Lezú mi na nervy správy
Musím sa vyrozprávať :D aj vám tak lezú na nervy správy? Človek to už ani nepozerá ale otvorí internet a plný internet covidu..... Teraz sa zamerali asi na tehotné alebo ja neviem stále len strašia myslia si ze to tým tehotným robí dobre na psychike?
Počas celého covidu mi chýbajú proste dáta o ľuďoch a aj matka h ktoré končia na umelej pľúcnej ich anamnéza v akom sú veku aké majú choroby pridružené koľko kíl, aké majú tehotenstvo a hlavne ci su to ženy alebo ľudia ktorý už raz prekonali covid! Lebo mam pocit aj podľa štatistiky že ľudí ktorý prekonali covid aj keď pred rokom tak na umelej pľúcnej nekončia aspoň ja o takých neviem proste chýbajú mi nejaké dáta a údaje a to v správach nepíšu a preto mi to lezie na nervy :D vysvetlite mi to prosím

Ak ti to nejako pomoze, moj stihly, zdravy, vysportovany 53 rocny bratranec na tej ventilacii skoncil aj zomrel. Minuly rok v septembri, teda neockovany. Ziadne pridruzene ochorenia. Uz som to tu pisala viackrat, jeho obeznejsia zena covid zvladla ok a bez nasledkov, dvaja 20+ synovia tiez, no u jedneho sa az neskor ukazalo poskodenie pluc , ktore riesi dodnes.
Mne nelezu na nervy spravy, ja som prirodzene zvedavy a rad si citam spravy..
Mne lezu na nervy hlupi ludia, ktori si myslia, ze vakciny su tu na to, aby nas vsetkych svetove elity vyzabijali a potom chrcia v nemocniciach na jednotkach intenzivnej starostlivosti a zavazdaju tam inym pacientom, co potrebuju operacie, transplantacie a liecbu rakoviny. Pricom stacilo tak malo, dat si dva shoty do pleca, co zaberie 30 minut casu aj s cakanim a neskoncili by v nemocnici.
Dalej mi lezu na nervy politici, zvlast jeden, co si asi mysli, ze je krizenec Alberta Einsteina a Leonarda Davinciho a ked ON dostane napad, tak to je jedine a najlepsie riesenie siroko daleko a kto je proti, je vrah a nezalezi mu na zivotoch bezbrannych babiek a dedkov. Po nom potopa, dlhy, rozhadana spolocnost a dovera vo vladu na nule. Katastrofa a vychodisko z toho nevidno.
Samozrejme, že končia aj prekonaní, ale v omnoho menšej miere. Čo je na tom nepochopiteľné? Chápeš, že v tej kolónke "prekonaní" nie sú zahrnutí ľudia, ktorí sa už druhýkrát nakaziť nestihli, lebo umreli už pri prvom nakazení? A tiež, že istú ochranu ziskaš aj pri očkovaní aj pri prekonaní, len ten druhý spôsob sa spája s omnoho vyšším výskytom vážnych následkov?
@zmrzlinka2021 lenze ked je volnych napr. 10 lozok na JISke, tak nemozu dusiacemu sa pacientovi s kovidom povedat, ze ho nezoberu lebo je to vyhradene pre bielu medicinu a ine vazne stavy, ktore im privezu.
Suseda 75rocna mi pred 3 dnami povedala: syn 53 rocny neocko v tt nemocnici na vent a vnucka tiez neocko v osmom mesiaci tehot musela porodit mrtve dieta. A to ani spravy nepozeram.
Autorka: Keby si tak velmi chcela, podla zakonna 211 mozes poźiadat akukolvek verejnu instituciu o informacie (a teda aj statistiky). Ale o to ti asi nejde, inak by si to uz bola davno spravila.
Za 1,ignoracia je najlepsi liek na tele aj na dusi v tejto dobe !!Viac sa treba venovat praci a rodine , nesediet len na secialnych sietach 24/7 !! a za 2. akceptujem tych nezaockovanych,ich osud a rozhodnutie ,ale kua nech neberu miesto v nemocniciach ,tym ktori vazne potrebuju operacie a ide im o zivot !!!!!

@zmrzlinka2021 ano ja ti rozumiem...ale stále opakujem, inak by si sa na to pozerala ak by išlo o tvojho blízkeho, ak by pre neho neprišla sanitka lebo je na čakačke na covidové oddelenie....lebo už pri minulej vlne som sa s tým stretávala, že jednoducho ľudia museli čakať, sanitka ťažké stavy nevzala lebo plné covidové oddelenie, jednoducho kázali volať na druhý deň a čakať kým sa uvolní miesto...a boli to ľudia čo si celý život platili zdravotné odvody.....len smola - covid a ťažký zápal plúc....toto riešia vo všetkých štátoch nielen na Slovensku.....tak ako nechcú ľudí rozdelovať na očkovaných a neočkovaných, tak už vôbec nemôžu rozdelovať ľudí ktorých vezmú do nemocníc na covidových a necovidových...jednoducho v nemocniciach sú momentálne len akútne stavy......