icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

sloniiicek
27. apr 2023

@evina2 ako nam chuti. Asi 2x nam nechutilo za 2 tyzdne. Len vecera je dost skoro. Bud o 17.h alebo 17.45h. Ale je tu aj restika.

sloniiicek
27. apr 2023

@evina2 hej. Tie izby su mensie. My sme javor a to je super velke.

misinka20
27. apr 2023

@evina2 Vieš čo ja neviem či ľudia čakajú 5* hotel s ultra All inclusive alebo čo ale ja sama za seba musím povedať, že sme sa so synom vždy najedli, všetko bolo chutné, dostačujúce porcie a nám teda veľmi chutilo. To, že sa opakujú raňajky, no hold ste v kúpeľoch nie na Bahamách. Ale 100 ľudí, 100 chuti, sú ľudia, ktorí budú kritizovať všetko a potom sme tu my čo sme pokojní... Ja som bola tento rok už 7 x v Lučivnej a opäť nám bolo skvelo, všetko bolo super a veľmi sme si to užili... O rok sa určite opäť veľmi radi vrátime.

evina2
27. apr 2023

@misinka20 ďakujem veľmi pekne. Aj ja si tak myslím. My sme tam boli 2 roky do zadu. Len vtedy boli švédske stoly aj obedy, aj večere. A to bolo teda super. Hovädzie mäso bolo vynikajúce vtedy. Teraz neviem. Mäso bolo rozsypajúce.

evina2
27. apr 2023

@sloniiicek hádam sa pomestíme. Pred dvomi rokmi sme boli v topoli. A tam bolo tiež dobre. Ale tento rok ideme skúsiť smrek. Už sme aj ešte v starej limbe boli. A bolo výborne.

llela
28. apr 2023

@sloniiicek prosím ta keď bude zverejnený program na máj dala by si ho tu do skupiny

monn75
28. apr 2023

Ahojte zienky, prosim vas, poraďte - využijú deti odrazadlo ci kolobezku? Ci to tam trepať, alebo radšej nie. Dakujem pekne

darinb
28. apr 2023

@monn75 vyuziju

sloniiicek
28. apr 2023

@monn75 jasneee. Vela deti ma.

zuzanka_89
29. apr 2023

Baby ako to je v Stredu mame nastúpiť verím ze za 4 dní sa stav zlepší.

Syn zacal dnes ráno kašľať.
Stalo sa Vám niekedy že ste nenastúpili a návratka uz poslaná? Ďakujem

llela
29. apr 2023

@zuzanka_89 pred nástupom musi vidieť dieťa pediater, treba do kúpeľov o tom doniesť potvrdenie a on rozhodne. Termin sa dá vždy zrušiť a dohodnúť iný.

zuzanka_89
29. apr 2023

@llela ved včera sme boli pre papier všetko dobre a dnes do rána bum.Kedze dôvod kúpeľov alergik a časté kašle.

llela
29. apr 2023

@zuzanka_89 tak budem musieť v utorok asi ešte riešiť.. aj moja kašle momentálne, je alergická na brezu

zuzana851
29. apr 2023

Neriesila by som ved tam vas prijima dr tak zhodnoti nas tiez vkuse kasel a vydrzali sme tam 3tt ved koly tomu tam sa ide

evina2
29. apr 2023

Prosím vás myslite, že keď ideme do smreku do troj postelovwj izby s obývačkou s rozkladacim gaučom štyria. Tak tam bude štvrtý paplon a vankúš. Máte s tým niekto skúsenosti? Ďakujem pekne.

zuzka1008
29. apr 2023

@evina2 jasne .a keby nebol tak vam daju. Ak ich poziadate. My sme si tak pytali. Lebo mala mi jeden ogrcala

evina2
29. apr 2023

@zuzka1008 ďakujem.

zuzanka_89
29. apr 2023

Bývajú procedúry aj vo sviatky?

nikol124
29. apr 2023
sloniiicek
30. apr 2023

@zuzanka_89 ani cez vikendy. Sviatok nam prrsunuli na iny den. Takze v jeden den sme mali dve inhalacie a dva preplachy.

sloniiicek
30. apr 2023

@nikol124 este mi napadlo,ze bazen napr.funguje. a mam pocit,ze niekto spominal,ze toto im nechali aj na sviatok.

nikol124
30. apr 2023

@sloniiicek boli sme celé velkonočne sviatky prišli sme štvrtok 6 apríla, prvú procedúru sme mali v utorok po velkonočnom pondelku, takže 5 dní sme tam nemali ani jednu všetko sme mali vopred napísané ako náhradné neskor za tieto dni (sj bazén aj saunu)

sloniiicek
30. apr 2023

@nikol124 mozno preto,ze ste prisli tesne pred. Suseda maju bazen v pondelok a to je sviatok.a im ho neskrtli. Ostatne ma vyciarknute a presunute.

nikol124
30. apr 2023

@sloniiicek tak možno preto,že je to jeden deň a bazén funguje , my sme nemali nič ,5 dní úplne bez procedúr sme boli

zuzana851
30. apr 2023

My sme boli tiez cez velkonocne a mali sme saunu aj bazen welness funguje a ostatne nie vsetko presuvali nam

svetlana261
30. apr 2023

Jedálny lístok z Lučivnej na budúci týždeň

llela
Autor odpoveď zmazal
15barbara1512
3. máj 2023

@vsetci ahojte chodí sa tám na 3tyzdne alebo môžme byť aj kratšie?koľko to vychadza orientačné dospelá osoba 5a3r dieťa

misinka20
3. máj 2023

@15barbara1512 Chodí sa na 21 dní, Union 28 dní... Cena je rôzna, podľa toho či ideš ako schválený/ neschváleny sprievod či obe deti idú cez poisťovňu alebo jedno ide ako samoplatca, či ty ideš cez poisťovňu a aký typ ubytovania chceš. Ja som bola ako neschváleny sprievod s 10 r synom na 21 dní mimo sezóny, t.j február/marec v Javore a vyšlo nás to cca 1200 e ... Rokmi to je drahšie a drahšie, vieme porovnať lebo už sme boli 7 x...

llela
3. máj 2023

@15barbara1512 my platíme tu istú izbu v to istom termíne ako minulú rok a suma o 250 eur viac