Mám 15 rokov a túžim po dieťati
Dobrý deň, potrebujem asi sa poradiť mám 15 rokov a strašne túžim po dieťati viem že to je skoro a veľa ľudí sa bude na mňa pozerať divne... Bijú sa vo mne dve cesty byť psychologička alebo mamina ? Asi je rozumnejšia psychologička ale ja uz dieťa chcem od 13-tich a nemôžem vydržať nejako ma to veľmi ťahá a nemôžem si pomôcť... Za odpoved ďakujem
@paja0001 moje super knihy? Ved to TY pises, ze "citas knihy o detoch"..... a to o praxi som ti pisala ja, ze ani milion knih ta nenauci to, co prax.... si to aj citas po sebe??? A kazda, co ti tu piseme, uz praxujeme dost dlhsie, ako ty.... no davaj tie knihy, nech sa poucim....
a prosim ta, este by som chcela vediet, ze aky "komplex" to tu vsetky mame???
Ako som písala priateľ všetko má 🙂
V 18 ma vsetko? Byt, peniaze, zazemie? Nepisem o byvani s rodicmi a ich dotovani, ale o samostatnosti. A ty chces dieta? Ved sa vyjadrujes ako v krcme, krasny priklad pre dieta, vulgarna 15 rocna matka bez ukonceneho vzdelania
Najprv ma vytocite a potom vrieskate :D toto je na psychiatriu :D idem variť čauko 🙂
@paja0001 no kraaaasne sa vyjadrujes, to budes krasnym prikladom pre tie deti.....A TY ZASE NECHAPES ZE JA PISEM O KNIHACH KTORE CITAS (VRAJ) NIKDE NEPISEM ZE PISES KNIHY!!!! BOZE!!!
Aj s citanim mas problemy, aj s chapanim.....
A ze priatel ma "vsetko"....a ty? Co mas ty?
@paja0001 škola, knihy, nič ta nenaučí toľko ako mat vlastne dieťa. Ani len keby ho mala suseda a ty si u nej každý deň. Pretože je iné byt s dieťaťom pár hodín denne a iné 24/7.
@beky1813 veď je to ešte dieťa a slušne ju provokujete sa čudujes? Nechápem že vás to baví. Už sme jej poradili čo a ako snáď stačí. A vy furt repete veď ju už nechajte tak. Ideš sa merať s 15rocnou? To fakt?
@obsadenemeno
kaslite na to, zeny... ak je to realna tema, tak je to male nevyzrete dieta z nefunkcnej rodiny, ktore cakalo prispevky typu "och bozinku aka si ty vyspela, bodaj by aj druhe boli ako ty, si odvazna, jasne chod do toho..." - a namiesto toho jej tie zle, neziclive maminy na MK ukazali realitu 😂 co si to dovoluju ts ts...

@paja0001 moja zlata tu PICKU si nechaj pre tu, na ktoru pozeras v zrkadle
Nie ja som čakala presne toto ;) iba v slušnejšej verzii sme ľudia nie zver 🙂
najviac ma pobavilo, ako sa stale spolieha na to, ze "partner ma vsetko" a vzapäti napise "nech si ide, nedrzim ho..." :D
@beky1813 lenze ona sa normalne vyjadrit neviem.
Toto je troll ako kazde prazdniny
Tak povedali mi že si ho chcem udržať 🙂 nie slušne je to čo píše liv a pár iných báb
Ty si myslíš že nemám iné na práci ako trollit nejaké maminy ktoré majú toho dosť aj bez takých veci? Ty si myslíš že by som si toto všetko vymyslela ? Si teda dosť mimo sorry no
@paja0001 mimo si ty, nie ja. A nechystala si sa varit? 🙂
@liv1 moja draha, ja som ani nenadavala, ani nezacala s urazkami.... slusne som sa pytala na nazvy tych knih, ktore cita (vraj). A poradila som jej presne to, co aj ty, ze ziadna kniha ju nenauci to, co prax. A keby slusne odpovedala, necham to tak, ale ona sa len vykruca, protireci si a ked nema odpoved, zacne hresit a nadavat. Hlavne ze zdrbes nas dve, ale ked (vraj) 15 rocna buduca matka ma slovnik ako kocis, to uz je akoze ok, "ved ma len 15"..... no dakujem pekne, ked som mala ja 15, som si nedovolila takto hovorit ani s kamoskami, nie to este s dospelymi ludmi. Lebo mam urcitu sliusnost a vychovu. A nepotrebujem si nic dokazovat tym, ze zacnem nadavat ako najposlednejsia spodina.
@paja0001 sprosta si leda tak ty. Snazis sa nas tu presvedcit, ze si realna 15tka, ktora chce deti?
Joooj, prvy april je vlastne dnes.
Koncim. Uz nereagujem ;) 🙂 ;) ;) mam dost ;)
Je jediná ktorá sa ma zastala kým ty tu kecaš vkuse o knihách a ja ti stále hovorím že je to škola prax poznámky nie kniha
Je normálne že 15-tka by chcela dieťa... Teda aspoň u mňa 🙂
@paja0001 nie, ty pises, ze o detoch sa ucis a citas knihy. Tak si laskavo precitaj, co si pisala na zaciatku tejto temy.
A nie, nie je "normalne" ze 15tka by chcela dieta. Lebo 15-tky chcu nieco ine kazde tri mesiace. A dieta sa neda potom odlozit do uschovne, ked ti nastane dalsia faza a ty budes "chciet" chodit po baroch s kamoskami.
Nikdy ma to nechytí lebo to nenávidím 🙂 proste ne a nepísala som že čítam knihy ale že študujem psychológiu
A keby sa takto v kľude so mnou rozprávate tak by to vyzeralo celé úplne inak jak do teraz...
@paja0001 aha, a to sa ta psychologia nestuduje z knih?
Preferujem skôr reálne skúsenosti ako písmenká... Naučím sa viac samozrejme treba niečo vedieť inak to nejde ale nevenujem sa knihám skôr sa rozprávam s učiteľmi alebo sa radim čítam iba poznámky tie mi zatiaľ stačia knihy mi prerozrpravaju učitelia

Nie povedala že keby je mojou matkou tak ma prefacka nech sa prefacka sama ja chcem normálne odpovede a nie takéto drísty 🙂 poznáš také že poznámky zo školy ? Prax ? Ľudia ? Alebo len tvoje super knihy?