icon

Mám 15 rokov a bývalý priateľ sa mi vyhráža

ironman1256
10. apr 2020

Ahoj, píšem to tu pretože som už fakt zúfalá... Mám ex priateľa, ktorý má miluje. Ja ho samozrejme nemilujem. Každú noc mi prišiel bez opýtanie pod blok vyzváňať mi na zvonček nech prídem dole. Ale ja spím vždy tvrdo a niesom taký človek ktorý vie byť hore do rána. Takže toto sa stalo každonočnou rutinou až mi to bolo fakt nepríjemné. Otravovalo má to v nočnou živote. Kvôli nemu som už skoro nemohla ani spať. Pretože ma prosil aby som ostala hore a ja ako naivná som ho počúvala. Potom som si hovorila ,,Bože nech už mi dá pokoj" nakoniec som bola až tak nahnevaná že som mu napísala to že mám inú orientáciu a že chodím s dievčaťom...poprosila som ho aj o to aby to nikomu nehovoril ani neposielal. Ale bol zo mňa definitívne sklamaný..po pár dňoch mi začal opäť písať že ma miuje. Mi sme sa aj dokonca presťahovali do domu za čo som bola vďačná. Nevedel kde bývam...nevedel môj dom a bol na chvíľku pokoj. Zrazu to snažila. Tým že si to proste nejak zistil... Nemal ako... Vedel ulicu ajdom..dedinu...až som sa ho začala báť. Písal mi, že keď v noci nebudem hore tak že pošle screeny mojej mame že chodím s dievčaťom a že som bi, bála som sa pretože nechcem aby sa to dozvedela... Potom sa začal "vyhrážať" že keď nebudem hore tak sa podreže abo obesí. Tým vydiera moje city. Chce ma len pre seba ale ja jeho nie. Za to ho neznášam.. vždy mi v noci napíše nech budem hore inak bude volať mojej mamke, pošle jej screeny že chodím s dievčaťom a bude sa mi vyhrážať že keď nebudem hore tak sa podreže. Niektorý ľudia dokážu byť hore kľudne aj do rána ale ja nie . Ja potrebujem spánok a
už nevládzem. Som zničená. Zistila somaj že bol na psychiatriu...chodí vonku keď je karanténa, reže sa ...čo mám robiť? Už ho nechcem v živote vidieť...chcem ho nahlásiť za obťažovanie a vydieranie..chcem aby išiel naspäť na psychiatriu...môžem ho nahlásiť keď mám 15? Keď som sa snažila pýtať pomoc od kamarátiek abo kamarátov tak mi hovorili že ho mám udať...chcem.... Tu máte príklad čo mi píše:
som s toho všetko strašne unavená. Vystrašil má tým neskutočne keď

Mám 15 rokov a bývalý priateľ sa mi vyhrážaMám 15 rokov a bývalý priateľ sa mi vyhrážaMám 15 rokov a bývalý priateľ sa mi vyhrážaMám 15 rokov a bývalý priateľ sa mi vyhráža
Strana
z2
ironman1256
autor
10. apr 2020

@ironman1256 a som unavená..ale ajtak ďakujem za všetky vaše radi

10zabka
10. apr 2020

@ironman1256 odpovedáš sama sebe... a rady 😉

ironman1256
autor
10. apr 2020

@anulienka26 mám 15 len sa mi z mám opravilo na nemám ..

dopolbokaodrata
10. apr 2020

@ironman1256 pošli to jeho materi, nech mu dá pár po pysku a mladý sa hneď zobudí. A dospej trochu.

dovozadokoca
10. apr 2020

@ironman1256 nič zložité. Ukáž to mame, povedz že si si naň vymyslela že si na dievčatá, aby ti dal pokoj ale ani to nezabralo. Alebo otcovi, ak je typ, čo spraví s ním poriadok.

Boze, ja viem, že 15 je hrozný vek, ale kde, SAKRA robia rodičia chybu, že deti sú takéto? Ja začínam mať vážne strach o svoje deti. Prečo v úplne jasnej situácii nejdú za rodičom?

lindusss2016
10. apr 2020

ale vysvetli mi, ktore 14rocne decko ma dovolene v noci behat po vonku... to uz mi rozum stoji... a tvoji rodicia nepocuju, ked on v noci klopka a zvoni? Ak nie, tak ich zobud. Ved nech chalan zazvoni a nech mu otvori tvoj otec, ak s vami nezije, kludne aj mama. No na moj zvoncek by zazvonil len raz, ale hned by zaliezol domov do postele
@ironman1256

macekovam
10. apr 2020

@ironman1256 to nahlaste spolu s mamou na policii...naozaj

macekovam
10. apr 2020

alebooo si najdi noveho frajera a on to vyriesi.. ale nie 14- ocneho...alebo.. sa dohodni s nejakym kamaratom a zahrajte to nanho.. brata nemas ze by to s nim vybavil,?

strapec
11. apr 2020

@ironman1256 počuj nie je on arab/ moslim? Vzhľadom na gramatiku, slovosled a celkové chovanie? Takto prenasledoval jeden typek tohto vyznania kamarátky dcéru... moslim, oni sa nevedia zmieriť a tým keď ich žena opustí...

lintu
11. apr 2020

S psychicky chorým človekom nie je sranda. Nikdy nevieš, čo mu skrsne v tej jeho hlave. Túto situáciu by si v prvom rade mala riešiť s rodičmi. Bolo by fajn, keby sú upovedomení o tom, čo sa deje. Jednak sú za teba zodpovední a druhak táto záležitosť sa môže kedykoľvek obrátiť aj proti nim. Čím viac budeš ten rozhovor odkladať, tým to môže byť len horšie. To sa hádam ani nedá, aby si sama riešila políciu a rodičia sa o tom raz aj tak nedozvedeli. A toho fešáka si nevšímaj. Aj tými kratučkými odpoveďami ho posmeľuješ k ďalšej a ďalšej reakcií. Ukazuješ mu tak, že si ho všímaš. Vidí v tom nádej, že raz si ťa tým svojím správaním získa späť.

luccija
11. apr 2020

@ironman1256 prečo by vyzvanal na zvonček, keď máš mobil?je manipulátor psychicky nevyrovnaný zdover sa mame.nic si nespraví iba provokuje a vynucuje si pozornost

srandujete
11. apr 2020

@h2 pri celom príbehu a hlavne veku mám pocit, že otca majú spoločného 🙂 alebo iného príbuzného z osady 🙂

juliet86
11. apr 2020

@ironman1256 pomocobetiam.sk

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
krisbar
11. apr 2020

Ved mame normalne povedz, ze ta obtazuje a ze si sa ho chcela zbavit, tak si mu natarala, ze si bi. Proste ai spravila blbost a co...kazda matka predsa v prvom rade bude hajiz zaujmy svojho dietata a nie nejakeho nestabilneho mladeho muza. A zablokovanie v telefone by tomu pomohlo riadne. Cize zhrhnutie - 1. Porozpravanie sa s mamou, 2. Zablokovanie tejto osoby vsade v elektornickej komunikacii. 3. Ak ta bude prenasledovat v skutocnom zivote - potom policia. Tie spravy si radsje uchovaj.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
77daniela77
11. apr 2020

Ist byvat k nemu???Nebyva snad s rodicmi este?Nenudi sa tu zase niekto?Volala by som jeho rodicom.....

stanulienkat
11. apr 2020

Ajaaj, niekto sa nam nudi cez prazdniny.

lindusss2016
11. apr 2020

@77daniela77 no ist byvat k nemu do izbicky, aby mohli spolu hrat x box alebo co 😁 a aby jej uz nevarila a neprala jej mamicka, ale ta jeho...

77daniela77
11. apr 2020

@lindusss2016 ....asi tak,to by sa u neho doma iste potesili.....😂

momusik
11. apr 2020

Radsej sa ucte alebo ozaj hrajte na xbox,taketo riesit v 14-15 rokoch amen s vami,mam 13 rocneho a neviem si predstavit ze by o rok taketo veci vyvadzal

syslik81
11. apr 2020

v tvojom veku som mala podobneho ex.. nakoniec som mu povedala nech ide nech si robi co chce ak sa chce obesit je to jeho volba .. zablokovala som ho nestykala sa s nim .. po 20 rokoch stale zije ma zenua dieta a dokonca sme sa spolu aj rozpravali ...

lienka116
11. apr 2020

@ironman1256 prosím ťa vôbec mu neodpisuj. Zažila som toto pred rokmi na vlastnej koži. Zmeň telefónne číslo, daj ho len ľuďom, ktorým dôveruješ. Keď bude vyzváňať, nereaguj nijako, poprípade volaj políciu, že ťa niekto obťažuje a nechce s tým prestať. Čím menej dôvodov a podnetov mu dáš z tvojej strany, tým skôr to skončí. Prestane ho to baviť. Ver mi, mám to za sebou. U mňa to trvalo asi také tri mesiace, mal výdrž, ale bolo to kto z koho. Je to už cez 15 rokov, občas ho stretnem na ulici, pozdravíme sa a tým to končí.

jaskolka
12. apr 2020

Ľudia moji, ste obaja decká, a neviete, čo so sebou. Nechápem, že 14 ročný chalan beha po nociach po vonku a chce bývať u 15 ročnej dievčiny?! To ako fakt toto je naozaj? Veď na mieste jeho rodičov mu strelim pár faciek, a tebe tiež radšej knihu do ruky, v 15 este na vážne známosti dosť času máš. Prepáč, ale príde mi to ako vymyslene z nudy, veď keby naozaj dakto vyzvanal po nociach, tak to počuje aj tvoja mama, a urobí iné poriadky!Azda nebývas sama!

ivanka12311
12. apr 2020

@ironman1256 veď 15 a 14 ste ešte deti.Nechapem ja vo vašom veku som sedela za knihami prvého chlapca mala v 18tich 😔Vypni zvonček a zablokuj ho na telefóne a všetkých sociálnych sieťach.Najlepsir je zmeniť aj číslo pre prípad že by vyzvanal z iných čisiel

Strana
z2