icon

Mali sme nepríjemný zážitok na koncerte Horkýže Slíže

14. sep 2024

Ahojte, 15 ročná dcéra ma dlhšie prehovarala aby som s nou šla na koncert Horkyze slize. Našťastie išiel s nami aj manžel. Myslela som si, že to bude v pohode. Hodinu postojime, zaspieva si a pôjdeme. Ale bola som zhrozená ešte pred koncertom, keď sa tam začali zbiehat fanúšikovia. Prišli v nálade, popíjali. Prišlo ich veľmi veľa. Keď začal koncert, skákali a vždy ma rukami buchli do hlavy. Jeden sa tam začal lepiť na dcéru, to musel zakročiť muž. A čerešnička na torte bola, keď sa začali sacat, proste sa rozbehli a sacali do ľudí pred nimi. Mala som čo robiť aby ma nezhodili a neudupali. Po pár piesňach som chytila muža a dcéru za ruku a ukazovala im, že ideme preč. Predrat sa davom opitých ľudí bol zážitok. Muž s dcérou sa ešte na mňa hnevali, že čo som odišla. Avšak muž stál za dcérou a odrážal sacanie ale ja som to mala problém ustáť. Dcéra mi povedala, že to je normálne správanie fanúšikov na koncerte. Vraj jej to povedali kamarátky, ktoré na ich koncerty chodia. Ja tam však už nikdy nepôjdem ani dcéru tam nepustím. Myslíte, že to prehanam? Keby tam nebol muž, ja by som mala problém ochrániť ju, o sebe ani nehovorím.

jankafresova
14. sep 2024

@tetapetra to je zaujímavé, obviňuješ aj deväť mužov ktorí zomreli v 2020 na koncerte Pearl Jam, keď sa ľudia ponáhľali na pódium a tí vpredu sa zrútili?alebo obviňuješ 21 ľudí, ktorí umreli 25. júla 2010 – Duisburg,Love Parade v Nemecku?..............ty si jeden z tých, čo sa nevie správať ale
potom hádžeš vinu na tvoje obete, ktoré "schytali"?

nelca84
14. sep 2024

@jankafresova vytahujes extremy.... my sme na strednej cele prazdniny stanovali na letnych festivaloch, pravidelne sme chodili na rozne punkove a rockove koncerty a nikdy sa nikomu nkc nestalo. Naopak, boli to skvele zazitky, ktore si pamatam doteraz. To, ze sa na nejakom koncerte, nieco stalo, nemozes aplikovat na vsetky podujatia. To ako ked je havarka na ceste, tak uz na cestu nepojdes, lebo niekde bola havarka? 🤦‍♀️

tetapetra
Odpoveď bola odstránená
svetlonos
14. sep 2024

@aurora33
joj aj moja a škoda, že som ich nasla až v 30tke 🫣
Nemám ani poriadne slov na nich! Ich hudba je úžasná, maju rôzne žánre a aj balady nádherné. Skladby sú plné energie a vedia dobiť baterky. Škoda, že som ich nestihla s Tarjou ale aj Flor je geniálna! Snáď im ona neodíde, lepšiu nenájdu už. Tak hádam sa mi nejakým zázrakom aj s muzom podari na ten ich koncert ísť 🤩❤️ A určite aj tebe 😃
Len nie do predu asi 😂

jankafresova
Autor odpoveď zmazal
jankafresova
14. sep 2024

@nelca84 veď som jasne napísala kľudné pokojné koncerty, a nie extrémy. ale normálne kde som bola a nič sa mi nestalo. Tak ako?
útočite tu na mňa aj keď píšem o bezpečných skúsenostiach a aj keď píšem o tých horších. ani tak a ani tak sa tu nedá ľuďom vyhovieť. čokoľvek napíšem je to zle. Hlavné je aby autorka s dcérou mala vyjasnené,
ako sa postarať o svoje bezpečie, ako som napísala v poslednom príspevku.

jankafresova
14. sep 2024

@tetapetra Myslím, že som autorke poradila správne.
Neobviňujem ani ju, a ani obete tragédií za to čo sa im stalo - ty to robíš. To robievajú ľudia s jednou veľmi konkrétnou diagnózou - extrémny nedostatok empatie je jeden zo symptómov... takže tak.

tetapetra
14. sep 2024

@jankafresova ako som písala, choď sa liečiť. Ty si jasný pacient. Čítala som tvoje príspevky aj dnešnú tému, ktorú si založila a teda si fakt chorá.

janai1
Odpoveď bola odstránená
jankafresova
14. sep 2024

@janai1 Označujem ťa a potom mažem, lebo som chcela príspevok editovať, ale nedávalo mi tú možnosť. vlastné príspevky lajkujem zo zvyku z redditu,youtube komentov, atd. je to bežné na mnohých stránkach. niekde je automatické "janka uploaded and upvoted..." ... takže mrzí ma to ale neviem ti vyhovieť do budúcna v ani jednej z týchto žiadostí.

oktobermimi
14. sep 2024

🤣😂😂😂 ide to do "kotla" a potom to place ze sa sácali behali...jooj... ja zemrem... koncert HS neni Moskowsky balet😅

nelca84
14. sep 2024

@jankafresova isla som sa pozriet kto ti lajkuje tie prispevky... a to ty sama 🙈 no aspon ze tebe sa paci co pises, asi si nevedela, ze sa to da pozriet, vsak?

janai1
Odpoveď bola odstránená
janai1
Odpoveď bola odstránená
motherofflower
14. sep 2024

Ja som bola na HS v aprili a musim povedať, že jeden úžasný koncert. Mám vyše 20 rokov od výšky a tú sme v Nitre s nimi prežili- vtedy vpredu. Teraz som dala prednosť sedeniu . Môj skoro 50- ročný muž si stále rád zaskáče vpredu. Na takýchto konceroch s podobnými situáciami musíš rátať. Na to tam ľudia chodia. To nie je koncert Fragile 😀

nelca84
14. sep 2024

@janai1 jaj to sa uz niekde riesilo? 😂😂😂

janai1
Odpoveď bola odstránená
nelca84
14. sep 2024

@janai1 aha, no ja uz jej prispevky preskakujem, lebo sa to neda citat

majka1719
14. sep 2024

Uplne ta chapem a viem PRESNE O COM PISES. boli v Martine na Lemon feste. Slvela nalada az kym neprislo na ich koncert. Proti nim nemam nic. Pesnicky mam rada. Ale presne toto spravanie ludi pod podiom bola jedna katastrofa. Ja slm sa normalne bala, ze ma udupu. To sacanie bolo hrozne, otrasne. A nemalo to nic apolocne s tym all jej pisete, ze je nudna! Tie, co to pisete, ste to sacanie zazili? Ved to bol des. Uzit si koncert stylom spievam, kricim, skacem je uzivanie si koncertu. Ale nie to, co tam predvadzaju tí prijebaní fanusíkovia. Za mna to bol des. A ci sa mi pacia, alebp nie..uz nikdy na nich nepojdem.

tom_i
14. sep 2024

Ach jo

autor
14. sep 2024

@nelca84 prehanam, že ju zozadu začal obchytkavat opitý chlap? A to keď sa rozbehnú za tebou 4 chlapi a silno do teba stačia je ôk?

autor
14. sep 2024

@kleopatra114 veru nie a ani nikdy nepojdem

autor
14. sep 2024

@vanilkovazmrzka zrejme od kamarátok, ja ich určite nepočúvam. Spevák nebol schopný povedať vetu, pil aj pocas koncertu

autor
14. sep 2024

@doriiis čo na to povedať

autor
14. sep 2024

@natall113 bola som na veľa koncertoch ale nie s takymi primitívnymi fanusikmi

autor
14. sep 2024

@viestta ak sú oni polularni, ôk. 80 percent fanúšikov opitá, ja chodím na koncerty kde ma nikto nesace.

autor
14. sep 2024

@majka1719 Presne ako píšeš. Aj ja si na koncerte poskacem, zaspievam. Ale to sacanie bolo strašne, bála som sa, že ma zhodia.

autor
14. sep 2024

@ajdika nečakala som, že budú chytať dcéru za zadok a mňa silno sacat. Inak je so mnou sranda a rada chodím na koncerty.

autor
14. sep 2024

@vanilkovazmrzka nie som ofucana