Majú muži svoje miesto na Modrom koníku?
Som muž a rozmýšľam, či som tu na MK dobre. Majú tu muži miesto? Máme sa zapájať do diskusií, ktoré sú z princípu na MK ženské? Stoja ženy o náš názor na tomto fóre? Alebo bude lepšie, ak sa odtiaľto zdekujem? Mnohé témy mi tu prišli zaujímavé, dá sa tu poradiť o čomkoľvek, ale predsa, nevnímate nás tu ako vtierky?
Praveze by tu mohlo byt viac muzov :D (ja som nahodou single)
Samozrejme prečo nie
pardon, vidím, že to tu už bolo nedávno prediskutované https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vse..., ale medzičasom sa mohlo niečo zmeniť 😇
Niekedy,taký jeden mužský pohľad do vzťahových tém dokáže urobiť viac,než 10 ženských pohľadov 😊. Darmo, ženy z Venuše a chlapi z Marsu.
@grace55 @laurinka27 @minenkaa tak keď sú už tri za, tak ostanem, aj keby boli ostatné proti 🙂 @laurinka27 ja už single nie som, ale snáď to nie je priťažujúca okolnosť 🙂
@pako24 za mna urcite. Naprikald Slovakoboy ci tak nejako ma nick, ma celkom zaujimave prispevky. Je z nich citit životná skusenost a pokora. Teda co sa tyka nejakych vzťahových tém. Teba tu evidujem tiez ale niekedy tvoje ironické poznamky su nepochopené, lebo nezabudni, ze v pisanom texte nie je tón hlasu a moze to vyznieť inak ako si to hovoris v hlave pri pisani 😉.
@betulinka1 ďakujem za pochopenie, budem sa snažiť v zmysle uvedeného 😉
určite som sa tu za krátky čas naučil, že najpodstatnejšie je na takomto fóre rešpektovať názor každého, kto do diskusie prispeje, veď každý má svoju osobnú skúsenosť a svoje osobné vnímanie a to je na tom to pekné...
@pako24 Myslím, že na MK má miesto každý, kto vie slušne komunikovať a má chuť sa zapojiť. 🙂 A je super, keď sem zablúdi aj normálny chlap. 😄 Občas nám tu chýba trochu racionálneho nadhľadu a iný uhol pohľadu. Takže ak nie si jeden z tých, čo sem prišli "učiť ženy, ako byť ženami", tak si vítaný! 😁 Určite sa nevyhadzuj sám, zostaň a píš, keď máš čo povedať.
Ja mám rada keď sa tu objaví muž. Ale musí mať dospelé názory, nie chalanisko čo chce len provokovať. Proste niekto, kto do debaty bude prínosom.
@pako24 Ja som to tu vobec nepocitil. Chodim sem prave preto, ze napriek tomu, ze sa traduje ze su tu ezotericke "biomatky", tak sem prispievaju najma inteligentne a schopne zeny, ktore maju co povedat a aj poradit inym. Je tu aj vela starosti zo zivota vaetkeho druhu, a otazky z vsemoznych oblasti. Takze toto neries, a pokusaj sa byt napomocny, a urcite sa tu budes citit prijaty.
K menštruácií a takým podobným čisto ženským témam sa vyjadrovať nemusíš 😂, ale inak prečo nie? Je tu pár pánov, ktorí to tu svojimi názormi príjemne spestrujú 🙂 Najmä keď dokážu komunikovať normálne, slušne a nechodia sem len fňukať nad svojím mizerným životom.
Napriklad ja si muzske komentare vobec necitam, nezaujimaju ma. Ale to som ja 💁🏻♀️
Sice mi tu vyslovene nevadia muzi
Určite sú tu potrební muži a ich komentáre. Ale nie tragédi, ktorí sú frustrovaní z toho že sú single a len sa sťažujú ako chcú všetky ženy iba svalnatého, bohatého podnikateľa, ktorý na nich bude zlý ale on chudák dobrý chlapec nikoho nezaujal
@pako24 za mna urcite. Naprikald Slovakoboy ci tak nejako ma nick, ma celkom zaujimave prispevky. Je z nich citit životná skusenost a pokora. Teda co sa tyka nejakych vzťahových tém. Teba tu evidujem tiez ale niekedy tvoje ironické poznamky su nepochopené, lebo nezabudni, ze v pisanom texte nie je tón hlasu a moze to vyznieť inak ako si to hovoris v hlave pri pisani 😉.
@betulinka1 slovakboy? Ten je za posledné obdobie komplet mimo rámec, príde mi ako pri zmene psychiatrickej liečby, jeho príspevky sú čím ďalej čudnejšie, pozri napr tuto tému https://www.modrykonik.sk/forum/skolak/co-znamena-podpriemerna-mentalna-uroven/?page=2&scrollto
Aj keď muži nerodia, zúčastňujú sa na výchove detí a rodinnom živote, takže je úplne samozrejmé, že diskutujú aj na MK.
@pako24 MK potrebuje muzov ako sol. maju ine zmyslanie. vela krat prave to spravne.
Len tu ostaň, ak si normálny. Nech to tu nedrží na slušnej úrovni len pár z nás mužov😉 Treba ukázať, že sú aj normálni medzi nami mužmi a nie iba známych manželských "7 (ne)statočných" - pijan, gambler, neverník, fyzický tyran, úchylák, manipulátor a majetkový vychcanec.... a ich rôzne kombinácie ani nerátam z tém kde píšu nešťastné ženy.
mne muži nevadia, ale vidím, že sú veĺa x znemožnení a hejtovaní, ak to ustojíš...a cítiš sa na to..
väčšinou boli vyhnaní 🙂
s nickom pako tu veĺa vody nenamútiš
Len tu ostaň, ak si normálny. Nech to tu nedrží na slušnej úrovni len pár z nás mužov😉 Treba ukázať, že sú aj normálni medzi nami mužmi a nie iba známych manželských "7 (ne)statočných" - pijan, gambler, neverník, fyzický tyran, úchylák, manipulátor a majetkový vychcanec.... a ich rôzne kombinácie ani nerátam z tém kde píšu nešťastné ženy.
@hellwant 🙂
pardon, vidím, že to tu už bolo nedávno prediskutované https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vse..., ale medzičasom sa mohlo niečo zmeniť 😇
@pako24 ja pri niektorych temach vyslovene scrollujem a hladam muzsky nick lebo ma zaujma nazor muzov pri danej teme. Takze ja som za aby tu boli aj chlapi. A mohli by kludne aj viac tem zakladat
@pako24 niektore muzske komentare su velmi mudro napisane a trefne resp vtipne a bez okolkov povedia pravdu , sama som taka ze si nekladiem servitku pred usta ale v podstate to myslim v dobrom, no niektore to akosi nevedia pochopit
@pako24 niektori muzi su prinosom, zial je tu velka skupina muzskych vyplakavacov, ktori sa sem chodia len stazovat a ked nenajdu "pochopenie" ako si oni predstavuju su schopni takych slovnych obratov, ze sa nestiham cudovat. Taki MK vobec neobohatia. No a potom je tu skupina muzskych hypochondrov a dalsia skupina, ktora si sem dojde len ponadavat na zeny, obvinuje ich zo vsetkeho zleho co sa im kedy stalo.
@pako24 niektori muzi su prinosom, zial je tu velka skupina muzskych vyplakavacov, ktori sa sem chodia len stazovat a ked nenajdu "pochopenie" ako si oni predstavuju su schopni takych slovnych obratov, ze sa nestiham cudovat. Taki MK vobec neobohatia. No a potom je tu skupina muzskych hypochondrov a dalsia skupina, ktora si sem dojde len ponadavat na zeny, obvinuje ich zo vsetkeho zleho co sa im kedy stalo.
@viestta že hypochonder
🙂

@pako24 MK určite potrebuje mužský pohľad na vec, len zostaň...