Lotérie na Slovensku
Ahojte všimli ste si to? Takmer každý deň niekto vyhra niekoľko desiatok tisíc na exprese, pripadne eurojackpot takmer každý týždeň niekto zo Slovenska vyhrá minimálne 100k .. A potom sa tu zakladajú zavistlive témy, odkiaľ majú mladí vlastne byvanie a podobne.
To nikomu nenapadne, že tie peniaze mohli vyhrať? Poznám jedného 26 ročného do prace nechodí, nikto nevie odkiaľ má peniaze, má krásny dom. Určite vyhral. Takisto viem o jednej 25 ročnej, ktorá kupovala 2 izbový byt bez hypotéky. Tiež si myslím, že to má z výhry. V takom lote každý mesiac vyhrá niekto 500 000...
Nie
@anonym_autor všimla som si aj drogových dílerov a dievčatá, ktoré chodia často do Dubaja 😅🤷🏼♀️ a čo teraz?
no vyhrava zial ja nie. niekto mi berie stastie
@anonym_autor ja som este nevyhrala, no aka skoda.
Kamoška takto vyhral luxusné auto, ale musel ho predať s ťažkým srdcom, lebo nemal na to aby zaplatil všetku tú daň a odvody z výhry
Aj ja chcem,kurnik podavame uz 10r tie iste cisla a najvyssia suma bola 45eur.Haha,keby aspon sa vratila ta suma,co sme tam vrazili a teraz uz 3krat do tyzdna sa losuje,takze to vlastne islo hore,a teda vecsia sanca a nist.
Štatistika je sviňa.
Ja mám šťastie a vyhravam často, ale skôr menšie veci ( nestavkujem, občas sa zapojím do nejakej súťaže keď vyslovene daný produkt potrebujem kúpiť). Najväčší úspech bola výhra 6000 eur ( potešila).
Ale mám kolegu čo na 1 sms súťaži vyhral 5miestnu sumu 🙂. Ešte stále chodí do práce ;)
Ja som vyhrala tiez, v piatok v lote…5,70€ 🥳🥳🥳🥳🥳
Ja som vyhrala tiez, v piatok v lote…5,70€ 🥳🥳🥳🥳🥳
@ktobytobolpovedal gratulujem ja ano 1 euro na zrebe nevyhram 😭
@ktobytobolpovedal gratulujem ja ano 1 euro na zrebe nevyhram 😭
@slavomira236 ale podala som za 10€ 😂🤫
@slavomira236 ale podala som za 10€ 😂🤫
Ja neviem o nikom kto by nieco vyhral v lote. A uprimne je mi to jedno. To fakt veris, ze ak ma niekto peniaze a nerobi, ze ich vyhral? 😂 Trochu naivne tvrdenie.
@anonym_autor Tak to mňa teda netrápi absolútne. A ani osobne nepoznám v okolí. Ani ma netrápi. A prajem to každému.
@anonym_autor a ty si koľko vyhrala?
Keby si davala pozor na matike tak by si ovladala co to z kombinatoriky a aj poctu pravdepodobnosti. Iste je, ze okrem toho, ze niekomu vyplatia vyhru este stavkova spolocnost potrebuje zisk. A na jedno aj na druhe sa poskladaju ti nestastnici co vsadia ale nevyhraju. A to je ta statistika co o nej pise @aalt
Ak by ste chceli vediet kto vyhrava na loteriach od TIPOSu:
https://domov.sme.sk/c/23522089/huliak-tipos-oc...
Slováci prehrali v minulom roku na stávkovaní 1,45 miliardy eur, čo v prepočte na jedného hráča predstavuje až 756 eur ročne.
https://index.sme.sk/c/23522913/slovaci-v-minul...

@anonym_autor všimla a je mi to úplne jedno, skús aj ty a možno aj na teba sa usmeje šťastie 🙂