icon

Lotérie na Slovensku

22. júl 2025

Ahojte všimli ste si to? Takmer každý deň niekto vyhra niekoľko desiatok tisíc na exprese, pripadne eurojackpot takmer každý týždeň niekto zo Slovenska vyhrá minimálne 100k .. A potom sa tu zakladajú zavistlive témy, odkiaľ majú mladí vlastne byvanie a podobne.
To nikomu nenapadne, že tie peniaze mohli vyhrať? Poznám jedného 26 ročného do prace nechodí, nikto nevie odkiaľ má peniaze, má krásny dom. Určite vyhral. Takisto viem o jednej 25 ročnej, ktorá kupovala 2 izbový byt bez hypotéky. Tiež si myslím, že to má z výhry. V takom lote každý mesiac vyhrá niekto 500 000...

anonym_753af7
22. júl 2025

@anonym_autor všimla a je mi to úplne jedno, skús aj ty a možno aj na teba sa usmeje šťastie 🙂

pasomnica
22. júl 2025

Nie

denkabemommy
22. júl 2025

@anonym_autor všimla som si aj drogových dílerov a dievčatá, ktoré chodia často do Dubaja 😅🤷🏼‍♀️ a čo teraz?

anonym_45795e
22. júl 2025

no vyhrava zial ja nie. niekto mi berie stastie

domkakvet
22. júl 2025

@anonym_autor ja som este nevyhrala, no aka skoda.

anonym_29a497
22. júl 2025

Kamoška takto vyhral luxusné auto, ale musel ho predať s ťažkým srdcom, lebo nemal na to aby zaplatil všetku tú daň a odvody z výhry

vladuska20
22. júl 2025

Aj ja chcem,kurnik podavame uz 10r tie iste cisla a najvyssia suma bola 45eur.Haha,keby aspon sa vratila ta suma,co sme tam vrazili a teraz uz 3krat do tyzdna sa losuje,takze to vlastne islo hore,a teda vecsia sanca a nist.

aalt
22. júl 2025

Štatistika je sviňa.

belle_vie
22. júl 2025

Ja mám šťastie a vyhravam často, ale skôr menšie veci ( nestavkujem, občas sa zapojím do nejakej súťaže keď vyslovene daný produkt potrebujem kúpiť). Najväčší úspech bola výhra 6000 eur ( potešila).
Ale mám kolegu čo na 1 sms súťaži vyhral 5miestnu sumu 🙂. Ešte stále chodí do práce ;)

ktobytobolpovedal
22. júl 2025

Ja som vyhrala tiez, v piatok v lote…5,70€ 🥳🥳🥳🥳🥳

autor
22. júl 2025
@aalt

Štatistika je sviňa.

@aalt ako to myslíš?

slavomira236
22. júl 2025
@ktobytobolpovedal

Ja som vyhrala tiez, v piatok v lote…5,70€ 🥳🥳🥳🥳🥳

@ktobytobolpovedal gratulujem ja ano 1 euro na zrebe nevyhram 😭

ktobytobolpovedal
22. júl 2025
@slavomira236

@ktobytobolpovedal gratulujem ja ano 1 euro na zrebe nevyhram 😭

@slavomira236 ale podala som za 10€ 😂🤫

slavomira236
22. júl 2025
@ktobytobolpovedal

@slavomira236 ale podala som za 10€ 😂🤫

ivanakal
22. júl 2025

Ja neviem o nikom kto by nieco vyhral v lote. A uprimne je mi to jedno. To fakt veris, ze ak ma niekto peniaze a nerobi, ze ich vyhral? 😂 Trochu naivne tvrdenie.

aalt
22. júl 2025
@anonym_autor

@aalt ako to myslíš?

@anonym_autor ze v kazdej loterii/sutazi je urcita pravdepodobnost vyhry, takze niekto to vyhrat musi. Ale vacsina prehra a zlozi sa vyhercovi na vyhru a usporiadatelovi na zisk.

cukroska
22. júl 2025

@anonym_autor Tak to mňa teda netrápi absolútne. A ani osobne nepoznám v okolí. Ani ma netrápi. A prajem to každému.

kavasmliekom
22. júl 2025

@anonym_autor a ty si koľko vyhrala?

viestta
22. júl 2025

Keby si davala pozor na matike tak by si ovladala co to z kombinatoriky a aj poctu pravdepodobnosti. Iste je, ze okrem toho, ze niekomu vyplatia vyhru este stavkova spolocnost potrebuje zisk. A na jedno aj na druhe sa poskladaju ti nestastnici co vsadia ale nevyhraju. A to je ta statistika co o nej pise @aalt

aalt
24. júl 2025

Ak by ste chceli vediet kto vyhrava na loteriach od TIPOSu:
https://domov.sme.sk/c/23522089/huliak-tipos-oc...

dora281
Autor odpoveď zmazal
aalt
25. júl 2025

Slováci prehrali v minulom roku na stávkovaní 1,45 miliardy eur, čo v prepočte na jedného hráča predstavuje až 756 eur ročne.
https://index.sme.sk/c/23522913/slovaci-v-minul...