icon

Malé vodičky

16. okt 2022

Ahojte, robim si vodicak. A zaujimalo by ma, ci su tu mamicky vodicky, co su smoulinky ako ja😂 mam 153cm. Kocky ake mate auta? Ja som zatial jazdu nemala, ale manzel ma posadil do jeho octavie a teda to auto je na mna obrovske. Ked som mala dat spojku az na “podlahu” pri startovani, tak som to dala len tak tak aj to spickou 🙈
Moja vyska je dovod preco si vodicak robim az v 35 rokoch. Ale teda mam obavu, ci to vdaka tomu zvladnem. Aj ked je pravda, ze svoje auto chcem automat 🤷‍♀️
Dakujem za kazde odporucanie na auto co mam pozriet.

Strana
z3
lenka1993
17. okt 2022

Ja mám 156cm a momentálne BMW f30. Mala som strašne veľa aut. Zy tých 11 roku. Čo šoférujem tuším 12-13 aut sa vystriedalo. Aj combi aj SUV aj malinké autíčka. Najlepšie sa mi jazdilo na BMW x5. Ale vôbec som v žiadnom aute nemala problém s výškou. Sedadlo si dobre nastaviť a absolútne som neriešila.

simca06022011
17. okt 2022

Tak su rôzne auta a rozne typy sedačiek. Treba skúsiť, a podsedak sa dava kvôli výške ale to je potom uz individuálne.

autor
17. okt 2022

@kvetinka75 no ja na brdzu plyn uplne bez problemov som dociahla. Moje sestry maju cca 156-157 a jazdia uplne normalne uz 25 rokov 🫢 taliansko chorvatsko talianske alpy. Uplne bez problemov na roznych autach. Len proste ja som doteraz nemala sebavedomie 🤷‍♀️

mamusa123456789
18. okt 2022

Moja teta je malička a ma hondu crv aj suseda je krpata a ma VW t-roc predtým suzuky sx4 myslim

misena741
18. okt 2022

mam tusson suv, mam 164 cm, sedadlo na max., automat, na pedale dociahnem, ale som malicka na to auto, len kusok hlavy mi trci.sedadlo posunut viac nejde

dominikamacakova
18. okt 2022

Ja mám 162 a sedačku nemám úplne na doraz. Dá sa dať aj vyššie v prípade potreby. Mám škoda Roomster

szilvi314
18. okt 2022

Kľudne môžeš mať aj veľké auto, treba si ho vyskúšať. Predajcu by mali mať prehľad o Tom, ktoré ti nebude dlhe. Dokonca elektrické nastavovanie sedadiel pridáva 4cm do výšky (kamarát ma opačný problém, tak viem)

autor
18. okt 2022

@szilvi314 ach, ja si na zaciatok urcite nejdem kupovat nove. To by mi boli asi luto. A o cakackach ani nevraviac 😀
@mamusa123456789 t-roc som tiez pozerala

Dakujem kocky za vsetky typi. Pojdem poskusat po vsetkych znamich 😂
Snad nieco dobre vyberiem za cca 3m sa budem vozit ako madam 😃

jannka89
18. okt 2022

Podľa mna tu niektoré preháňajú, nikdy som si nevšimla vodiča, ktorému netrci celá hlava, snáď by nešiel šoféroval niekto kto nemá dostatočný rozhľad...určite nájdeš auto s parametrami k tvojej vyske, zas nemáš vysku trpaslíka ...

henriettv
18. okt 2022

Ahoj, ja mám 151cm 😀 šoferák mám od 17rokov a jazdím už 7 rokov. Moje prvé auto bolo maličké Ford Ka, slúžilo mi 3 roky 😀 teraz jazdím na priateľovom BMW😀 než som si zvykla, trvalo to. Ale nemôžem si vynachváliť, veľmi pohodlné šoférovanie 😀

Strana
z3