Malé prsia v plavkách
ako riesit male prsia v plavkach aby vypadali vacsie
https://m.aliexpress.com/item/4001110079988.htm... takéto dačo by ešte mohlo spraviť puff efekt
@lenkakravcova toco si sem dala ty a tricka pre deti s uv ochranou ani nemozes porovnavat .. ved tie burky su otrasne -zastera kt by som nedala ani najhorsiemu nepriatelovi .. a ub tricko sa dava detom s alergiou na slnko k vode ... burka je uplne ze nieco ine a uplne mimo slovenska .. a to zijem v zahranici respektujem kazdeho ale slovenskymzenam na slovenske kupaliska by som to nedoporucovala .. a uz nie tak otrasne ako na stranke co si sem dala .. zena ma byt sexi a ma mat rada samu seba nehanbit sa za seba a nie sa zahalovat od hlavy po paty .. taka skrata na svete ani neexistuje aby sa musela hentak zahalit
@dijka123 tvoj muz je riaden kreten .. by som ho chcela vidiet ako vyzera ze sa za seba nehani na ulici ale za teba ano .. hlavne ze ked ti dieta robil mu male prsia nevadili ... nech si najde plastikovu pipku ale na tu zrejme nebude mat financie kedze iq velke nema a nicim inym by ich nema zaujat .. si s nim normalne sadni a v klude anglicana s nim hod rec co to ma znamenat a ci ak ty poriesis prsia on poriesi svoje iq
@syslik81 Prosím vyjadruj sa slušne. Ja takéto plavky nosím, na Slovensku,, takéto reči že čo tu patrí a čo nie si nechaj pre seba. Autorke som to dala ako inspiraciu. Je len a len na nej ako s tým naloží. A nevolá sa to burka ale celotelové plavky, burkiny.
Burka je toto - viď obrázok a je to pôvodom židovsky odev žien.
Na male prsia ti pomoze jedine - vymakat si peknu sumernu postavu. Nie chudu, ani prudko sexy. Ked raz nemas napr. dlhe nohy, tak nemas. Takze hlavne pekne sumernu.
To skryje nedostatky typu nizka postava, male prsia, uzke boky, atd. Ale aj kyprejsie tvary.
Lebo na prvy pohlad proste neudru do oci. Este naopak budu posobit prirodzene.
A mas po probleme.
treba ti gelove vypchavky, ako v podprsenkach, cize to jedine do riadneho obchdou, alebo poskusat xy z netu... alebo si kup krasne sportove (aj detske) a mas po probleme:D ja som malej kupila tento rok a taka je v nich fesanda :D 155cm/40kg🙂 KEd mas postavu ako dievcatko, tak si neurobis dekolt ako primadona.
@lenkakravcova v comsom sa neslusne vyjadrila? som slusna viac akodost ...
@elizabet173 no vsak nevadi prezijem to
@elizabet173 nie to nie poviem mu svoje neboj sa s ja si plavky kupim ake budem chciet
@elizabet173 toto su moje plavky
@dijka123 ja si objednávam z Bonprix plavky a tam majú super výber aj na menšie prsia v pohode, skús kuknúť

@mamutka no hej ale to moj muz by musel mat v prvom rade rozum ale neviem kde ho nechal