icon

Mám dieťa so ženatým mužom

alexandra0409
24. apr 2010

co si myslite o zenach ktore maju dieta so zenatym muzom?

mirka285
24. apr 2010

a vy by ste chceli byt spolu ale nemozete kvoli pozicke,ci ako?aby som to spravne chapala..

abbey1
24. apr 2010

A ešte Olifcek.Ja ju neodsudzujem,viem že srdcu nerozkážeš,len nechápem ľudí,ktorí majú potrebu poľutovať sa,posťažovať sa a čakať,že SA TO nejako vyrieši.Sme dospelí a svoje problémy si musíme usporiadať sami,tak aby sme boli spokojní i my,ale ani neubližovali iným.

ivka8255
24. apr 2010

abbey: myslim, ze si to vystihla 😉

alexandra0409
autor
24. apr 2010

mirka...ano chceli by sme byt spolu ale nemozeme nakolko aj on aj ja mame pozicku tak by sme nemali s coho platit byt a este sa starat o 4 deti

abbey...ja som nechcela ublizovat...ona ublizila prva a to je rozdiel...ked niekto ide radcej pit akoby bol s detmi tak potom co je to za zenu? neboj neraz som ju videla pod obraz bozi...taka zena si nezasluzi nikoho

alexandra0409
autor
24. apr 2010

a kludne ma mozete odsudzovat...laska bola silnejsia...a ked uz sme cakali malinkeho...co uz stalo sa radcej pockam dva roky kym budeme spolu ako by som isla na interupciu nie?

olifcek
24. apr 2010

ali len skoda, ze si to babo nemala radsej s inym muzom, nezadanym. ved dva roky je oc dlha doba 😖

dugyna
24. apr 2010

ak sa dva roky v jeho reciach nenatiahnu na dalsie 2 roky atd a az kym nepochpis ze si bola len hracka
mimochodm kolko mas rokov?

dugyna
24. apr 2010

abbex plne s tebou suhlasim

alexandra0409
autor
24. apr 2010

olifcek...ja za to nemozem zalubila som sa on do mna a bolo to...neskutocna laska ako s romanu...

dugyna...mam 26 rokou

dugyna
24. apr 2010

cize prve babo si mala v 18tich?

alexandra0409
autor
24. apr 2010

vy to nepochopite...mne to tiez nie je vsetko jedno...nie som teraz hrdinka...nechcem sa lutovat...chcem len aby mi niekto poradil co mam robit...som uz s toho vsetkeho na nervy ale ziadne vychodisko nenachadzam...mam ho nechat odist od neho? mam bojovat? ja neviem

alexandra0409
autor
24. apr 2010

dugyna...este som nemala 18...mali sa narodil jul a ja som mala v septembri 18

dugyna
24. apr 2010

a jeho otcom ste sa rozisli?

ty musis vediet co chces..a nabrat silu ci sa rozhodnes tak alebo onak

adka1311
24. apr 2010

a co otec toho prveho? tiez nejaka laska ako z romanu - len neuspesna???

alexandra0409
autor
24. apr 2010

nie nie jeho otec teda prveho syna on zomrel...

katy1979
24. apr 2010

Alexandra drzim palceky nech to dopadne tak ako chces a veris ze to bude. Ja som v opacnej situacii ako ty. My mame role vymenene. Tiez dufam a verim ze to dopadne dobre. Aj ked je to ako horska draha raz mam depku inokedy verim. Vidis pre niekoho sme pubertiacky co nicia vztahy a nic si nezasluzia. Ja tvrdim ze kazdy si nici vztah sam a svoj. Kazdy mame vlastnu zodpovednost a rozum. Ja si nicim svoj vztah ale nie partnerov. Mne bolo dnes zasa na houby. Ked som ho videla v meste s priatelkou drziac sa za rucicky nebolo mi vsetko jedno.jedna vec je ked hovori ze ich vztah nefunguje a su tam problemy a na druhej ich vidis vonku a holka sa tvari ako ho miluje.

alexandra0409
autor
24. apr 2010

katy...tomu som troska nepochopila...teba muz podvazdza?

adka1311
24. apr 2010

katy - je mi to luto....ty si od nas z juloviek, ze?
a teraz cakas babo s priatelom???

katy1979
24. apr 2010

Alex nie. U nas je to opacne ako u teba. Ja som vydata. Ale on ma tiez priatelku. Maly sa ma narodit za dva mesiace a ja netusim na com som. Ci s nim pocitat v zivote ci nie

dugyna
24. apr 2010

katy ale ty si dost v inej situacii ak teba mm podvadza..a urcite ta neberiem ako pubertiacku...

adka1311
24. apr 2010

ani ja nerozumiem katy - si tehu s priatelom ci s mm???

dugyna
24. apr 2010

katy to mi je velmi luto..ale tvoja situacia je dimenzionalne ina....ked tab mm podvadza...a cakate druhe babatko ☹
musis byt silna aucite to zvladnes

dugyna
24. apr 2010

adka katy ma manzela alebo priatela a nim caka babo..ale on ju podvadza..aspon ja som to tak pochopila

vejula
24. apr 2010

alexandra, fakt nechápem aký zmysel ma táto tema, čo vlastne si chcela počuť... Na čo su ti názory iných ked si presvedčená o tom že chyba nieje v tebe ale v jeho žene??? Bud máš sama o sebe a svojom konaní nejaké pochybnosti s potrebuješ si sama pred sebou utvrdiť že to čo robíš je správne, alebo fakt nemáš čo robiť, a otváraš nezmyselné diskusie

alexandra0409
autor
24. apr 2010

katy...aha tak uz chapem...no pekne a uz mas jedno dietatko s nim? tak ale to je ubohe ked si tehotna a on si najde inu...no ale urcite ked ti mam pravdu povedat nepocitaj s nim do zivota...prepac ze ti to takto surovo pisem ale asi to tak bude...no uvidis este ako dopadne ked sa babenko narodi...a zijete spolu?

adka1311
24. apr 2010

myslis dugy? ja som v tom nejako zle orientujem..... 😒

alexandra0409
autor
24. apr 2010

vejula...sama neviem na com som a preto chcem poradenie co mam robit,,,ci to ma nejaky zmysel

oacka
24. apr 2010

ahoj alex, radíš katy,aby so svojím neverným partnerom nepočítala do životta a ty máš takého istého... akú máš uňho istotu? len to,že nie ty si tá podvádzaná ale jeho žena? alex, tu ti nikto nemôže poradiť,lebo nikto tvoju ozajstnú situáciu nepozná. to ako ju ty chápeš a prezentuješ nemusí byť pravda... možno keby tu napísala jeho žena, boli by sme prekvapené...
každopádne ti držím palce a hlavne a najmä tvojim deťom! niektorých rodičov by so bila od rána do večera....

oacka
24. apr 2010

a našej katy držím všetky palce, čo mám! 😵 😵 😵 😵 😵 😵

katy1979
24. apr 2010

Vyjadrujem sa asi zle. Som vydata nas vztah nefunguje a som tehotna s priatelom.