Kuriózne situácie
Zažili ste alebo boli ste svedkom absurdnej situácie, kedy ste si pomysleli, že toto mi nikto neuverí? Napr bitka vo fitku kvôli stroju alebo bitka na svadbe ?
@anonym_autor Mne niekedy pripadal kuriozny moj svokor, ktory bol tazky alkoholik a obcas to vyzeralo, akoby bol nesmrtelny. Stalo sa, ze manzel prisiel k nemu domov, na schodoch kaluz krvi a pri kuchynskej linke pobehuje otec s velkou krvavou ranou vzadu na hlave a veselo ho zdravi. Raz sa zase vracal z nejakej akcie uplne na srot, bol december, vecer, isiel cez vinohrady, kadial o tom case nikto nechodi. Nevladal, spadol a zaspal. Kazdy iny by zamrzol, ale nejakym zazrakom isla okolo realitacka, ktora mu par rokov predtym predavala dom, spoznala ho a dotrepala ho domov. Raz zase upadol do deliria, nasledne v nemocnici nasli aj poranenia mozgu a rozvrat organizmu, ostal leziaci, plienkovany, nevedel o sebe. Par mesiacov lezal v nemocnici, ziskal odkazanost najvyssieho stupna a bol na dozitie prevezeny do DSS. A tam sa zrazu po dvoch dnoch postavil, zacal rozpravat a po troch mesiacoch odchadzal ako zdravy clovek. A takychto prihod s nim bolo vela. Ale pit nikdy neprestal a nakoniec teda zomrel. Pamatam si, ze manzel, ked mu volal tu poslednu sanitku, tak to bral ako ze zase dalsia sanitka, onedlho bude zase doma. A bol dost sokovany, ked mu lekar povedal, ze tento raz je uz koniec.
Raz som sa nevedela dočkať manž. z poobednej.
videla som že blízko nás stojí auto - som myslela že to je tam manžel že ho doviezol kolega, otvorím dvere na aute že čo už nejde domov a tam nájdem susedu v tesnom objatí.
suseda vydatá pani - len jej manžel to veru nebol.
@anonym_099ef7 ja som chodievala rano do fabriky s kolegom. Vzdy som cakala, pristavil, nastupila som, isli sme. V zime bola este tma. A tak cakam, pristavi cervene auto, pozeram, ze co tak daleko odo mna. A tak idem, otvorim, sadnem si a pozeram, ze to niekto cudzi... Vystrelila som odtial ako strela.
Boli to moje začiatky v práci. Šéf mi oznámil ,že zajtra ráno ide k Pápežovi. Ráno som každému rozprávala že šéf išiel do VATIKÁNU.
Som skoro zo stoličky zletela keď o dve hodiny šéf otvoril dvere. Nechápala som že Pápež je priezvisko.
Jezis, ja mam pocit, ze pri mojich detoch kazdy den zazivam nejaku taku situaciu, ze si hovorim, ze to je taky bizar, ze toto by mi nikto neveril. Uz len tie pokriky, co nasi susedia musia pocuvat... "nie, hovienko nemoze ist k tebe spat do postele", "vyber ruky z toho zachoda", "z parapetnej dosky sa neskace", "neolizuj sitko na balkonovych dverach" atd.
@anonym_autor Ale dobre, dám ti príbeh, ktorý som skutočne zažil a ktorý mi asi málokto uverí.
V 90. rokoch som počas VŠ robil sprievodcu a chodil som so skupinami do Bulharska. Bolo to konkrétne pri Burgase v malej dedinke Sveti Vlas. Po vybavení denných povinností som mal poobede voľno, tak som chodil na tamojšiu takú malú nuda pláž (mal som 23 rokov, takže som ešte vyzeral celkom dobre). Na pláži som si čítal nemeckú knihu ako povinné čítanie na jazykovke, dodnes si pamätám, že to bola kniha Utrpenie mladého Werthera v nemčíne.
Všimol som si o niečo staršieho (asi 35-40 rokov) chlapa, ako sa prechádza po pláži a občas ma pozoruje. Keď prechádzal okolo asi tretí krát, tak sa pristavil a oslovil ma nemecky, že čo čítam. Bolo mi hneď jasné, či je zač, ale keďže nemám žiadne predsudky voči LGBT a podobným ľuďom, tak som sa s ním dal do reči. Počas rozhovoru sa priznal, že mu páčia chlapi, na čo som ja povedal, že mi to bolo jasné, ale že ja nie som na chlapov. Ale že mi nevadí, ak sa budeme baviť a diskutovať, ale u mňa nepochodí. Aj tak bol rád, že som to zobral tak pragmaticky, tak sa rozrečnil. Vyšlo z neho, že je z Ruska a v BG je aj s manželkou a pubertálnou dcérou, ktorá má o niečo staršiu kamarátku - bulharku a spolu prišli stráviť leto k moru na základe pozvania tej bulharky.
Po asi hodinovom rozhovore mi ponúkol, či nechcem ísť k nemu, že ma zoznámi s rodinou a tou bulharkou. Chvíľu som váhal, ale nebol to žiadna korba, tak reku keby niečo, tak som silnejší, premôžem ho a utečiem. Ešte ma poprosil, aby som jeho manželke nehovoril o jeho "záľube".
Keď sme prišli do ich chatky, skutočne tam bol s manželkou, dcérou a tou jej bulharskou kamarátkou. Dcéra mala asi 15 a tá kamarátka 19. Po príchode zažartoval, že bulharke priniesol "darček". Tá na neho zazrela a spýtala sa ho, či pozná taliansky film Darček (pozn: ide o FR/IT film z roku 1982). On tomu nechápal, ale ja som jej narážku hneď pochopil, ten film som videl. Takže som tušil, akým smerom sa to bude uberať.
Ja som bol celkom fešák, bulharka mladá žaba, tak sme sa scmukli. Ich dovolenka trvala už len pár dní, ale bola to asi moja jediná taká letná láska. Oni sa o pár dní vrátili do Ruska, a ona domov - bývala v meste Veliko Tarnovo. Keď mi odišla skupina, tak som si predĺžil pobyt a pred návratom na SK som ju išiel navštíviť k nej domov. O mojom úmysle vôbec nevedela a nečakala ma. Keď som u nich zazvonil. otvorila mi jej mama a keď som prehovoril, že kto som a koho hľadám, tak jej po bulharsky zakričala, že "Ljuba, je tu ten tvoj maďarský slovák!". Tak som ešte dva dní strávil v jej rodnom meste, kým som sa definitívne vrátil na SK.
S chlapíkom som už viac nebol v kontakte, ale s bulharkou sme si ešte nejaký čas písali, kým to celé neupadlo a nezostalo ako spomienka na študentské časy a prázdninovú romantiku.
Takže život niekedy dokáže priniesť neuveriteľné zvraty a prekvapenia, len sa netreba báť niekedy zariskovať.
@anonym_be1c63 Nie som redaktor…. Sama sa zdravujem zdravo a hľadám nové inšpirácie… ako nechápem celkom tvoju poznámku
@anonym_autor Príbeh som ti dal, ešte ti vysvetlím moju poznámku.
Pre nejakým časom tu redaktori z jedného on-line magazínu zakladali rôzne diskusie na rôzne témy a príspevky, čo písali ľudia potom použili v článkoch v tom magazíne. Aj som o tom písal na MK.
@anonym_099ef7 ja som chodievala rano do fabriky s kolegom. Vzdy som cakala, pristavil, nastupila som, isli sme. V zime bola este tma. A tak cakam, pristavi cervene auto, pozeram, ze co tak daleko odo mna. A tak idem, otvorim, sadnem si a pozeram, ze to niekto cudzi... Vystrelila som odtial ako strela.
@martinkatinka toto sa stalo aj mne… ja som si síce nesadla, zbadala som hneď - ale chudák ten pán, manželka vyštarovala - a musel jej asi dlho vysvetľovať, vyzerala dosť naštvaná keď si okolo mňa sadala do auta 😂
@anonym_autor s manželom sme boli na dovolenke pri mori. Išli sme do baru a cestou mi rozprával, ako pred rokmi bol na dovolenke v tej istej krajine, ale v inom meste, a veľmi vychvaloval jedného čašníka, ktorý ich tam ochotne obskakoval počas celeho pobytu, aký bol rýchly, obratny, šikovný. Ešte mal s nim aj spoločnú fotku v mobile a pamatal si jeho meno. Prišli sme do baru, a tam zrazu ten istý čašník, len o 10kg väčší - hold, oženil sa a žena sa dobre starala 🙂 manžel zhodnotil, že už nebol taký obratny 😀 no a sranda bola, že on v tom bare pracoval iba 10. deň, takže veľká náhoda, že práve vtedy a tam sa opäť stretli. Znova pribudla spoločná fotka 🙂
Ked som v ramci vymenneho pobytu s bulharskymi studentami byvala na koleji vo Varne, rozhodla som sa, ze skusim pohladat brata, ktory mal byt v tej istej dobe na dovolenke v Bulharsku pri mori. Vedela som len to, ze ma byt cely ich zajazd ubytovany v bungalovoch. S kamaratkou som si sadla do busu, ktory isiel pri pobrezi myslim, ze do Albeny. Isli sme asi 3/4 hodiny a videli sme medzi stromami na jednej strane cesty chatky, ktorych bolo velmi vela. Nahodne sme vystupili na jednej zastavke a vydali sa medzi chatky. Objavili zme
Ja si pamatam dodnes extra zazitok z lidla. Kedysi pradavno Mali akciu a v konzerve rosdavali tusim horsey vzduch alebo nejaku podobnu hlupost. A Mali tradicne akciu, ze to davaju pri nakupe nad nejaku sumu. Pan sa tam rozculoval a hadal hodinu chvilu, ze nakupil za tu sumu viackrat, tak ma dostat viac tych konzerv. Dodnes neviem pochopit, ze niekto by sa pomaly pobil kvoli prazdnej konzerve s nalepkou🤣🤣
Zial som omylom odoslala neuplny text a po uprave mi MK odpisal, ze nie som prihlasena a doplneny text sa mi v prispevku nezobrazil.
Takze objavili sme recepciu, podla mena v Azbuke som brata zapisaneho nenasla, tak som vyskusala podla data narodenia a skutocne som nasla, ze je prave tam a asi 20m za recepciou ubytovany v chatke. Takmer vyhodil melon, ktory prave jedol, ked som sa pred nim zjavila.
@anonym_autor Mne stačí čítať príspevky z MK a je tu toľko bizarných situácii, že až.
Pred rokmi sme boli s priatelom (teraz uz manzelom) na niekolkodnovom vylete v Krakove. Ked sme sa prechadzali po meste, spomenula som mu, ze v Krakove nikoho nepoznam ale viem, ze moj spoluziak zo strednej skoly v tom case studoval v Krakove. Zrazu pozeram, pozeram a on kracal pred nami po chodniku, blizko mal univerzitu😃
A to nie je vsetko 😃
Na druhy den sme danou lokalitou prechazali autobusom, pozerali sme kde je univerzita a vtom sme ho opat uvideli, ked prechadzal cez prechod pre chodcov. 😃😃
@anonym_autor ale ano, agresivne hadky - ja osobne nie, ale kadejake dohadovacky so zakaznikmi casto. Najradsej mam ale ze AI mu ale napisala toto... :DD Agresivna som posledne skoro bola ja, stastie ze som to riesila cez chat, a nie osobne.. ked pan vycital niekde, nevedel specifikovat kde na internete, ze sme mu poslali 5rokov stary produkt, a pritom datum vyroby od vyrobc tam bol cca 3 mesiace dozadu :DD
Ale vlastne ano.. videla som ako kurier zablokoval vyjazd z arealu a nechcel sa pohnut, vykecaval sa vonku pri dverach do telefonu a len kyvkal ze si mame pockat.. taxikar vyletel z auta a jednu mu slahol, a ked kurier nenastupoval a neodchadzal ale hucal do neho, dal mu este jednu.. a potom sa uz pratal do auta a prec. Ako nechapacky som mala. A kedysi davno.. bitku (ale riadnu, nie ze hadocka,facka.. ti sa tam mlatili hlava nehlava) paru v meste takmer na namesti, tam bolo pre mna nepochopitelne, ze okolo kracala policia a nic neurobili, kopa ludi to sledovala a krutila ocami a nic...
bežne sa mi na nákupe či už kaufland /Tesco stáva že muž mi niekam ujde s vozíkom , zbadá niečo zaujímavé...ja ho potom hľadám s naloženými rukami tovarom a raz tak už po dobrých pár minútach som ho teda našla tričko farba sedela aj postava dokonca aj strih vlasov zo zadu...skladám veci naložené na rukách do vozíka do toho šomrem že kde do ri*i zase odišiel s tým vozíkom lebo som ho niekoľko minút hľadala a že ma už nebaví takto nakupovať každý mesiac ( veľký nákup) keď som už skončila s prednáškou vravím no poďme načo teraz čakáš?? na spasenie?? zdvihnem zrak od vozíka a tam cudzí pán vykrivovalo mu už kútiky od smiechu... ja bordova som sa usmiala že teda idem hľadať ďalej ešte bol taký zlatý mal pár vecí vo vozíku tie si vzal do ruky že teda nech sa mi ľahšie hľadá tak si môžem vozík nechať 🙂
Alebo toto som neverila, ze sa fakt moze stat, ale raz tak uz skoro k polnoci pocujem sramot v zamke... Vravim si, ze kto to je? 😲 Otvorim dvere a tam sused, co byva o 3 poschodia vyssie, ozraty ako delo kuka na mna a pyta sa, ze co robim v jeho byte? A ja nanho, ze co on u nas chce. On mi uplne vazne hovori, ze JA TU BYVAM. Vravim, no nebyvas, si na inom poschodi 😆😆😆
@martinkatinka toto sa stalo aj u nás, chcel sa k nám dostať sused z vedľajšieho domu.😂 Trafil len poschodie, a nedal si to za živý svet vysvetliť. Museli sme volať MP, tých poslúchol...
bežne sa mi na nákupe či už kaufland /Tesco stáva že muž mi niekam ujde s vozíkom , zbadá niečo zaujímavé...ja ho potom hľadám s naloženými rukami tovarom a raz tak už po dobrých pár minútach som ho teda našla tričko farba sedela aj postava dokonca aj strih vlasov zo zadu...skladám veci naložené na rukách do vozíka do toho šomrem že kde do ri*i zase odišiel s tým vozíkom lebo som ho niekoľko minút hľadala a že ma už nebaví takto nakupovať každý mesiac ( veľký nákup) keď som už skončila s prednáškou vravím no poďme načo teraz čakáš?? na spasenie?? zdvihnem zrak od vozíka a tam cudzí pán vykrivovalo mu už kútiky od smiechu... ja bordova som sa usmiala že teda idem hľadať ďalej ešte bol taký zlatý mal pár vecí vo vozíku tie si vzal do ruky že teda nech sa mi ľahšie hľadá tak si môžem vozík nechať 🙂
@mimaapeto ja zasa nakupne voziky "kradnem". Preco? Neviem, zamyslim sa, otocim sa ... a potom vezmem prvy pobliz a ficim s nim kade lahsie, nastastie, vzdy so stastnym koncom, po hube som este nedostala 🙈🤣
@martinkatinka toto sa stalo aj u nás, chcel sa k nám dostať sused z vedľajšieho domu.😂 Trafil len poschodie, a nedal si to za živý svet vysvetliť. Museli sme volať MP, tých poslúchol...
@michellemary ja som sa takto raz dobijala do bytu o jedno poschodie nizsie :DDD ked som si to uvedomila smykali sme hore schodami rychlo:D neviem ci som susedov zobudila, ale teda trapas riadny.. nepasoval mi kluc to dveri :DD
Ľudia, ja som na hlavnej stanici v Bratislave videla chlapíka, ktorý sa brutálne pohádal s... holubom. Následne ten holub odkráčal preč a týpek sa potom rozčuľoval, že čo ho ignoruje, či si myslí, že je niečo viac.
Ked znamemu uhynul pes a nakazal pootvarat okna, "aby dusa mohla vyletiet".
@anonym_51b16c a čo? Aj zvieratá majú dušu, keby si niekedy mala a ľúbila nejaké zviera, tak to vieš
spominam si, ze pred xrokmi, ked este stopovat bolo bezne mi zastavil autom pan farar a po par km ze ci by som mu prsia neukazala, aspon jedno 😃 jo na vychode
Este ma napadlo 😅Ked sme išli z nočnej
Tak na zastávke vidim z diaľky niekoho lezat
Ked sme išli bližšie autom okolo
Tak jeden chlapik ležal na bruchu dole gate a druhy chlapík lezal na nom a mu lízal....
Doteraz ma mrazi,ked si predstavím, že ten prvý ležiaci mohol byt len náhodný opitý chlapec čo nevedel len o svete🤧
Este ma napadlo 😅Ked sme išli z nočnej
Tak na zastávke vidim z diaľky niekoho lezat
Ked sme išli bližšie autom okolo
Tak jeden chlapik ležal na bruchu dole gate a druhy chlapík lezal na nom a mu lízal....
Doteraz ma mrazi,ked si predstavím, že ten prvý ležiaci mohol byt len náhodný opitý chlapec čo nevedel len o svete🤧
@anonym_65ee3e To mi pripomenulo ako sa známy sťal na festivale a zaspal na tráve. Zobudil sa na to ako mu starší pán šmátra v gatiach. Keď ho odstrčil a začal na neho kričať čo robí, starý pán sa len pousmial a povedal: Ale no tak, ja som ti chcel len poťahať kožtičku 😀 Viem, že to nie je smiešne, ani ten známy sa nesmial, ale keby ste ho videli ako to znázorňoval 😀
A taká mila story
Ked som bola malá,tak s kamoskami sme sa hrali vonku,behali po uliciach kade -tade
A som mala neviem ,či môj prvý mobil
Stratila som ho😅 prišla som domov a už som sa zmierila s tým
O pár hodín pride tatko z práce a ze aha co som nasiel,pod branou nejaký mobil
A to môj 🙂
Stalo sa to pred 20mi rokmi a s manželom sa na tom dodnes zabávame. Bývali sme v malej bytovke na kraji mesta, v štvrti, kde sa každý poznal. Synček cez obed spal v spálni, my sme využili čas a milovali sa v obývačke. Mohlo byť okolo 11:30. Zrazu sa otvorili vchodové dvere do nášho bytu a na chodbe sa objavil starší pán, ktorý robil revíziu kotlov. Vymákol nás v tom najlepšom, len si zakryl oči a kričí: „Nič som nevidel, prepáčte!“ Ostal stáť na chodbe ako Lótová žena. Ja som rýchlo vbehla do kúpeľne, dala na seba župan.
Ani sa neospraveldnil, situáciu prešiel trápnym mlčaním.
1. Mal prísť o 15tej, prišiel o pár hodín skôr. Vôbec predtým nevolal. Vraj sa mu niečo zrušilo, tak išiel rovno k nám.
2. V bytovke sme mali dole domového vrátnika a bola tam guľa. Nezazvonil. Dvere nechal otvorené nejaký sused, ktorý práve išiel vyhodiť smeti, tak sa pán plynár šupol dnu.
3. Do nášho bytu nezvonil, len klopol a hneď si otvoril. To mi prišla najväčšia drzosť, že nečakal, kým mu otvoríme.
Nakoniec sme sa s manželom na tom nasmiali, odvtedy sme sa zamykali. A povedali sme si, že hanba je na jeho strane. 🙂
Odvtedy k nám chodil iný plynár.
ja som raz išla v návlekoch na nohy od zubárky domov, až na križovatke som si to uvedomila
Alebo ked som hrala prvý krát šípky,som sa zúčastnila náhodou turnaja v nejakom klube😅
Celkom mi to išlo, niektorí ma aj šetrili /podcenili a zrazu som bola vo finále s chlapikom
Ešte ho nahovarali,nech ma nechá vyhrať 😅 on iba krutil hlavou, že nie a nakoniec viem, že to bolo na mne a mala som hodit číslo 7 a hodila😅 vyhrala som ocenenie zlatú šípku
@simca06022011 " A kedysi davno.. bitku (ale riadnu, nie ze hadocka,facka.. ti sa tam mlatili hlava nehlava) paru v meste takmer na namesti, tam bolo pre mna nepochopitelne, ze okolo kracala policia a nic neurobili"
No, najmä keď ide o istých spoluobčanov, je veľmi nebezpečné sa do partnerských hádok miešať. Jednak človek nevie, ako to celé začalo a kto je v práve (obvykle ani jeden), a najmä sa zvyknú potom obaja obrátiť proti "spoločnému nepriateľovi"... a možno že policajti už mali tiež s dotyčnými svoje skúsenosti.
@anonym_autor Zazila som grilovacku,kde sa muz tak nastval bez priciny na svoju zenu, ze vylial cely gulas a 2 dni ho nebolo. Dufam,ze dotycna s nim uz nezije,bol to riadny psychopat

@anonym_099ef7 ja som si vzdy myslela, ze toto je vymysleny vtip... Az ked som to sama zazila, som tomu naozaj uverila.
@martinkatinka stalo sa to na Kysuciach