icon

Mali sme nepríjemný zážitok na koncerte Horkýže Slíže

14. sep 2024

Ahojte, 15 ročná dcéra ma dlhšie prehovarala aby som s nou šla na koncert Horkyze slize. Našťastie išiel s nami aj manžel. Myslela som si, že to bude v pohode. Hodinu postojime, zaspieva si a pôjdeme. Ale bola som zhrozená ešte pred koncertom, keď sa tam začali zbiehat fanúšikovia. Prišli v nálade, popíjali. Prišlo ich veľmi veľa. Keď začal koncert, skákali a vždy ma rukami buchli do hlavy. Jeden sa tam začal lepiť na dcéru, to musel zakročiť muž. A čerešnička na torte bola, keď sa začali sacat, proste sa rozbehli a sacali do ľudí pred nimi. Mala som čo robiť aby ma nezhodili a neudupali. Po pár piesňach som chytila muža a dcéru za ruku a ukazovala im, že ideme preč. Predrat sa davom opitých ľudí bol zážitok. Muž s dcérou sa ešte na mňa hnevali, že čo som odišla. Avšak muž stál za dcérou a odrážal sacanie ale ja som to mala problém ustáť. Dcéra mi povedala, že to je normálne správanie fanúšikov na koncerte. Vraj jej to povedali kamarátky, ktoré na ich koncerty chodia. Ja tam však už nikdy nepôjdem ani dcéru tam nepustím. Myslíte, že to prehanam? Keby tam nebol muž, ja by som mala problém ochrániť ju, o sebe ani nehovorím.

autor
14. sep 2024

@aurora33 máš pravdu, bolo vtipné vidieť ako ti obťažujú čerstvo 15 ročnú dcéru a teba sace partia opitých chlapov

vanilkovazmrzka
14. sep 2024

@jankafresova prosim ta napis zoznam podujati na ktore sa chystas, nech vieme comu sa vyhnut, ked je podla teba normalne chodit do davu ludi s nozikom a slzakom… mimochodom za to doteraz ziaden sbskar nepreplieskal?

autor
14. sep 2024

@1ryba Nečakala som takych fanúšikov

autor
14. sep 2024

@canany fanúšikovia pili tvrdý alkohol, flase hádzali na zem. Tolko uderov do hlavy som dostala. Ale ved sranda. Potom son vážne nudná

autor
14. sep 2024

@doriiis dcéra nás zavolala, máme pekný vzťah neboj nič. A nakoniec dobre urobila.

autor
14. sep 2024

@kikushaa mňa tam už nikdy nedostane, to mi ver

autor
14. sep 2024

@nadej1111 presne ako píšeš, bála som sa o svoj život. Keď sa rozbehnú chlapi a strcia z celej sily do teba. S mojim 55 kg som mala co robiť aby som nespadla.

jankafresova
14. sep 2024

@vanilkovazmrzka na Starmuse som mala slzák a nie,
žiadny SBSkár to nekontroloval. Možno pod pódium aj hej, ale ja som bola hore pri Auparku a potom dolu pri inchebe. kontrolovali v bráne iba či nesieme dnu alkohol.Na meet-and-greet Supercarlinbrothers nás nekontrolovali, či máme slzák alebo nožik. takisto v kluboch ani
na beániách na Mladej Garde mi nekázal nikdy SBSkár ukázať čo mám v kabelke a vo vrecku nohavíc. Mimochodom,veď sa pozri na popis autorky tohto príspevku. veľký chlap skúšal dovoliť si na jej dcéru. keby tam nebol jej otec, čo okrem slzáku by pomohlo? čo iné
navrhuješ v tej situácii - ak tam nie je ten jej otec, čo zakročil? ak je akcia, na ktorú sa slzák prepašovať nedá, ako napr keď som bola na Stephenovi Colbertovi, tak tam je dostatočná security, a stačí SBSkára požiadať o pomoc. tam nám skenovali tašky, ale vnútri sme všetci mali miesta na sedenie a nikto nikoho neobťažoval, iba sme revali Stephen! Stephen! 💖

autor
14. sep 2024

@lucia13022023 rada s ňou pôjdem kde bude chcieť ale tu ma už nedostane 🙂

jankafresova
14. sep 2024

Pre autorku este raz:

Na mnohých koncertoch sa toto nedeje a sú v pohode - a na mnohých iných koncertoch sa dejú žiaľ aj horšie veci. Keď bude mať tvoja dcéra 18,
nemôžeš jej brániť ísť na nejaký koncert - to , čo môžeš urobiť je
prebrať s ňou aj s mužom otvorene,
čo má robiť v takých situáciách, ak tam bude sama a muž ju nemôže chrániť. A ako predísť ohrozeniu. Dá sa aj vygoogliť:

Hydratácia: Pite veľa vody pred, počas a po koncerte. ...
Dress Code: Oblečte sa primerane miestu konania a poveternostným podmienkam. ...
Bezpečnosť peňazí: Chráňte svoje peniaze a cennosti počas koncertu. ...
Buddy System: Vyhnite sa tomu, aby ste na koncerty chodili sami....
atď

autor
14. sep 2024

@diewcatqoo ver ze tam bola väčšina ozratych, pili stále počas koncertu

autor
14. sep 2024

@januska12323 je pravdivá a stali sme v strede

autor
14. sep 2024

@322sima123 no už sa nechystám 🙂

autor
14. sep 2024

@svetlonos normálne ju obkomesila skupina chalanov a jeden ju začal chytať za zadok, ostatní mu ešte hovorili, že si našiel peknú kocku. V auguste mala 15. Keby bola s kamoškou, neviem ako by sa ubránili.

autor
14. sep 2024

@limoncino nešlo o skákanie ale o sacanie

jankafresova
14. sep 2024

@terina25 skákanie je v poriadku. problem je ze fanusikovia podla popisu autorky búchali ženu do hlavy, obchytávali zadok teenagerky až musel zakročiť muž, a sácali ženu aj teenagerku. osobne som také niečo na koncertoch nezažila, ale videla som zábery z takých koncertov a som rada,že som tam nebola. obťažovať druhých
a používať koncert ako zámienku že je to v poriadku... Ak s tým spevák súhlasí, tak moje peniaze nedostane.

autor
14. sep 2024

@jankafresova ďakujem

autor
14. sep 2024

@jankafresova presne ako píšeš, skákanie je ôk. Ale to sacanie a obchytkabanie bolo cez čiaru.. Aj do muža párkrát sotili ale on ma 1,90 a 120 kg hlavne nebol opitý. Tak odleteli ako hnile hrušky. Ale ja som to parádne schytala. A to sme nestali pod pódiom ale v strede. Budem ja naďalej chodiť na moje nudné koncerty 🙂

jankafresova
14. sep 2024

💖 💖 💖 veru, aj ja na tie nudné tiež. kde ma nikto nesáče ani neobchytáva, haha. ale smutné, že poniektorí ľudia tu sa cítia obvinení tvojim zážitkom - asi sa sami podobne bezohľadne správajú na koncertoch - tak sa to snažia nejako
ospravedlniť. a obviniť obeť. čo už,
ľudská nátura.
Hlavne nech dcéra do budúcna vie,ako v takých situáciách nájsť lepšie miesto. radšej sa presunúť inam. Vždy mať vo vrecku slzák a vedieť ho rýchlo použiť. a vedieť,že ho mať ako poslednú možnosť, radšej vždy najskôr hlavne od takých čo najďalej odísť...

autor
14. sep 2024

@majka1719 Len som zvedavá, či by to bolo pre nich také smiešne keby sa môj 120 kg muž na koncerte rozbehol a sotil do nich alebo ich detí. Možno by boli tiež odrazu nudné 🤭

autor
14. sep 2024

@jankafresova aj ja som neprijemne prekvapená z ich reakcií. Možno si myslia, že to bolo len nejaké nevinné skákanie, strkanie. Ale ja som dostávala reálne supy do hlavy a skoro ma zhodili. No nič, už viem kde už nikdy nepôjdem. A verím, že tak skoro ani dcéra. Najmä nie sama. Dobrú noc 🙂

duppka13
14. sep 2024

Prehanas. Dceru si mala pustit aj samu, pockat ju pred halou alebo kde to bolo. Ja som bola bez rodicov na koncerte ako 13 rocna.

jankafresova
14. sep 2024

@duppka13 a teda keby tam otec nebol, a tí chlapi by ju znásilnili, a potom jej sácaním rozbili hlavu o zem, tak pohoda?

jankafresova
14. sep 2024

Dobrú noc. Podľa mňa je očividné, že to berú poniektorí osobne - cítia sa obvinení, lebo sa sami zachovali podobne na koncertoch. Až teraz si možno uvedomujú, že sácali alebo obchytávali 15ročné dieťa, tak sa so svojou vinou takto vyrovnávajú,že tu vypisujú ako preháňaš a že je to "normálne".

autor
14. sep 2024

@duppka13 A ty ako vieš, či prehanam? Mala ísť s kamarátkou ale tá ochorela, tak zavolala nas. Našťastie.

autor
14. sep 2024

@jankafresova Najlepšie ako ma obviňujú, že prehanam. Môj muž tiež videl, ako dcéru obtazovali a poslal ich do teplých krajín. A keďže som stála vedľa neho, videl ako ma párkrát silno stačili. Keď sme odišli do zadu, tam to bolo kľudné a nikto nikoho nesacal. Nechala som dcéru v bezpečí užiť si koncert. Bolo to vonku. Ona sa hnevala, že chcela byť bližšie ku pôdou. Ok, ďakujem za názory. A o 2 týždne sa teším na silno verím normálny koncert.

biba_18
15. sep 2024

@canany autorka nepíše kde stáli… ale hento sa nezvykne robiť vzadu…

natall113
15. sep 2024

To niesu primitívny fanúšikovia...zjavne nevieš ako to na koncertoch chodí...

aurora33
15. sep 2024

@svetlonos ❤️❤️❤️ presne ako píšeš, majú neskutočne nádhernú hudbu a keby len hudbu, aj slová piesni. Nadčasové a nesmrteľné. Tuomas je pán skladateľ ❤️❤️.
Ja ich počúvam už od svojich desiatich rokoch, akoby to bolo dnes keď som sa dostala k tej hudbe a vraciam sa k ním neustále. S manželom sme boli aj na ich koncertoch a vždy je to neskutočný zážitok♥️. Zimomriavky všade ☺️ Akurát koncom septembra im má vyjsť nový album. Verím, že sa urcite dostanete na ich koncert a užijete si to. Je to niečo neskutočné 😍.

aurora33
15. sep 2024

Autorka, tak nabudúce treba stáť niekde vzadu, keď sa nevieš baviť. Sama si písala, že muž aj dcéra sa na teba hnevali, keď si odišla, z toho usudzujem, že oni sa bavili. Isto to nebolo také hrozne ako to ty opisujes. Proste preháňaš. Nabudúce si kup lístky na sedenie a sed, tam ta hádam nikto nebuchne.