icon

Ľudia hlúpnu

4. okt 2021

Baby ja neviem či len mne sa to zdá, ale ja denne stretnem takých hlúpych ľudí, že ja koľkokrát neviem čo mám povedať.
Dnes som vychádzala zo šatne kde som bola sama a zabudla som si dať rusko. Hneď som stretla nejakú pani, čo na mňa tak zaútočila,ako keby som niekoho zabila. Tak som sa ospravedlnila, lebo som nevedela čo to nie je nejaká šéfka, som tam nová, ale čo tá z toho robila, riešila to ako svetovú katastrofu. Keby som potetovaný holohlavý chlap verím že by ani nepipla. Potom som bola v Kauf. , No čo tam tí ľudia robili to bolo hrozne. Nepozerajú, vrazia do človeka, predbiehajú sa. Hovorím jednej pani že haloo , všetci tu stojíme v rade, a ona že ona sa ponáhľa. Ale tak aspoň sa spýtam, ci môžem. Ja už sa normálne bojím porodiť do tohto sveta , stačí čítať tu, akých sebcov a rozmaznancov matky vychovávajú a ako nezvládajú už pár ročné deti.

Koniec výlevu. Stávajú sa aj vám nejaké také situácie a ako ich riešite, ako reagujete ako ich

simonkazga
4. okt 2021

Mám pre teba zlú správu, nedokážeš ma uraziť. Nájdi si hobby, pomôže ti vyventilovať sa a nebudeš musieť sa silou mocou navážať do tehotných žien.

autor
4. okt 2021

@kittykat22 zákon mi neukladá povinnosť nosiť rusko. Ale nosím ho. Prvýkrát čo som zabudla. Takže si mám brať príklad a radšej nepisat, ale hmeed na každého koho uvidím mám slovne útočiť. Či? Aby som si teda pripravila karmu a nebola za tú horsiu

diewcatqoo
4. okt 2021

Ano, ludia hlupnu. Ale zo situacii, ktore si vymenovala, mi nepride, ze ti ludia boli vyslovene hlupi, skor mozno arogantni.
To, ze spojis to, ze niekto bol k tebe neprijemny s tym, ze matky vychovavaju rozmaznancov, mi ale pride trochu hlupe. Prepac.

janeninka
4. okt 2021

Jasne, vsetci su blazni len ty so lietadlo 😉

autor
4. okt 2021

@diewcatqoo len tie deti raz vyrastu. A aké budú : - (

autor
4. okt 2021

@janeninka možno je to normálne sa takto správať a naozaj som ta čo je mimo.

hsara99
4. okt 2021

Mne sa páči ako to tu píšeš anonymne 🙂

autor
4. okt 2021

@hsara99 musím. Ženy nikdy nedržia spolu, neporadia normálne. Radšej budú rýpať a chytať sa nepodtatnych veci. Neviem čím by sa zmenil príspevok ak by som napísala, že mám 5 šikovných deti. Asi by ma presviedčali , že určite nie. Preto je anonymita na MK najlepšie čo môže byt

madeline1
4. okt 2021

To s tym ruskom naco pises, ved si sa ospravedlnila a dala si ho. Bola si v interiery, kde rusko nosit treba a netreba na to zabudat. A co kto na to ako reaguje je jedno... Alebo ze sa niekto predbehne v kauflande... Zbytocna tema do diskusie toto...

stanulienkat
4. okt 2021

Skoro vsetky ta tu zhejtovali,no ja si myslim, ze na tvojich slovach nieco je. Vacsine mamiciek sa to zda trapne,no ked ucitelka krivo pozrie na ich dieta, tak osocovanie a hystericke zachvaty nemaju konca kraja. A nazor,ze je to odraz teba samej, je tiez scestny. Ludia su coraz vacsie prasata.

liljana
4. okt 2021

Jasne, ze hlupnu. Prave je vypadok facebooku. ked pozries von z okna. o chvilu uvidis zufalych ludi zavislych na "uznani" beziacich, trhajucich si vlasy a kriciacich, daj mi lajk, daj mi lajk. 😂

21oktober
4. okt 2021

napríklad ja tiež súhlasím
@stanulienkat . U ľudí sa vytráca slušnosť aj normálnosť, u mnohých, nie u všetkých . A deti sú naozaj mnohé drzé ako ploštice , aby malé dieťa povedalo staršiemu človeku uhni , tak to je len obraz jeho rodičov. Moje deti by si to nedovolili . Nie sú tiež bezchybné aj oni majú to svoje , ale toto by si nedovolili.
13-15 roční pubiši na ihrisku pre deti sa tam po tých preliezkach náhaňali ako sprostí , nikto im nič nepovedal , až môj muž ich odtiaľ hnal a až potom sa sa pridali ďalší dvaja oteckovia, ale slovný doprovod od tých detí strašný . Prichytiť takto svojho syna tak ho fakt strieskam , násilie nenásilie, vzťahová výchovu by som mala viete kde.

21oktober
4. okt 2021

@liljana tak vieš nikto nevie kde sú , čo s prepáčením žerú , nemôžu si urobiť selfi .. tak fakt to nie je normálny život 🙂.

jana_eyre_2
4. okt 2021

Áno, ľudia hlupnu..

lianka123
4. okt 2021

Nee, ale to este len stretnes debilov. Ja som mala take stastie, ze vzdy je na miestach vyhradenych ore rodiny s kocikmi zaparkovany niaky idiot, co pride sama. Minule som sa uz nezdrzala a pred kauflandom som na jedneho paka zacala kricat ci on mi ponese deti 200metrov. Nastastie ho sbskar dal potom preparkovat. A take lahodky ze v nakupnom centre ti zavru vytahove dvere len aby si s kocikom nestihla pristupit. Idioti a aj zeny jazdiace 100kou cez obytnu zonu a minule u nas v obchode, stala za mnou zena v stekloch, tipujem "manazerka" z korporatu a tie jej pohlady, ako spotena drzim jedno dieta na rukach a druhe islo akurat vyskocit z koze, ja som sa snazila zaplatit. Tak som si ju nakoniec vychutnala, ked ona nastupila do niakej 10tisic eurovej haraburdy a ja do svojho superluxusneho auta, venovala som jej tiez jeden ustipacny pohlad. Tot moj vylev, peace.

gina17
4. okt 2021

@mabenn Priťahuješ čo vyžaruješ? To myslíš vážne? Čo potom vyžarujú znásilnené deti a ženy, týrané deti a ženy, ľudia, ktorí sú napadnutí druhými... ? Premýšľaj najprv nad tým čo píšeš.

selest
4. okt 2021

Moje deti boli skveli vychovane a ukazkove, bola som expertka na vychovu😅kym sa nenarodili..boli to pekne casy uzivaj si to kym sa da😂😂

mpg
4. okt 2021

To sa nedá povedať, že ľudia hlupnú, ale vytráca sa slušnosť a ohľaduplnosť. Veľa z tých nepríjemných situácii vôbec nemusí vzniknúť. Keď som bola ešte malá a opatrovala nás otcova staršia sestra, bola veriaca a mala tak aj prispôsobený dom. Pri sporáku mala (vtedy ešte neboli tapety) také vyšívané obrazy, na jednom mala aj text: Ako ty blížnemu, tak Pán Boh tebe. A celkove tomu verila, takým ľuďom potom nechýba pochopenie, aj keď sa niečo stane.
Niekedy je lepšie na takú zbytočne vyhrotenú situáciu radšej nepovedať nič.

777januska777
4. okt 2021

„Naša mládež miluje prepych. Nemá správne správanie. Neuznáva autority a nemá úctu pred starobou. Deti odvrávajú rodičom, srkajú pri jedle a tyranizuju svojich učiteľov.“ — Sókratés. Vzdy k sebe ludia boli zli a neprijemni. Ked dospeješ, tak az vtedy zistíš, že ľudia nie sú až takí zlí ako sa zdajú a začneš ludi hodnotiť ako celok a k ľudským chybám budeš oveľa viac chápavá, lebo žiť život nie je až také ľahké a zistíš, že jedine samu seba môžeš zmeniť.

hivanik
4. okt 2021

Nemáš asi najlepši deň...
Moja skúsenosť je taka, ze ako sa správaš k ľuďom tak sa oni správajú ku mne ...A k deťom len toľko, že čo zasejes to budeš žať....

mabenn
4. okt 2021

@gina17 obet pritahuje agresora...a ty mas nejaky zly den, ci co sa do mna tak pustas?

gina17
4. okt 2021

Ľudia sú čoraz horší. Netvrdím, že všetci. Ale nech mi nikto nehovorí tie táraniny, že priťahujem čo vyžarujem, že ľudia sú mojím obrazom, že sa ku mne správajú ako ja k nim, lebo ma normálne chytá amok. Takúto blbosť napísať. Človek sa môže správať najlepšie ako vie, byť milý, priateľský a predsa sa nájde niekto, kto to neoplatí, skôr naopak.

gina17
4. okt 2021

@mabenn Nepúšťam sa do Teba, len reagujem. Keďže sama som už bola v situácií aj som bola svedkom situácií kde Tvoje tvrdenie rozhodne neplatilo. To, že je ku mne niekto zlý neznamená, že som taká aj ja a teda si to zaslúžim.

mabenn
4. okt 2021

@gina17 neznamena ze si to zasluzis, ale znamena to, ze mas vibraciu, ktora takych ludi a spravanie pritahuje

djura
4. okt 2021

napríklad i tvoja reakcia na tú pani ktorá sa predbiehala mohla byť aj iná napríklad: " drahá verím že sa ponáhľate, pustím Vás nech sa páči ( ruka v ruke s úsmevom samozrejme) ...

bola som v zahraničí, a ako som šla mestom zahľadela som sa do mobilu na mapu aby som sa zorientovala... a v tom som šuchla do jedného pána... Ten sa mi ospravedlnil zato že nedával na mňa pozor keď som bola zaneprázdnená, keďže on mal nato čas ... a vravím Ti podobné situácie som mala viacero.... myslel to úprimne vážne .. odvtedy (nevravím že som sv. Matka ale snažím sa pozerať na veci inak...)

xena0
4. okt 2021

Každý je zlý a neviem aký len ty si lietadlo 🙂 hodnotiť iných to áno, ale čo tak sa pozrieť na seba a nesudiť ostatných?

daniela1911
4. okt 2021

Tiež súhlasím s tvojim prispevkom, ľudia hlupnu a zakrývajú to za aroganciu!
Čo sa mi ale nepáči, že tu komentuješ deti ostatných… nič o nich nevieš, baby aspoň píšu za seba, ty si anonym.
Keď som bola bezdetná, a prišla som do restiky kde boli 3 mamičky s kričiacimi deťmi (su to deti, hrajú sa nahlas), tiež som rýchlo vypila kávu, s úsmevom zaplatila a šla inam. Tiež som mohla potom vyplakávať, že som sa nenajedla v obľúbenej reštike… ale načo ? 🙂
Zmenila som plány…
vidím chaos v obchode?…rýchlo nakúpim, idem na samoobslužné, usmejem sa na dôchodcov, čo stoja v rade ku kase a hnusne má obzerajú a bežím do parku, na námestie, k rodine, priateľom a pod. Stále je toľko super ľudí a inteligentných a veľmi inšpiratívnych! Začni sledovať takých ;) svet bude lepší!

saja1
4. okt 2021

V tom kauflande bolo mozno 100 ludi slusnych zodpovednych dobrych, ktori vo volnom case pomahaju v utulku alebo v detskom domove 😀 ale chapem tiez mam niekedy naprd den 😀

ivanka12311
4. okt 2021

Keď budeš mať deti tak sa budeš nad týmito nepríjemnostami len smiať že ťa to tak vzalo sa ti čudujem normálne🤣... mňa každý deň nasere niekto iný a tu som🤗😁🥳🙏