Mám dieťa so ženatým mužom
co si myslite o zenach ktore maju dieta so zenatym muzom?
ali fakt par veci nesedi...ale tiez ma zaujima, c sis nim uz hovorila...
jedno mozem povedat isto, dobre sa radi s odstupom ale priznajme si, keby sme boli v podobnej alebo aj inej situacii určite aspon polovica z nas by neurobila presne to čo teraz piseme, je to tazke rozhodnut sa urobit razantny krok a ešte tazsie ho aj zrealizovat .) a hlavne ak potom ostanete same s dieťatom
dala som mu uz ultimatum ale este sa mi vobec neozval....ja to asi beriem sko koniec...baby ja som uplne na nervy...neviem co mam urobit...chcem sa vyplakat a nejde mi to
alex no nezavidim ti ale aspon to ber tak ze radsej teraz ako neskor, zariad si svoj zivot a kasli na neho, ked je taky grobian si silna , zvladnes to
pochybujem ze teraz niečo riesi a preto sa ti neozyva si skor tak ako pises ty ze kasle na to
tinika ako pises...
ali 😢
tinka myslim si ze to nezvladnem...uz piati den sa mi neozval a to nie je u neho zvykom...on mi volal kadzy den no neviem co sa deje ked sa neozyva...
alex len mu prosim nevolaj, nedoprosuj sa, neboj zvladnes, kvoli detom určite, viem ze ti je tazko a nevies najst vychodisko, poznam to troska hoci v inych suvislostiach
mysli na nieco ine, venuj sa sebe a detom a max. mu raz zavolaj či to je jeho odpoved na tvoje ultimatum, aspon nech vies na čom si a nech sa chlap aspon raz vyjadri na rovinu, hoc lepsie by to bolo osobne by si videla aj vyraz tvare, ale ta ked sa neda tak aspon podla hlasu, či sa zarazi, či ti vobec zdvihne, ale len raz a kasli fakt na neho bo ti za o asi nestoji sa trapit kvoli nemu
tinka...neviem mam moznost ist za nim ale nie som ten tip co sa doprosuje...zavolat este hej ale aj to neviem ci urobim...ja som taka ze cakam a ked sa odpoved nedostavy tak to je asi koniec...milujem svoje deti nadovsetko ale stale som myslou uplne niedke inde...dve noci som nespala
alex skodis tym len sebe nicis sa a k čomu to povedie? zavolaj a zistis a potom sa zariadis abude to sice mozno nie to čo by si chcela ale budes aspon vediet na čom si a svoje sily vyuzijes na ine veci ako trapenie sa pre neho
ved hej musim...ale vzdy ked sa pozriem na krpca tak mi ho pripomina je cely na neho...ale co poviem starsiemu syvoni on si na neho strasne zvykol a neviem co mu teraz poviem...stake sa pyta kedy dojde a ja neviem vycuvat
alex to je na tom najhrosie, ze najviac tym trpia deti a hlavne ten tvoj tomi si uz vela uvedomuje, inacaj moj brcho a oco maju take meno 🙂
hej to je krasne meno...najhorsie je na tom ze minuly rok mu zomrel otec a teraz stralil aj mojho priatela...chudatko malinke ani nevies ako ho lutujem...
a vy ste neboli spolu s jeho ockom?
no uzil si dost za svoj zivot
nie neboli sme spolu od tomaskovho jedneho mesiaca...uz sa ozval!!!! napisal mi ze on lubi iba mna a urobi vsetko preto aby sme boli spolu...co mam urobit...tinka rad moja
moja tak to je super, a nepisal prečo pise az teraz? no tak napada ma len jedna vec, napis mu ze super ze ta lubi, ale chces to vidiet aj na činoch, ze ked ta lubi, tak nech naozaj preto niečo robi a nie len slubuje. ze ho chapes ze to nema lahke ale aj ty chces uz mat klud a zit si zivot kludny
a s tomaskovym ockom ste a prečo rozisli? ak nie som prilis zvedava
zevraj nezaplatil ucet za mobil a preto nemal odkial volat...moze byt...tomiho otcom sme sa rozisli preto lebo po narodeni maleho sa uplne zmenil a vyzadoval odomna nemozne a zacali sme sa hadavat a raz ma aj udrel a vtedy som sa zbalila aj tomaska a odisla som mamke a tu som doteraz...
alex dobre si urobila nic dobre pri takom chlapovi ta nečakalo ked uz tak skoro ta bil
tak daj vediet čo on na to ako sa bude činit
toho tam bolo trosku viacej...ale to som sa dozvedela az ked som od neho odisla...uz som niekde pisala ze robil v rakusku a preto som ani nedostala sirotske lebo si neplatil nieake veci a robil nacierno...tak on tam zevraj predaval lahke zenske a s toho maval proviziu...no hnus co si potom mzem o tom myslet co ak s nimi spaval? fuj...no este ze som od zaciatku tehu s nim nemohla spat nakolko som mala rizikove teh...
ali tinka bre radi, napis mu to...
olifcek...odpoved bola zajtra ti zavolam okik? som mu napisala nie nevolaj...mas tri mesiace na rozvod...bola som kruta?
alex myslim ze po tej dobe čo ste spolu to nie je tak vela čo od neho čakas 🙂 hoci mozno na začiatok si mohla len ze chces vidiet vysledky, vies toto bolo podla man super ze si sa na to odhodlala tak narovinu napisat len či sa nezlakne hihi vies rozvod sa moze tahat dlho, skor nech od nej odide sak rozvadzat sa mozu a nech riesi byvanei s vami
ali myslim, ze nemas na vyber...takto snad i on pochopi, ze uz sa nemoze a nebude zahravat
tinka on bez deti nepojde...nenecha ich zene co sa nevie starat a pije a chodi do skolky napita
oli...no dufam a ked sa zlakne tak smola pride o syna ktoreho tak strasne miluje
baby, nechcem sa vám už do toho montovať,ale toto tu nie je dobrý spôsob,ako riešiť súkromné veci... alex,ako by si sa cítila,keby tvoj priateľ preberal tvoje telefonáty a sms na verejnom fóre... isto by sa ti to nepáčilo,že ťa verejne rozoberá s cudzími ľuďmi. nepôjdeš radšej do súkromnej témy s tými babami,ktoré ti naozaj chcú poradiť? toto je divné..
alex som zabudla ale ta ked ona je taka ta by sa ozvala keby zobral uz teraz aj deti?? ved aspon by potom mal vyhodu na sude ze ona sa o ne ani nestara a nezaujima
tinka ale on s nimi nema kam ist...to je problem celeho
oacka...hm pravda ale tak...

alex- ak ste spolu 2,5 roka, prečo si pred rokom vzal úver na auto, keď zhruba v tom čase si aj ostala tehotná? prečo sa viazal na niečo, čo mu neumožní odísť k tebe?
sasrnka- dobrý postreh- pokiaľ jeho žena robí len rok a pol, tak ON je ten, čo ju podvádzal ešte počas materskej..a pokiaľ robila skôr- kto varoval mimino?
mám pocit, že on tlačí alexandre kaleráby do hlavy
a alexandra nevie nájsť východisko z tejto situácie, tak sa každej slamky - v podobe pozitívnej reakcie na ňu- chytá
alex- ak si mu už dala ultimátum, - ako reagoval? čo ti na to povedal? rešpektuje to? sľúbil ti nejaké riešenie do troch mesiacov ako si chcela?