ti povedat neviem
Ked maju deti bazen alebo saunu kludne mozte ist spolu

anjeliksu
22. jan 2023

@lucka8491 velmi pekne dakujem za odpoved. Pomohli ste mi.;)

jufka
23. jan 2023

Maminky, prosim, ako je to so stravou? Objednava sa z nejakych jedal alebo je to formou svedskych ako minuly rok? Dakujem 🙂

mmmzm
28. jan 2023

Aktuálne:

anjeliksu
28. jan 2023

@mmmzm dakujeme

anjeliksu
28. jan 2023

@mmmzm je tam aj nejaky instruktor?

mmmzm
28. jan 2023

@anjeliksu ..nie

zuzka1008
29. jan 2023

@mmmzm ako je to teraz prosim zo stravou?

kishtika
29. jan 2023

Moze dat prosim niekto foto kto tam aktualne je ako to tetaz vyzera na svahu a klzisko? Dakujem. To pozicovne je na cely den, ake ako, neviete niekto?

strelko
29. jan 2023

@wanda2411 pn ku Vam vypisu v kupeloch

mmmzm
29. jan 2023

@kishtika ...foto nemám, klzisko nefunguje. Sánky tubing funguje,lebo si to deti vyšmýkali samé...
Požičovňa : nie je jasný cennik - vraj na deň.
Vraj kúpeľný hostia nebudú platit, ale všetko v rovine ,,vraj,,....zajtra odchádzajú prví ,tak dajú vedieť,ako budú platiť....

mmmzm
29. jan 2023

@zuzka1008 ...ranajky- švédske stoly, obed/večera - výber z 3jedal...

kishtika
29. jan 2023

@mmmzm dakujem, ak budete mat nejaku info, dajte prosim vediet. Minuly rok sa nic neplatilo, ale nebol ani ziadny cennik. Tak aby sme sa vedeli pripravit. Ze ci je to len pre hotelovych alebo aj kupelnych ☺️

llela
29. jan 2023

@mmmzm a vyber z troch jedál treba dopredu nahlasovať alebo sa priamo rozhodnem podľa toho ako mi to bude sympatické?🙂

mmmzm
29. jan 2023

@llela dopredu jeden deň