icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

glas
5. okt 2024

Toto Vás čaká v októbri ... čitatelnejšia verzia 🙂

didinka8809
10. okt 2024

Zajtra odchadzam so synom a budeme v Smreku.Prosim vas neviete ci je na izbe konvica?nikde sa neviem toho dohladat.Predpokladam ze tam bude aj v budove spolocna kuchynka a mozno bude tam,neviem.Dakujem pekne

andrea197936
10. okt 2024

@didinka8809 konvica aj mala chladnicka je na kazdej izbe,rovnako aj susic na pradlo.pracka mikrovlnka a pod su v spolocnej kuchynke

didinka8809
10. okt 2024

@andrea197936 super Ďakujem velmi pekne

mandaranka123
23. okt 2024

dobrý deň, začiatkom novembra by som mala ísť na 21 dní do kupelov s deťmi, 4,5 roka a 2,5 roka. prišla mi ponuka si priplatiť liečenie aj pre mladšieho za 376 eur. staršie dieťa to ma schválené poisťovňou, ja som doprovod.

viete mi poradiť, či sa oplatí tie terapie platiť aj mladšiemu. zatiaľ je zadarmo. bojím sa , či staršie dieťa bude chcieť absolvovať terapie samo a ze ako to zladim s 2 detmi.
ďakujem za rady a nápady

didinka8809
25. okt 2024

@mandaranka123 na vasom mieste by som si priplatila chodila aj s mladsim.ako procedury je tu bazen a sauna,inhalovanie je teraz len individualne,skupinove je zrusene.ale zasa viete si na mieste priplatit procedury ktore by ste chceli aj pre mladsieho.a ak by vam to nevyhovovalo tak by ste procedury nezaplatili.je tu aj skolka ale neviem ci nieje len pre deti ktore tu absolvuju liecbu.potom je tu bioptron,po inhalovani konvičkujete.neviem kde budete byvat ale v Smreku je lekar teda aj vizita na ktoru chodite a aj absolvovanie procedur je v tej istej budove.plus je tu skolka a skola na 4 poschodi.kludne sa pytajte ja som tu teraz so synom.

peta44
25. okt 2024

@mandaranka123 no syn nemoze absolvovat procedury bez vas vzdy tam musite byt s nim preto sa volate doprovod. My sme boli vsetci aj s muzom 2 a 5 rocny. Potom ho vystriedala babka a starka. Ja si to moc neviem uplne predstavit tam byt sama s nimi. Ale samozrejme sa nam to predrazilo kedze sme doplacali ubytko navsteve ale zas to bola pekna rodinna dovolenka

elinka1051
25. okt 2024

Ja som bola dva roky po sebe, deti prvý krat necele 2 a 4 roky. Prvý krát som menšiemu neplatila nic, druhý krát keďže stále nemal 3 roky, tak už som ňu zaplatila, môže ísť všade na skupinové aktivity aj ako neplateny, len nemôže sam inhalovat, nevenuju sa mu na telesnej ako liecenemu a ak nelieceny ochorie, smer detská pohotovosť Poprad.
Bola som.s nimi.sama.druhy krat za nami prišiel muz na vikend

mandaranka123
30. okt 2024

@elinka1051 ďakujem Vám za odpoveď. a platili ste si iba niektoré procedúry alebo celý liečebný pobyt pre mladšie dieťatko? zvažujem, že nasmu mladsiemu mu zaplatim iba niektoré procedúry , že to možno vyjde lacnejšie, keďže nemá 3 roky.

mandaranka123
30. okt 2024

@peta44 ďakujem za vysvetlenie. tiež ešte nemám veľmi predstavu, ako tam budeme fungovať 🙂

mandaranka123
30. okt 2024

@didinka8809 ďakujem za vysvetlenie, že čo nás čaká. a myslite , ze sa oplatí mladšiemu to všetko platiť? máme bývanie v Smreku 🙂

elinka1051
31. okt 2024

@mandaranka123 komplet vsetko ako liecenemu, buduci rok uz pojde ako lieceny

elinka1051
31. okt 2024

@didinka8809 to skupinove inhalovanie este stale nefunguje????

venusa85
31. okt 2024

@elinka1051 stále, je iba individuálne

didinka8809
31. okt 2024

@mandaranka123 ci to vyjde lacnejsie neviem...ale ohladom zdravia sa urcite oplati.a zasa ak vam nebude vyhovovat aby isiel aj maly a date ho napriklad do skolky nezaplatite a hotovo..takze asi lacnejsie.

mandaranka123
2. nov 2024

@elinka1051 lebo ešte nemal 3 roky, že? môžem sa opýtať a do bazéna ste mali vlastne rukavniky pre deti? a aj uteráky vlastne? ďakujem.
dnes som začala balit , v pondelok nastupujeme a také praktické veci mi až dnes nabiehaju 🙂

elinka1051
2. nov 2024

@mandaranka123 nemal ešte tri roky,do bazéna dávajú uteráky, my sme aj v javore mali uteráky, aj fén na izbe

didinka8809
3. nov 2024

@mandaranka123 ja som synovi brala rukavniky ale maju tam aj koleso pre malinke deti s opierkou,dosky na plavanie,lopty a tak dalej.do bazena davaju uteraky a ked idete do sauny dietatu daju uterak a mamicke plachtu.feny maju aj v satni zabudovane v stene kde si dieta sadne na stolicku a fuka mu na hlavu.plus feny su aj v miestnosti kde sa prezuvate ked pridete.

partishka
13. nov 2024

Vedeli by ste mi poradit. Synovi schvalili liecbu ja som doprovod samoplatca. Mozme kupele aj zrusit alebo uz musime nastupit ked mu to schvalila poistovna? V kupeloch sme nedostali este pevný termin. Ďakujem

peta44
13. nov 2024

@partishka mozete aj zrusit ale ak by ste chceli zas o rol bude to tazsie asi dostat. Skor by som zavolala poistovni sa opytat ako to beru

sloniiicek
22. nov 2024

@mandaranka123 pekny den. Ja som bola 2x po sebe. Raz 2 a 15 a druhykrat skoro 3 a 16 rocnou.bstarsia sa liecila. Prvy rok to bolo hrozne narocne. Dcera mala spat v case,ked starsia chodila na procedury. Aj obed sme mali neskorsi,lebobsme byvali v Javori. Dalsi rok sme boli v Smreku.
Treba ratat s tym,ze vsade musite chodit s liecenymbdietatom. Lebo ste doprovod. Na ziadnu proceduru nemoze ist sam. Aj ked som mala deviatacku....
Rok predtym sme mali vsetko zadarmo annic sme nedoplacali do sauny, plavanie. Tetqz sa musibtusim od 3 rokov.ja som mala detsku postielku. Jedla odo mna. Aj tak je vyberava.... jedla fakt len vyvar, ryzu, cestoviny. 🙂 takze som za nu nemusela doplacat. Aj tak by neinhalovala, nepreplachovala nos a ani necvicila. Poznam si ju. 😉 mala som detsku postielku,kde mibspinkala.
Niektore maminky sa spoznali tak,ze si zvykli tieto mensie deticky navzajombpostrazit. 😉 ked muselo dieta spat a trebalo ist na proceduru.ale teda rezim sm mali..... 😉 drzim palce a pevne nervy. 😉

llela
16. dec 2024

Zienky ak sa chystáte niektorá na zimu do kúpeľov. V lyžiarskom stredisku je predpredaj skipasov.

kishtika
5. jan 2025

Neviete prosim ci v kupeloch davaju nejaku zlavu na listky na vleky v lyziarskom stredisku Lucivna?

marikalea
8. jan 2025

@kishtika minulý rok dávali, ale žiaľ nebol sneh

aduska256
10. jan 2025

28.1. nastupujeme s kym sa vidime☺️

yanisko
12. jan 2025

@aduska256 S nami 🙂

aduska256
13. jan 2025

@yanisko super sa tesim

sticker
balcoska
13. jan 2025

@aduska256 aj my ideme 28.1. kde budete ubytovaní? My ideme prvý krát a trochu sa aj bojím🙈

yanisko
14. jan 2025

@balcoska Aj ja 🙂

tesla28
16. jan 2025

@balcoska Určite sa nemusíte báť, je tam tam podľa mňa pre deti ale aj pre dospelých taky život v rozprávke. Určite sa s niekym zoznámite a budete mat partakov. Užite si to tam .