Mám kvapavku. Čo povedať manželovi?
Ahojte , volám sa Miša, mám malého syna a dnes som sa dozvedela na gynde že mám kvapavku. Som dva roky vydatá. Doktor mi povedal že kvapavka sa dá preniesť len sexom. Ja som neverná nebola a tak to vychádza len na muža ......
Som psychicky úplne na dne, a o dve hodiny má prísť zo služobky. Ani neviem čo mu mám povedať. Prosííííím poraďte mi, nechcem byť hysterka
zhrozena chod k sestre, ostan tak dlho, ako budes potrebovat a poriadne porozmyslaj co chces a co je/bude najlepsie pre tvoje dieta. ja osobne by som sa na takeho chlapa vykaslala, pretoze ak to on berie, ze vsetko je "uplne v pohode" a ty sa mu rozhodnes odpustit a ostanes s nim, tak si ta uz nikdy nebude vazit (otazka je, ci si ta doteraz vazil, ale nie iba preto, ze si matkou jeho dietata) a asi ta bude ponizovat, ci uz priamo (recami, bitkami, inym natlakom - nedavat ti peniaze a pod.) alebo nepriamo (tym, ze bude mat milenku a pod.).
nie, zeby to vela menilo, ale pomylila som si kvapavku so syfilisom.... 🙄 🙄 🙄 😝
to syfilis moze byt smrtelny... kvapavka moze napadnut klby, sposobit neplodnost a ine pliagy.....
filipal,
syfilis je smrtelny, ale az po 15 - 20 tich rokoch ked je nelieceny, v dnesnej dobe sa da uplne v pohode preliecit penicilinom.
filipal
to je jej asi aj tak jedno ☹ , ona sa cíti dosť ponížená 🤐
Teda mne síce ublížili rôzne...ale čosi také, to je sila.
ano viem, ze nie hned....ale keby ti ani nenapadlo, ze taku chorobu mas....a neliecila by si sa, tak ta to riadne
podlomi...
no, neviem, pre mna boli vzdy vsetky pohlavne choroby strasidelne...
ano Martinka, urcite sa hlavne citi ponizena.....uz dlho som nepocula nic take nechutne!
rada by som toho chlapika videla! a ta mlada....tej sa to urcite raz vrati.
filipal,
aj pre mna, pokial som sa s jednou neocitla v nemocnici, myslela som si ze len tie tety co stopuju pri ceste mozu take nieco dostat. by si sa cudovala kolko normalnych ludi je s tymito diagnozami v nemocnici. v poslednych rokoch niekolkonasobne stupol pocet ludi co sa nakazia pohlavnymi chorobami. je to az neuveritelne.
nikdy nemozes povedat, ze - to sa mne nemoze stat, lebo moze, moze sa to stat hocikomu.
tak toto je vrchol, ty mu mas este zehlit kosele? Kasli nanho, taky chlap ked to spravil raz, spravi to aj druhy, aj treti krat.. a nemozes ho vykopnut z domu ty?Strasne ta lutujem viem si predstavit co prezivas..od takeho chlapa len daleko prec
este nieco, pokial by si chcela na jednej ceskej stranke je velmi dobre forum, ktore sa vola - zivot po nevere. naozaj to dost pomaha, je tam hrozne vela ludi co si tym presli v roznych poziciach, vacsinou tie co boli podvedene, ale su tam aj tie co boli milenkami. ked chces poslem ti do spravy link.
ja mám niekedy pocit, že sa im to nevráti, že im to prejde...ale aj tak tiež tvrdím, život to vráti aj s úrokmi, ja to dobré aj to zlé 🙂
A tiež sa veľmi nečudujem, koľko ľudí ochorie, stačí mi, keď počúvam, ako sexujú dnešné deti, okolo 14-16 rokov. Bože, jedne by neveril. Ochrana žiadna a drží sa ťapka hesla, veď na prvý krát nikdy neotehotnieš, to sa nedá 😲 A čo robila prinzezná v škole na hodiny prírodovedy, alebo ako sa to teraz volá 🙂 Takže pohlavné choroby sú asi pre nich totálna blbosť. a potom je taký starý cap a nakazená je polovica mesta 😝
zhrozena, nechod podla mna nikde, vymen zamok, nech si ide on ved ma kde
henika
nevieš, ako to majú majetkovo poriešené. Už som počula o matkách s deťmi na ulici, lebo starostlivý otec si nechal byt a deti v ňom nepotreboval. ☹
no ved, len co by ste takemu chlapovi urobili?...
on sa uplne z toho sexu pomiatol! vacsina muzov tuzi po tom prezit aspon raz taky grupak a jemu sa podarilo najst 20 rocnu (dokonca peknu), ktora bola ochotna to s nim vsetko absolvovat.
jemu sa uplne zatocila hlava, preziva uzasne vzruuso a nevidi realne...
skor mi do toho nesedi, to jeho pragmaticke, aby manzelka nehystercila, ze sa to stava aj v inych rodinach...
skor by mi k takemu zenacovi, v strednom veku pasovalo nejake zahanbenie a lutost, alebo co!
jaaaaj, nechcem moralizovat, ale fakt je dnes nechutne skazeny svet!!!
no ako to čitam tak som rada ze moj neni maniak klop klop
máš pravdu , sme strašne skazený svet
a ak je taký bezcitný, tak mu asi nič neublíži, možno len nejaká verejná potupa
ja uz tiez nehovorim ze mi je zle čo sa deje na svete a čim dalej tym horsie
baby, idem spat.... 😎
chudatko Z bude mat tazku noc 😔
prajem vam, aby sa vam o tom nesnivalo....
Uf,normálne som sa vytočila.Zhrozená,urob,ako to ty cítiš.Na tvojom mieste by som asi nebalila svoje veci,ale jeho.a ešte by som bola taká "láskavá",že by som mu ich vyhodila pred dvere, vypla zvonček,dala kľúčik zvnútra a na spálni si zavrela dvere,aby ma so synom nezobudil.
Prajem ti veľmi veľa síl,aby si tento hrozný problém nejako zvládla.Moja dobrá kamarátka teraz prežíva niečo podobné,takže viem,čo ťa čaká a držím ti všetky prsty,aby si ty vyšla ako víťaz.
tinika,
aj ked nie je maniak neznamena, ze si nemoze vrznut a niecim ta nakazit. to ta nechcem strasit, len sem tam ho prever. ja mam muza, ktoreho som mala furt za zadkom, nikam nechodi, je ku nam dobry, ani len nezvysi hlas. poslednych 8 rokov mi hovori ako ma miluje a vazi si ma. no a v obdobi kedy sme podla mna prezivali najkrajsie obdobie ma poslal do nemocnice s pohlavnou chorobou. tiez som nechapala, lebo on bol ten najposlednejsi z poslednych na koho by som to povedala.
mata viem, ze stat sa to moze komukolvek a tiez si myslim ze aj ked fakt z roboty domov rovno chodi, ze by nemal kedy, ked chce najde si sposob ale dufam ze to nebudem moj pripad
pozeram ze mate celkom male dieta ˇčo je asi dokaz toho ze uz dostal tvoj muzik rozum a ste spolu opat stastni
ahoj zhrozena...ja dokazem vela veci odpustit, ale to co spravil tvoj manzel, je neodpustitelna vec...ani sekundu nerozmyslaj, a rozved sa....drzim ti palce...nezasluzi si ani teba, ani dieta...
maja suhlas s tebou
No ja teda zíram!!!!!!!! 😲 To snáď nie je pravda. Ja byť na Tvojom mieste, pobalím mu veci, vyložím ich pred dvere, navrch položím tie jeho košele rozstrihané na franforce dám kľúč zvnútra do dverí a hneď zajtra podám žiadosť o rozvod. Ten chlap je zlý sen!!!!!!!!!!! Keby povedal, že je mu to ľúto, že sa proste zamiloval. Dobre, pomyslela by som si. Veď ho to časom prejde. Ale aj tak by som ho požiadala, aby sa odsťahoval. Ale toto? Ja nechápem...nemám slov. Moja kašli na neho . Nestojí Ti ani za to, aby si za neho slzu vyronila. To mi ver.
baby ja som inak na internete našla také video,kde bola jedna žena a tam asi 100 chlapov a ona ich uspokojovala-aj viacerých naraz .
Len som tak nad tým premýšľala,že asi ťažko je tých 100 chlapov slobodných a nezadaných 😝
a všimla som si( sťahujem rozprávky na jednej stránke) ,že čím perverznejší názov videa,tým viac ľudí si to pozrie prípadne aj stiahne 🙄
zhrozena,"dnes" ťa nakazil kvapavkou,zajtra to bude čo?
dievčatá,nechcem vám brať ilúzie,ale tie,čo robíte v nemocniciach viete,že sa to na určitých odd. len tak "hmýri"pacientmi nakazenými HIV,hep.B,syfilisom....ona tá kvapavka,chlamýdie,je len taký slabý odvar... 🙄
tiež si nenavrávajme,že sú to "prostitútky",sú to úplne "normálne" ženské,chlapi,na ktorých by to nikto nepovedal. 🙄
PS:v tom vzťahu perspektívu nevidím,už len z toho dôvodu,že o tom vedel,
on sa liečil,a teba v tom úplne bez mihnutia oka nechal,dokonca sa pred tebou chránil........nuž.... 😝 😖 🙄
zhrozena...drzim palce nech to dopadne dobre pre teba a male...jedno je iste, ze ked to spravil raz, pravdepodobne to urobi znova...a navyse asi tusil, ze nieco chytil, ked chcel pouzivat prezervativ...cize je to nezodpovedny sviniar, ked ta takto ohrozil....
...ja by som tiez odisla, taketo veci treba riesit s chladnou hlavou...
ing
ale on sa tým ani netají a berie to,ako prirodzenú súčasť manželstva...teda aspoň ja som to tak vycítila z príspevku
aj je pravda,že zhrozenú nechal na pospas tej chorobe.Bud si myslel,že ju ešte nenakazil,alebo aby to on spätne nechytil.
Ale aj jemu musel niekto predpísať ATB a aj on dostal upozornenie,že treba preliečiť aj sex. partnerov

zhrozená
až som sa musela nadýchnuť, teda to je ale sviňa. Držím palce, sestra Ti iste pomôže. Dúfam, že si tie košele nežehlila, ja by som ich asi ešte poliela olejom, aby si radšej kúpil nové. Fuj, hnusák. A ináč iež sa pridávam, ja by som ten "vzťah" ukončila. Mať doma jednu na domáce práce a druhú na sex, čo si akože jeho lacná slúžka a opatrovateľka detí_? A ešte z toho nemáš robiť vedu??????
Keď čítam takéto strašné story, tak som skoro rada, že som sama. 😖