Kuriér mi odmietol doviezť balík
Prišla mi SMS že mi dovezú domov balík a že v prípade ak nebudem doma mám volať kuriérovi. Tak som mu volala, že či by sa nedalo že si ho preberiem v práci a on mi povedal, že on sa zámenou do práce trepať nebude a balík za 40€ mi nechal kdesi v riti čo ani neviem kde. Môže to urobiť? Veď čo keď tam prídem a ten balík tam nebude alebo si ho niekto vezme? Doteraz som s kuriérmi problém nemala.
@princeznasevera Mas cislo toho balika? Pozriem ti ake si mala moznosti ;)
@simca06022011 Ok, 100 metrov som monzo prehnala, ale mne sa stalo opakovane ze som si dala dorucit do prace a bola som v ten den akurat na skoleni o 2 ulice dalej. Lenze praca bola presne na hranici rajonu a miesto skolenia uz mal iny kolega. Nemohol prist, lebo by nestihol dorucit ostatne zasielky, keby zachadzal dalej. Nemoze sa vratit do depa a povedat, ze tieto baliky som nestihol, lebo som isiel dorucit jeden do ineho rajonu. Takze v podstate nesmu ist mimo, aby stihali rovziezt to co maju - a uz len v ramci rajonu toho maju riadne vela.
@fokuska zalezi to na kurierovi a mnozstve balikov, nicom inom... zase ja v BB s tym problem nemam 🙂 viem ze su problemy primestke oblasti a mesto, dediny.. to odmietaju behat, a rozculuju sa zakaznici atd.. ale ten kurier naozaj za to nemoze, ze nevie presne o kolkej pojde cez hornu dolnu 🙂 a ze ked niekto odide 30km do prace, tak mu to asi tiez nedoruci... a cez vianocnu spicku sme radi ked nam to hodi len cez branu, ledva zastavuje len aby stihal :D to by mi strach nedovolil pytat sa ci to donesie o ulicu dalej...
U nas to bol dnes rano gool. Ja som si dala nieco dorucit postou, cize som ocakavala klasicky zlty listok do schranky.. rano o 7:40 ma zobudil postovy kurier, so synom sme este spali. Len mi vravi dojdite dole, som uz v bytovke, tak davam mikinu rusko, beriem rozospateho krpca. Kukam ze mail a sms prisli sucasne o 7:05. Pani postova kurierka cela zmoknuta na nas kukne a vraví: Dobre je rano v posteli čo ? 🤣 až na ten krpcov plač to bolo celkom vtipne rano
@simca06022011 Tak v Kosiciach a KE-okolie to je o inom. Ale ja to zas plne respektujem a chapem. Davam si veci poslat domov, lebo vacsinu casu pracujem z domu. Ked mi pride mail alebo smska s infom, ze zajtra dorucujeme a ja viem, ze nebudem doma, tak si presmerujem den vopred do prace. Ak pride info rano, tak hned volam kurierovi a bud sa spytam ci vie doniest vecer ked uz som doma, alebo nech mi prehodi termin na zajtra, ked som doma. Pripadne spomeniem, kde som v praci, ale je to iny rajon ako domaca adresa, cize este sa mi nestalo, ze by povedal, ze tadial ide a donesie mi. Ale vzdy sme dohodli nahradny termin.
@jullianna24 ja som nikdy nenutila kuriéra aby mi priviezol balík na inú adresu, veď mi ho zavezie na ďalší deň. Ale keď mi príde od dopravcu správa že balik dorazí 15.10., tak snáď nebude dopravca čakať že budem k dispozícii i 14.10., 16.10. a vlastne ideálne celý týždeň. Je to platená sluzba.
Kopec prepravcov dáva zasa vedieť deň doručenia až v daný deň, ideálne okolo 10, kedy už máš naozaj rozplanovany deň... Kebyže sa takto spravam ja v práci tak ma vyhodia...
@princeznasevera nie si náhodou z Martina? Mne raz nechali balík u sommeliera na ladovni. Ale po mojom súhlase samozrejme
@alisaela nie ale narodila som sa tam.
@princeznasevera Uz si nasla to vydajne miesto?
@princeznasevera uprimne si myslim ze tu splietas polopravdy , gls zasiela aj mail aj sms, len tak balik nepolozia a nezanesu hocikde plus mas cislo balika a heslo podla ktoreho presne vidis kde bol ulozeny ,...cize o com sa tu bavime , a dalsia moznost ak teda nevies nic z konkretneho namiesto sedeni na koikovi zodvihni telefon zavolaj naspat kurierovi a nechaj si naditovat adresu ....kurier neznamena ze pride hocikedy a hocikde kde si zazelas , znamena to dorucenie k dveram na udanu adresu
@fokuska našla ale tam moj balik nie je
Važený zákazník,
radi by sme Vás informovali, že Váš balík 609136244 s dobierkou vo výške 24,98 EUR bol doručený do ParcelShopu. PIN na prevzatie balíka Vám bude doručený pomocou SMS.
Toto mi napísali ale balik tam nie je a ani sms mi neprišla. aA nikto o žiadnej vinarni nevie
@princeznasevera tak kontaktujte odosielatela ze kurierska spolocnost ohrozuje ich balik a nech Vam daju cislo lebo aj oni maju cislo balika ...stale existuje moznost si dohladat vlastny balik a kurierovi ste asi nevolali ...ale glsko zrazu neposiela sms ani mail zaujimave ...podajste staznost na gls stranke
@bambinomio99 panebože píšem snad madarsky? žiadna sms mi neprišla číslo je správne ked kliknem kde balik je napíše,že ho nevie najsť a nikde v tých miestach nie je. MAL MI PRIST BALIK PRIŠIEL ALE JA NEVIEM KDE HO TEN DEMENT NECHAL!! TO MAM TERAZ BEHAT PO KRČMACH A HLADAT SVOJ BALIK????
@princeznasevera pisete po madarsky ....lebo tu mate xy rieseni ako najst vlastny balik a riadite sa len vlastnymi pocitmy a riesite to na koniku , mate minimalne cislo balika ...tak pouzijem aj telefon a zavolam bud spat kurierovi alebo priamo do gls a podam staznost
@bambinomio99 snažila som sa dovolať ale vždy ked ma maju prepojiť hovor zrayu sa yruši. takže neviem ako im napísať
@princeznasevera tak sa obratte na odosielatela
@princeznasevera a stale mate cislo aj na kuriera
@princeznasevera máš tam dobierku 24,98 skopírovanú a doteraz si písala o balíku v hodnote 40 euro, nemáš to pomiešané?
@0silvia0 tak 24 no to je toho ale aj to su peniaze
@princeznasevera gls má parcelshop v tejto vinotéke, tu si bola?
Vinotéka u RudolfaAdresaZlatovská 2185/17 Trenčín
zavolaj si na ich číslo či ho tam máš: 0950272612
Nejde o to, či to je 24 alebo 40, ale komunikuješ zmätočne.
@princeznasevera ty si už radšej nič neobjednavaj.Ked si aj s ním komunikovala ako tu, tak sa nečudujem.Nikdy nebol problém povedať nie som doma príďte zajtra.Balik ešte asi nedal nikam a preto Ti neprišiel PIN
@princeznasevera A ty si akoze OK?
Tu https://gls-group.eu/SK/sk/sledovanie-zasielok.... si zadas cislo balika 609136244 vidis celu historu dorucovania. Je ulozeny v parcelshope - ako ti moze pista ze sa balik neda najst?
V Trencine su 3 parcelshopy - povedal ti kurier ze je vo vinoteke, tak ze z tych 3 je jasne, ze je vo Vinoteke u Rodolfa na Zlatovskej 2185/17 a este tam mas aj kontakt na tu vinoteku 0905027612
Tak akoze balik nikde nie je, akoze sa neda najst? A zrazu zo 40 eur je 24 :D :D
Ako ty dokazes fungovat v beznom zivote nechapem... a nie to este zamestnavat ludi ako si sa prezentovala ako velka sefka...
@princeznasevera A ze balik za 40eur si pisala ako keby si ho uz mala vyplateny a budes tratova... Nakoniec je to 24 a aj to su peniaze... su, samozrejme. Ale ty si ich nezaplatila este! :D praveze zatial sa obchod co ti nieco posielal moze strachovat ci dobierku preberies a vyplatis. Ty si o nic neprisla zatial...
@bambinomio99 nepovedal náhodou vo výdajni, a nie vo vinárni?

@fokuska ak je to 100m tak si to moze kludne zajst, bezne sa dohadujem s kurierom, ze nepojde ku nam, ale stoji "pod kopcom a stretneme sa na tej a tej zakrute". Problem je, ze oni nestihaju ist daleko, nie ze nesmu...