icon

Majú muži svoje miesto na Modrom koníku?

pako24
31. júl 2025

Som muž a rozmýšľam, či som tu na MK dobre. Majú tu muži miesto? Máme sa zapájať do diskusií, ktoré sú z princípu na MK ženské? Stoja ženy o náš názor na tomto fóre? Alebo bude lepšie, ak sa odtiaľto zdekujem? Mnohé témy mi tu prišli zaujímavé, dá sa tu poradiť o čomkoľvek, ale predsa, nevnímate nás tu ako vtierky?

Strana
z4
grace55
31. júl 2025

@pako24 MK určite potrebuje mužský pohľad na vec, len zostaň...

laurinka27
31. júl 2025

Praveze by tu mohlo byt viac muzov :D (ja som nahodou single)

minenkaa
31. júl 2025

Samozrejme prečo nie

pako24
autor
31. júl 2025

pardon, vidím, že to tu už bolo nedávno prediskutované https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vse..., ale medzičasom sa mohlo niečo zmeniť 😇

zuzanita1609
31. júl 2025

Niekedy,taký jeden mužský pohľad do vzťahových tém dokáže urobiť viac,než 10 ženských pohľadov 😊. Darmo, ženy z Venuše a chlapi z Marsu.

pako24
autor
31. júl 2025

@grace55 @laurinka27 @minenkaa tak keď sú už tri za, tak ostanem, aj keby boli ostatné proti 🙂 @laurinka27 ja už single nie som, ale snáď to nie je priťažujúca okolnosť 🙂

betulinka1
31. júl 2025

@pako24 za mna urcite. Naprikald Slovakoboy ci tak nejako ma nick, ma celkom zaujimave prispevky. Je z nich citit životná skusenost a pokora. Teda co sa tyka nejakych vzťahových tém. Teba tu evidujem tiez ale niekedy tvoje ironické poznamky su nepochopené, lebo nezabudni, ze v pisanom texte nie je tón hlasu a moze to vyznieť inak ako si to hovoris v hlave pri pisani 😉.

pako24
autor
31. júl 2025

@betulinka1 ďakujem za pochopenie, budem sa snažiť v zmysle uvedeného 😉

pako24
autor
31. júl 2025

určite som sa tu za krátky čas naučil, že najpodstatnejšie je na takomto fóre rešpektovať názor každého, kto do diskusie prispeje, veď každý má svoju osobnú skúsenosť a svoje osobné vnímanie a to je na tom to pekné...

pako24
autor
31. júl 2025
@pako24

určite som sa tu za krátky čas naučil, že najpodstatnejšie je na takomto fóre rešpektovať názor každého, kto do diskusie prispeje, veď každý má svoju osobnú skúsenosť a svoje osobné vnímanie a to je na tom to pekné...

@pako24 a cenné...

alyson29
31. júl 2025

@pako24 Myslím, že na MK má miesto každý, kto vie slušne komunikovať a má chuť sa zapojiť. 🙂 A je super, keď sem zablúdi aj normálny chlap. 😄 Občas nám tu chýba trochu racionálneho nadhľadu a iný uhol pohľadu. Takže ak nie si jeden z tých, čo sem prišli "učiť ženy, ako byť ženami", tak si vítaný! 😁 Určite sa nevyhadzuj sám, zostaň a píš, keď máš čo povedať.

pinkgirl
31. júl 2025

Ja mám rada keď sa tu objaví muž. Ale musí mať dospelé názory, nie chalanisko čo chce len provokovať. Proste niekto, kto do debaty bude prínosom.

marek775
1. aug 2025

@pako24 Ja som to tu vobec nepocitil. Chodim sem prave preto, ze napriek tomu, ze sa traduje ze su tu ezotericke "biomatky", tak sem prispievaju najma inteligentne a schopne zeny, ktore maju co povedat a aj poradit inym. Je tu aj vela starosti zo zivota vaetkeho druhu, a otazky z vsemoznych oblasti. Takze toto neries, a pokusaj sa byt napomocny, a urcite sa tu budes citit prijaty.

lintu
1. aug 2025

K menštruácií a takým podobným čisto ženským témam sa vyjadrovať nemusíš 😂, ale inak prečo nie? Je tu pár pánov, ktorí to tu svojimi názormi príjemne spestrujú 🙂 Najmä keď dokážu komunikovať normálne, slušne a nechodia sem len fňukať nad svojím mizerným životom.

ivik4
1. aug 2025

Napriklad ja si muzske komentare vobec necitam, nezaujimaju ma. Ale to som ja 💁🏻‍♀️
Sice mi tu vyslovene nevadia muzi

buberova
1. aug 2025

Určite sú tu potrební muži a ich komentáre. Ale nie tragédi, ktorí sú frustrovaní z toho že sú single a len sa sťažujú ako chcú všetky ženy iba svalnatého, bohatého podnikateľa, ktorý na nich bude zlý ale on chudák dobrý chlapec nikoho nezaujal

anonym_254e3d
1. aug 2025
@betulinka1

@pako24 za mna urcite. Naprikald Slovakoboy ci tak nejako ma nick, ma celkom zaujimave prispevky. Je z nich citit životná skusenost a pokora. Teda co sa tyka nejakych vzťahových tém. Teba tu evidujem tiez ale niekedy tvoje ironické poznamky su nepochopené, lebo nezabudni, ze v pisanom texte nie je tón hlasu a moze to vyznieť inak ako si to hovoris v hlave pri pisani 😉.

@betulinka1 slovakboy? Ten je za posledné obdobie komplet mimo rámec, príde mi ako pri zmene psychiatrickej liečby, jeho príspevky sú čím ďalej čudnejšie, pozri napr tuto tému https://www.modrykonik.sk/forum/skolak/co-znamena-podpriemerna-mentalna-uroven/?page=2&scrollto

alenka58
1. aug 2025

je tu viacero mužov a v pohode ,napadol ma napr. @tundra vie poradiť a aj ďalší, zapájajú sa do tém kde lepšie poradia, alebo ich názor je reálnejší od žien

ivka225
1. aug 2025

Aj keď muži nerodia, zúčastňujú sa na výchove detí a rodinnom živote, takže je úplne samozrejmé, že diskutujú aj na MK.

balerina2025
1. aug 2025

@pako24 MK potrebuje muzov ako sol. maju ine zmyslanie. vela krat prave to spravne.

jaskolka
1. aug 2025

Ja si rada prečítam aj názory od mužov,ak sú pravdaže k veci s normálne napísané (teda nie nejaké priblble táraniny a komenty, aké tu niekedy píšu)
Hlavne od @slovakboy sú dobré a veľmi pekne podané komentáre aj rady. No určite aj viacerí tu sú,len neviem presne ich nick

hellwant
1. aug 2025

Len tu ostaň, ak si normálny. Nech to tu nedrží na slušnej úrovni len pár z nás mužov😉 Treba ukázať, že sú aj normálni medzi nami mužmi a nie iba známych manželských "7 (ne)statočných" - pijan, gambler, neverník, fyzický tyran, úchylák, manipulátor a majetkový vychcanec.... a ich rôzne kombinácie ani nerátam z tém kde píšu nešťastné ženy.

karolinakr
1. aug 2025

mne muži nevadia, ale vidím, že sú veĺa x znemožnení a hejtovaní, ak to ustojíš...a cítiš sa na to..
väčšinou boli vyhnaní 🙂
s nickom pako tu veĺa vody nenamútiš

karolinakr
1. aug 2025
@hellwant

Len tu ostaň, ak si normálny. Nech to tu nedrží na slušnej úrovni len pár z nás mužov😉 Treba ukázať, že sú aj normálni medzi nami mužmi a nie iba známych manželských "7 (ne)statočných" - pijan, gambler, neverník, fyzický tyran, úchylák, manipulátor a majetkový vychcanec.... a ich rôzne kombinácie ani nerátam z tém kde píšu nešťastné ženy.

@hellwant 🙂

zic
1. aug 2025
@ivik4

Napriklad ja si muzske komentare vobec necitam, nezaujimaju ma. Ale to som ja 💁🏻‍♀️
Sice mi tu vyslovene nevadia muzi

@ivik4 no, len potom sama seba ochudobnujes o cenne rady napriklad maranco alebo draik... a inych...

ivik4
1. aug 2025
@zic

@ivik4 no, len potom sama seba ochudobnujes o cenne rady napriklad maranco alebo draik... a inych...

@zic neviem, ako vravim, necitam to je mi to jedno. Neviem kto su to. Ja sa tu na nic nepytam ,nemam dovod

dorinecka45
1. aug 2025
@pako24

pardon, vidím, že to tu už bolo nedávno prediskutované https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vse..., ale medzičasom sa mohlo niečo zmeniť 😇

@pako24 ja pri niektorych temach vyslovene scrollujem a hladam muzsky nick lebo ma zaujma nazor muzov pri danej teme. Takze ja som za aby tu boli aj chlapi. A mohli by kludne aj viac tem zakladat

taktotedanie
1. aug 2025

@pako24 niektore muzske komentare su velmi mudro napisane a trefne resp vtipne a bez okolkov povedia pravdu , sama som taka ze si nekladiem servitku pred usta ale v podstate to myslim v dobrom, no niektore to akosi nevedia pochopit

viestta
1. aug 2025

@pako24 niektori muzi su prinosom, zial je tu velka skupina muzskych vyplakavacov, ktori sa sem chodia len stazovat a ked nenajdu "pochopenie" ako si oni predstavuju su schopni takych slovnych obratov, ze sa nestiham cudovat. Taki MK vobec neobohatia. No a potom je tu skupina muzskych hypochondrov a dalsia skupina, ktora si sem dojde len ponadavat na zeny, obvinuje ich zo vsetkeho zleho co sa im kedy stalo.

karolinakr
1. aug 2025
@viestta

@pako24 niektori muzi su prinosom, zial je tu velka skupina muzskych vyplakavacov, ktori sa sem chodia len stazovat a ked nenajdu "pochopenie" ako si oni predstavuju su schopni takych slovnych obratov, ze sa nestiham cudovat. Taki MK vobec neobohatia. No a potom je tu skupina muzskych hypochondrov a dalsia skupina, ktora si sem dojde len ponadavat na zeny, obvinuje ich zo vsetkeho zleho co sa im kedy stalo.

@viestta že hypochonder
🙂

Strana
z4