Mám dieťa so ženatým mužom
co si myslite o zenach ktore maju dieta so zenatym muzom?
kaktusik007 - nikdy by som nepodviedla a za tým si aj stojím. Ani cez mrrtvolu! Väčšinou si neverím ale v tomto som si na smrť istá!! Nevera bude do konca života pre mňa atomová bomba, nukleárna zbraň, ktorú nemôžem použiť lebo viem aké devastačné účinky má. TAKŽE NIKDY! 😢
s každou ženou s detmi, ktoré prežili neveru súcítim a kebyže mám moc - čarovný prsteň alebo aspoň na jeden deň by so dokázala čarovať tak všetkých neverníkov premením na potkany alebo im vymením onkologické choroby u detí za ich zdravie (bolo by to fifty - fifty). Choré deti by boli zdravé a neverníci by boli chorí. Ale už idem mojimi rečami asi do extrému 😅
ja mam pocit ze nevernikov obhajuju iba zeny ktore boli ich milenkami lenze pozor milenky ten vas nevernik ked to spravil manzelke spravi to aj VAM a potom aby ste sa necudovali ked s krasne dlhonohej blondinky ostane ufrflana zanedbana podvedena zena s deckami na krku
@mona777 ty si sa fakt rozsoupla 😀 ale je to inak smutne ☹ ze sa taketo veci deju bezne v zivote ludi
Nikdule (ak vas tak mozem tie co kricite nikdy nazvat) sa raz zobudite ked sa ocitnete na tej strane rieky proti ktorej sa teraz bijete hrdo do prs...
Milujem takéto fanatické prejavy.
mateson: máš pocit žeby som si vymýšlala? tie názory sú také ako ich práve vnímam
a najmä ked niekde čítam o nevere a až by som povedala - laxnému prístupu k nej - tak som z toho nešťastná, zúfalá a veľmi ma mrzí ked čítam, že "jeho manželka bola taká alebo taká tak preto podvádzal" a podobné vyjadrenia. A bolí ma srdce ked si prečítam niečo také ako napr. v tomto fore "cruela"
Vzdávam úctu/poklonu každému, kto má deti a má v dome manžela/manželku čo podvádza a MUSI TO UNIEST, pretože musí žiť pre tie deti. Ved tradíciou je, že nevernk nezoberie deti k sebe po rozvode, vždy ten podvedený zostáva s detmi .
kazdy ma nejaky ten osud... len netreba si ho podla moznosti extremnne komplikovat... deti su uzasny dar aj keby si zosatala s nimi sama... najlepsie vsetko vyriesi cas, ak sa ale do 2 rokov nerozvedie,nevyriesi si to a nebude s tebou a vasim syncekom mala by si mu dat astala vista navzdy a najst si charakternejsieho chlapa a otca pre tvojich synov a aj keby ti srdce trhalo jemu dat cervenu...
nie mona777 😀 ..ja som si precitala ten uvod - tu autorku tohto celeho clanku, to patrilo jej 😉 ..som tu novacik, tak este si tu len tak surfujem 😅
hej, citam teraz tvoj nazor na neveru-uplne chapem....ja by som urcite kvoli tomu, ze mi bol muz neverny neskocila z okna , ale o par veci by isto prisiel 😀 -leteli by z okna ani by nemrkol a asi by dostal ultimatum, ze sa to nesmie opakovat. Nevera je to vo vztahu ako ked padne vaza- da sa polepit,ale uz to zlepenina vazy a to uz neni ono... ale ked mas muza, kt. ma ten isty postoj ako ty, tak ja to vidim optimisticky -aj v dnesnej dobe su si ludia predsa stale vernii 🙂
l
@mona777 dufam, že správne pochopíš čo ti chcem povedat. Si mladá baba, zamilovaná, ktorá prežíva najkrajšie obdobie v živote. A tak to má byt. Myslím ale že tu neveru nadhodnocuješ. Ja som to zažila,rozviedla som sa. Ver mi, že nevera není to najhoršie vo vztahu. Moj ex bol otrasný otec, človek bez zmyslu pre rodinu. Chcem tým povedat ,že poznám kopec chlapov, ktorý su výborní a milujuci otcovia, staraju sa o rodinu a cez to maju milenku. ženy o tom nevedia. Možno sa to blbo počuva ale aj neverný človek by mal mat určité hranice, napríklad nikdy nepovýšit neveru nad rodinu a v správny čas si povedat STOP. Bavíme sa samozrejme o rodine kde su deti. Znie to zle ale život je o ludoch z masa a kostí. Ja som až pri mojom druhom manželovi pochopila, že som sa mala dávno rozviest aj ked by som nevedela že je neverný. Je fakt,že sme boli hodne mladí, ale on takový život vede stále a aj povede takže v tom to asi není. To som ale odbočila. Vieš nikto nikdy nevieme čo život prinesie a na jake strane sa vyskytneme. Vela ludí sa zamilovalo tak, že stratilo rozum. To sa prosto stáva. netreba brat všetko tak radikálne. Aj rozíst sa dá slušne. na to ale treba dvoch. No ale konec pesimismu. Prajem Ti aby si taketo niečo v živote vobec nemusela riešit. Bábetko nech je zdravé a manžel verný. A aj ty, lebo aj ženy možu byt neverné. 😝
s toho co tu pise mona777 aspon vidiet ako to velmi boliiii ked ten ktoreho milujete podvedie ale mateson ma pravdu vychutnavaj posledne dni ...snad to raz preboli ale jazvy ostanu na veky vekov
ahoj
tak ja mam tiez dcerku so zenatym....bola som hlupa,zalubena a naivna 😅 skoncilo to okamzite ,ked som oznamila ,ze cakam babo.vystriezvel a zratal si o co by prisiel 😒 samo ,ze jeho zena stale netusi a ja nie som ten typ co jej to pojde povedat.
mrzi ma iba jedina vec ,ze Mia ma 2nevlastne sestry,ktore nikdy nebude poznat a otca ,ktory o nu nikdy nebude javit zaujem 😔 .
mam ponaucenie do konca zivota ,ale aj tu najkrajsiu dcerku 😵
@slovakia13 ahoj ja som kedysi randila so zenatym muzom no stihla som vytriezviet skor ako doslo ktomu,ze som otehotnela.Stale mi tvrdil,ze sa rozvadza,ze ako sa trapi pri zene a tak.Raz som si vypocula lutostivo milujuci rozhovor s manzelkou a prisla som nato,ze som len taka hracka.A odisla som.Teraz som i ja mamou a je to ten najkrajsi pocit co moze v zivote zeny existovat.Preto zas clovek nemoze odsudit zenu za to,ze sa dala obalamutit.Preto ti drzim palce urcite si najdes partnera,ktori si ta bude vazit.
@slovakia13 prepač, že sa pytam ale to že nejaví zaujem znamená, že neplatí ani výživné? ked nechceš nemusíš odpovedat 😉
@m.p. teraz to vidim z nadhladom 😅 bolo to presne o tom istom ako pises
@mateson vyzivne plati ,ale nie oficialne.vsetko sa riesilo v najvacsej tichosti 😅 ...zijeme v zahranici .tu ked aj je otec uvedeny na rodnom liste nemusi platit vyzivne automaticky.najvacsia skuska pre mna bude ked sa vratim teraz do prace.vsetci budu pozerat ,zas budu mat co rozoberat. on je top-manager u nas vo fabrike a tam vsetci vedia.to bolo halo ked sa dozvedeli ,ze on si zacal s robotnickou a este k tomu cudzinkou z vychodnej europy 😝 boli sme spolu necele 3 roky.ked clovek zije niekde bez rodiny ,kamaraov, tak je velmi tazke nepodlahnut .
jaj moja tak to je najhorsie ked si este aj sama kdesi v zahranici,
ja som sa zase pohravala s myslienkou po tomto vsetko co ma postretlo, ze odidem s deckami do zahranicia.... proste utiect daleko daleko od toho vsetkeho... ale asi by som si moc nepomohla...
@slovakia13 ja ta neodsuzujem. Co si ho znásilnila ? Utrhla rukáv na košeli ? Vždy musia byt dvaja . Aj na následky. Tak ho v najvacsej tichosti nešetri 😉
@mateson dnes 31.8.2010 som bola posledný den v práci, od zajtra som doma, to bude sranda, si to ani neviem predstaviť 😉 Nastúpila som na MD o 2 týždne neskôr, aby som mala ukončený mesiac. A možno fakt nebudem čakať mesiac na mojho malého - kope ma celý deň a noc, asi má málo miesta. Ale hovorila som mu, že nech počká lebo tam kde je teraz mu je lepšie ako vonku, keďže tu teraz prší, je tu zima a žiadne slnko - no neviem či ma počúval, lebo kope aj tak 😵 😵 😀
@slovakia13 v zahranici sa isto clovek bez zazemia citi velakrat ako medzi nebom a zemou v lufte a sam, tak ovela lahsie podlhane krasnym reciam a objatiam, ale mas po tom "top managerovi" krasne dietatko si stale mlada, muza svojho zivota-toho spravneho isto este stretnes 🙂 ... na ludi z fabriky kasli, vzdy si bude niekto nieco hovorit, klebetit a mysliet, nezabrani tomu nikto, teraz budu riesit teba o rok zasa niekoho druheho, lebo ich tvoj problem pocase prestane bavit. drzim palce, nenechaj si tymi ohovaracmi kazit dni, si velmi silna zena - uz len preto, ze mas sama to krasne babo a si s nim v zahranici 🙂 -to by malokto z nich dokazal

@kaktusik007 som rada, ze si nasla svoje stastie, aj ked cesta k nemu iste nebola lahka... dufam, ze aj ja este zazijem svoj happyend 😉
a teraz mozem kludne povedat, ze by som svojho manzela nepodviedla, kedze budem mat mazela (dufam) uz len par tyzdnov a potom budem slobodna zena.... moj manzel totiz spravil to, co si opisovala vo svojom prispevku... jednu slecnu si vyhliadol, bol neskutocne trpezlivy, chapajuci, mily, mal vsetok volny cas len pre seba (ja som mu doverovala) a skoncilo to tak, ze ked mu nakoniec podlahla, ja som ostala odstavena na vedlajsej kolaji aj s mojimi dvoma detmi.... ale co uz, stotoznujem sa s tebou: co ta nezabije, to ta posilni... zivot ide dalej 🙂