icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

vrabecek
29. apr 2026
@milluska

Ahojte, sú tu už maminy s deťmi na majove termíny? Nástup máme 26.5, dnes prišla predvolanka mailom, idem s 3rocnou. Nenájdeme partakov? ☺️

@milluska kamaráta ide 19.5 má nástup smrek má 9 ročne dievčatku mi ideme v júli a 12 krát po sebe

llela
29. apr 2026
@vrabecek

@milluska kamaráta ide 19.5 má nástup smrek má 9 ročne dievčatku mi ideme v júli a 12 krát po sebe

@vrabecek ja idem 1. júna s 10 ročnou do Smreku.

milluska
29. apr 2026
@llela

@vrabecek ja idem 1. júna s 10 ročnou do Smreku.

@llela tak to sa vidíme, my ideme 26.5 🤗

agbu0108
4. máj 2026

Dakujem este mam jednu otazku ohladom stravy neviem ci som spravne pochopila ale doprovod schvalenou poistovnou musi mat povinne aj stravu? Ja by som atravu urcite nechcela kedze mam vlastne stravovanie (dietne) plus obe deti nikdy nezjedia co dostavaju takze tam bude dost jedla podla mna. Ako to je?

partishka
13. máj 2026
@agbu0108

Dakujem este mam jednu otazku ohladom stravy neviem ci som spravne pochopila ale doprovod schvalenou poistovnou musi mat povinne aj stravu? Ja by som atravu urcite nechcela kedze mam vlastne stravovanie (dietne) plus obe deti nikdy nezjedia co dostavaju takze tam bude dost jedla podla mna. Ako to je?

@agbu0108 ano všetci si musia povinne platiť stravu.

milluska
18. máj 2026

Ahojte, prosím viete poradiť ako je to s OCR, keď idem ako schválený sprievod s trojročnou? Vystavia mi ju v kúpeľoch? Či robia problémy? Na koľko dní mám nárok? Ďakujem moc za pomoc 🙏

jufka
19. máj 2026
@milluska

Ahojte, prosím viete poradiť ako je to s OCR, keď idem ako schválený sprievod s trojročnou? Vystavia mi ju v kúpeľoch? Či robia problémy? Na koľko dní mám nárok? Ďakujem moc za pomoc 🙏

@milluska viem ze tam vzdy vystavili aj potom zrusili. Vzdy tam boli velmi ochotni 🙂

jufka
19. máj 2026

Prosim vas, ti co ste boli na lieceni zaciatkom kalendarneho roka, od kedy otvarajh kupele po sviatkoch? Hned zaciatkom januara?
Dakujem

llela
21. máj 2026

Zienky ak ste boli vo fitku niektorá co je hore v Smreku, je tam aj bežiaci pas?

vrabecek
22. máj 2026
@llela

Zienky ak ste boli vo fitku niektorá co je hore v Smreku, je tam aj bežiaci pas?

@llela není tam bežiaci pás

vrabecek
22. máj 2026

Dievčatá včera nám prišli kúpele možné nástup 2.7 topoľ kto sa knam pridá

milluska
23. máj 2026
@vrabecek

@vrabecek prosím ťa a je v areáli alebo v pešej blízkosti obchod s potravinami? A pieskovisko v areáli na hranie je? Ak áno, treba doniesť hračky? Ďakujem za info ☺️

vrabecek
24. máj 2026
@milluska

@vrabecek prosím ťa a je v areáli alebo v pešej blízkosti obchod s potravinami? A pieskovisko v areáli na hranie je? Ak áno, treba doniesť hračky? Ďakujem za info ☺️

@milluska obchod je v susednej dedine alebo mi chodíme Svit alebo Poprad keďže nemáme auto tak taxikom a čo sa týka pieskoviská hračky tam vždy bolii niektoré mamičky si aj nosili svoje ale si tam...

milluska
25. máj 2026
@vrabecek

@milluska obchod je v susednej dedine alebo mi chodíme Svit alebo Poprad keďže nemáme auto tak taxikom a čo sa týka pieskoviská hračky tam vždy bolii niektoré mamičky si aj nosili svoje ale si tam...

@vrabecek ďakujem za info, len pani z recepcie či príjmovej kancelárie či čo to je mi odpísala, že v areáli sa pieskovisko nenachádza, tak vravíš že tam je? Lebo už som aj formičky pobalila 😅🙈
A prosím ťa, ako to je pri príjazde, tam je nejaká kancelária resp. vyšetrovňa a deti s rodičmi čakajú v poradí a postupne sú volani dovnútra? A pri to prijme sa rovno aj platí? Ide mi o to či sa platí priamo vo vnútri a nemusí celá moja rodina (vezú nás) vedieť, koľko budem platiť ☺️

vrabecek
25. máj 2026
@milluska

@vrabecek ďakujem za info, len pani z recepcie či príjmovej kancelárie či čo to je mi odpísala, že v areáli sa pieskovisko nenachádza, tak vravíš že tam je? Lebo už som aj formičky pobalila 😅🙈
A prosím ťa, ako to je pri príjazde, tam je nejaká kancelária resp. vyšetrovňa a deti s rodičmi čakajú v poradí a postupne sú volani dovnútra? A pri to prijme sa rovno aj platí? Ide mi o to či sa platí priamo vo vnútri a nemusí celá moja rodina (vezú nás) vedieť, koľko budem platiť ☺️

@milluska su tam pieskoviská u každého pobytového domu už tam idem 11 rok a príjmacia kancelária tam sa platí všetko dajú ti pokyny čo a ako keď chodíš však vieš ak si prvý krát tak prídeš všetko ti vysvetlia naši má vždy čakajú vonku zaplatím a odchádzam k pani lekárke..no záleží akí pani doktorku budeš mať ne ich viacej ale vždy to ide podľa toho akom prídeš...a ty máš kedy termín

llela
25. máj 2026

Zienky ste teraz niektorá v kúpeľoch alebo boli ste posledny mesiac?

milluska
25. máj 2026
@llela

Zienky ste teraz niektorá v kúpeľoch alebo boli ste posledny mesiac?

@llela ja idem zajtra, prečo?

milluska
25. máj 2026
@vrabecek

@milluska su tam pieskoviská u každého pobytového domu už tam idem 11 rok a príjmacia kancelária tam sa platí všetko dajú ti pokyny čo a ako keď chodíš však vieš ak si prvý krát tak prídeš všetko ti vysvetlia naši má vždy čakajú vonku zaplatím a odchádzam k pani lekárke..no záleží akí pani doktorku budeš mať ne ich viacej ale vždy to ide podľa toho akom prídeš...a ty máš kedy termín

@vrabecek ďakujem, čiže aj tá prijímacia kancelária je v súkromí áno? Nebudem platiť niekde na recepcii pri pulte? 😅

llela
25. máj 2026
@milluska

@llela ja idem zajtra, prečo?

@milluska potrebujem vediet na ktoré dni dávajú bazén, saunu, morsky kupel a vajce

milluska
25. máj 2026
@llela

@milluska potrebujem vediet na ktoré dni dávajú bazén, saunu, morsky kupel a vajce

@llela vyzistim, dám vedieť

llela
25. máj 2026
@milluska

@milluska zajtra vam to napisu do harmonogramu🙂

vrabecek
27. máj 2026
@milluska

@vrabecek ďakujem, čiže aj tá prijímacia kancelária je v súkromí áno? Nebudem platiť niekde na recepcii pri pulte? 😅

@milluska je tam dlhy pult su tam dve diavcata a platite pri pulte mozu vas vasi pockat vonku

vrabecek
27. máj 2026
@milluska

@milluska budete platiť u pultu je to veľká miestnosť naši má vždy čakajú v aute zaplatím záleží koľko ľudí je pred vami...a chcem sa spýtať idete prvý raz

vrabecek
28. máj 2026
@milluska

@milluska pri pulte budete platiť je to veľká miestnosť veľký pult a dve dievčence naši má čakajú vždy vonku

llela
Autor odpoveď zmazal
llela
28. máj 2026
@milluska

@milluska prosím ta na jún este nie je program zverejnený na nástenkach

milluska
29. máj 2026
@llela

@milluska zajtra vam to napisu do harmonogramu🙂

@llela tak čo potrebuješ vedieť ohľadom procedúr, aj som zabudla napísať 😅 Program na jún ešte nie je 🤷

milluska
29. máj 2026
@vrabecek

@milluska pri pulte budete platiť je to veľká miestnosť veľký pult a dve dievčence naši má čakajú vždy vonku

@vrabecek ďakujem, už som to pochopila v utorok ako to tu funguje a áno sme prvýkrat ak nepočítam 11r dozadu so staršou dcérou, čo si už ani nič nepamätám a dosť je to tu pomenene 😅

llela
29. máj 2026
@milluska

@llela tak čo potrebuješ vedieť ohľadom procedúr, aj som zabudla napísať 😅 Program na jún ešte nie je 🤷

@milluska potrebujem vedieť ktorý deň dávajú bazen, saunu, vajicko a morsky kúpeľ. A na nejakú aktivitu sa uz nedá zapísať co bude budúci týždeň?

danka_h
1. jún 2026
@vrabecek

@vrabecek Ahoj, my by sme mali nastupit do Topolu 26.6.👍🙂