Mám 14 a som veľmi vysoká :/
Ahojte, mám 14 rokov (koncom novembra 15) a 170 cm. Menzes ešte nemám. Myslíte že som príliš vysoká?
A koľko ešte porastiem? Bojím sa že budem veľmi vysoká... Ďakujem za rady a komentáre. Pekný zvyšok dňa.
@zazvorka87 ďakujem ❤️
@eriksonka1234 ďakujem ❤️ máte pravdu
To mala aj dcera ma 17 a 174cm uz rok, tak hadam uz neporastie. Ona nie je z toho nestastna. Budes pekna, normelne vysoka baba ktora nebude musiet skracovat kazde gate😊
Ja mám od 12tich 174,odvtedy už len do šírky.... Hlavne sa tým netráp, to nie je niečo čo môžeš ovplyvniť...
Ja mam 174 a som v pohode.. Aj keď som mala stále rovnako vysokých chlapcov 🤣 môj muž je par cm vyssi takže opätky nenosím 😁
@fialka1318 ďakujem veľmi za povzbudenie ❤️ mám dlhé nohy, iba kvôli tomu ďakujem občas mojej výške ❤️ všetko má výhody ale aj nevýhody, vrátane výšky ❤️
Mam 186 cm uz nejaky ten piatok, muza a dieta 😂 strasna katastrofa. Jediny problem su nohavice, u mna aj saty, topanky, bundy a hlupi ludia
@xxooxxoo dlhe nohy su super 😉 nic na sebe nemen si taka krasna ako ta rodicia stvorili ,si ich obrazom- ich lasky a pri kazdej blbej pripomienke na vysku od niekoho sa len zasmej 😉 lebo ti zavidia 😉 ci uz vysoka alebo nizka stale si krasna 😉 ja som dlhe roky trpela tym ako ma spoluziaci ponizovali kvoli vzhladu a na strednej som sa zmenila dospela a bola zo mna zena 😉 zmenila som sa a uz mi nic nepovedali 😉 teraz by som na sebe nic nemenila aj ked by sa dalo par cm kupit tak by som odkupila 😀 hlavne si uzivaj ze si mladucka a zdrava 🙂 :-*
@fialka1318 ďakujem veľmi za zlepšenie nálady a pomoc ❤️ ľudia vedia byť hrozní ❤️ pekný večer ❤️
nasa dcera 13 r.167cm ja 170 a manze 178 tak nevem kolko este porastie ale dufam za na 175 sa to zastavi a to tien najvyssia z dievcat
@xxooxxoo ja mam 179 a mam rada kazdy svoj centimeter 🙂 moja mamina je este o par cm vyssia a tak ma viedla k tomu, ze byt vysoka je krasne 🙂 manzel je nizsi a nema s tym absolutne ziadny problem, dokonca ani ked si dam opatky 🙂
Jedine, co ma stve je kupovanie nohavic, vsetko kratke :D

@cichlida juj ďakujem veľmi za radu a povzbudenie ❤️