icon

Mám priateľku z Detského domova a nevie doma porobiť veci

17. nov 2019

Ahojte potrebujem radu. Mam priatelku ktora je z DD. Obaja mame nieco po 30+ no odomna je mladsia o 2,5 r. Ked sme sa spoznali bola to pre mna zaujimava zena ktoru som chcel spoznat. Byvame spolu raz u mna raz u nej no poslednu dobu mi zacali vadit niektore veci. Som zviknuty mat do roboty nachystane veci jedlo a ostatne. Priatelka zrejme asi nebola pripravena tak ako zvycajne matky ucia dcery. Upratat vie, varit no to je katastrofa bud to pripali alebo sa to neda jest neni to dochutene, prat tiez nevie musel som ju to naucit no aj tak kolko krat to dopletie a zehlenie jej vobec nejde. Snazi sa vidim to na nej,ze ju to stve,ze jej to nejde ale ja som sa s nou nedal dokopy aby som ju mal na okrasu. Taktiez ked sa namaluje je pekna baba ale maluje sa sporadicky,do prace nestiha.
No poslednu dobu to zacina skripat. Vkuse mi nieco vycita. Ze ked pride domov je tam bordel,ze preco ked pridem nemozem aj ja upratat alebo navarit prip. dat prat a taketo hluposti. Uz sme sa viac krat povadili som jej 100x vysvetloval,ze na to je tu aby to vsetko robila. Ja som unaveny z roboty a musim si oddychnut jej jedinou starostou je aby tu bol poriadok a navarene. Ked jej nieco vycitam alebo zvysim hlas alebo jej pohrozim rozchodom tak sa rozplace.
A co sa tyka sexu tiez ziadna slava. Dost pribrala na moj vkus jedine co je na nej pekne su jej prsia inak nic moc. Ale ako na poradenie a vypravanie je to s nou fajn.
Co mam spravit aby nieco zo sebou robila aby sa zbadala,ze takto to nefunguje?
A este poslednu dobu zacala vymislat,ze aby sme niekam chodili, ako ja nikam nejdem ona furt kdesi do kina s kamosmi atd. Nech si ide ale mna to nebavi.
Jedine stastie, ze prestala konecne vypravat o svadbe. Lebo som jej povedal,ze na to moze zabudnut. Ze nikto by si taku lenivu a tlstu zensku nevzal ako je ona.

dopolbokaodrata
17. nov 2019

Takýchto chujov ako tu autor má ale doma každá druhá, len to tu samozrejme neprizná. Tie čo to priznajú sú v skupine Ach, ti chlapi, tam sa človek dočíta ozaj zaujímavé veci.

retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
17. nov 2019

Mal som ju rad aj som si ju oblubil ale niekedy je hrozne hlupa. Jazdi jak to sa ani neda opisat. Kupil som jej auto dal ho v servise spravit,ze nech teda aby sa nieco nestalo a ona sa furt stazuje,ze to auto je zle. Zacala pozerat ine co je vraj jej vysnene ale peniaze nan nema.
Druha vec su financie ja zarobim dost na to aby som nemusel rozmyslaf kde co ale ona zarobi v cistom 600 eur a na konci mesiaca nema nic. Nechapem to kde tie peniaze dava. Ved nic ine nema len zaplatit najom plus mne za najom za stravu a zvysok si ma ulozit. A ona si neni schopna zaplatit ani benzin do auta. Viac krat sa stalo,ze odomna pytala poziciat.
Myslel som si,ze je to baba jak sa povie do zivota ale zistujem,ze maximalne tak kamoska. Este som zvazoval na stretka ale tym,ze tak pribrala....zacala cvicit ale co z toho ked je furt taka rozkysnuta. Ona sa brani,ze to hned dole neda ale ja som videl na nete baby co dokazali schudnut do mesiaca a ona je furt taka jak sud.
Ale aby som nehovoril stale negativne je pozorna,mila, vzdy mysli na to ako ma potesit a ozaj mi viac krat zohnala veci ale spravila co som nevedel ja zohnat. V podstate sa aj cudujem preco je furt somnou ale asi jednoducho ju nik nechce. Hovoril som jej,ze ked schudne poriadne aspon tych 20 kil tak to bude super. Ale aj tak premyslam ci to s nou mam vyznam. Ma sice VS ako jedina z mojej rodiny a moja matka je nou nadsena aj takto aj surodenci ale nevidia zas tu druhu strany mince...

mariejenka
17. nov 2019

🖕toto by ti mala ukázať,a potom uz len chrbát.

logo_napady
17. nov 2019

Prosím ťa, urob jej láskavosť a rozíď sa s ňou. Aspoň bude mať šancu spoznať skutočného muža.

simsalabim
17. nov 2019

Zlatko, hod sem tie sumy, co ti plati na najom, ucty a jedlo. Ze kolko jej z tych 600 ostane. To ma fakt zaujima.

autor
17. nov 2019

Ma VS ja mam len strednu ale zarobim viac nez ona. Je zas pravda,ze dost sa vyzna do modernych technologii a inych odvetvi. Je vzdelana ma prehlad aj v spolocnosti vie ako sa chovat. Ludia a blizky ludia ju maju radi ale susedia ju nemusia a to preto,ze som sa prekecol aka je strasna gazdina a potom sa to rozkriklo po celom panelaku,ze priatelka sa nevie postarat o partnera preto sa vratila spat do svojho bytu.
U nas doma sa vacsinou ucilo,ze zena ma varit a starat sa o domacnost a muz ma nosit len vyplatu. Takto som bol nauceny. Z byvalou to tak fungovalo lenze tam to stroskotalo na tom,ze sme sa snazili o dieta a nedarilo sa tak sme sa rozisli. S terajsou partnerkou dieta urcite nechcem ona by mozno aj alr myslim si,ze tiez nemoze otehotniet. A vyhovuje mi,ze prestala o svadbe a dietoch omielat dokola

autor
17. nov 2019

250 euro plati svoj mne plati 200, internet oba 15 a 10, a strava a drogeria cca 250?

simsalabim
17. nov 2019

No nech pocitam ako pocitam, tvoje cisla prekracuju 600. Ako ma usetrit?

korunka1
17. nov 2019

Ty si riadny kus vola. A tvoja mať tiez nieco z tej sorty, keď ťa doma toto ucila a naucila.
Kedy si bol naposledy v obchode? Myslim potraviny, nie handry

dajna11
17. nov 2019

@simsalabim no pozri sa.....toto normány človek nemože napísať a myslieť vážne...či? može byť niekto tak pripečený?iba ak je to cele for ..

autor
17. nov 2019

@simsalabim povedal som jej ze nech si najde druhu robotu ked rozhadzuje peniaze

lapalma
17. nov 2019

vymyslenéééé, priehľadnééééé.....😵
toto tu už ani diskusiu nerozprúdi

marfikchov
17. nov 2019

Je to čistý debil, ktorý sa snaží rozprúdiť debatu na uplnej sprostosti. A ak by bola len tretina z toho pravdy, tak by si už na vlastné deti nepomyslel, vo vajca by som ti rozmlatila na praženicu.

autor
17. nov 2019

Ved jej hovorim co ma nakupit. Nakupuje lacne jedlo a z toho vari ale ked to sa neda kolko krat jest tak to radsej vyhodim. Ved to by ani pes nezral

autor
17. nov 2019

Teraz zacala robit to,ze ked treba nakupit vola mi co treba tak som zacal nakupovat ja. Uz viac krat sme sa povadili kvoli tomu a nakricala na mna ze nie je bankomat,ze ona nosi obdrate veci co si nedokaze usetrit na nohavice ale ved to moja chyba neni. Mohla ist robit za pekne peniaze kde by zarobila cez 1000 v cistom ale ona nechcela ist

katarinka89
17. nov 2019

Vo vzťahu ste rovnocenní: aj ona chodí do práce, takže neviem z akej doby si, keď si názoru, že to sú povinnosti ženy upratať, variť,....že pribrala: no, sú všelijaké obdobia a nepatrí sa poukazovať na hmotnosť ženy. Myslím si, že radšej sa s ňou rozid, ale nevymenuvavaj do detailov veci ktoré ti na nej vadia- pretože sú to zrovna tie veci, ktoré veľmi ponižujú ženu. A dám ti jednu radu- najskôr začni trošku od seba: či ty dostatočne príklad ruku k dielu, či si napomocny pre ňu, vieš ju dostatočne oceniť ako muž a potom udupavaj ineho

whatever1
17. nov 2019

Nuda....su vymyslene diskusie na ktorych sa zasmejem ale toto je ta najtrapnejsia aku som kedy citala...

25daniela
17. nov 2019

Strašne prehľadné

maciatkolulu
17. nov 2019

Nuž, myslím si, že pekne výsledná téma na rozprudenie, ale gramatiku sa douc

alex49
17. nov 2019

tak ona si platí za svoj nájom a ešte platí za nájom tebe??
má plat 600€ "250 euro plati svoj mne plati 200, internet oba 15 a 10, a strava a drogeria cca 250?" tieto sumy sú dokopy 700€
ty bud rád, že stebou nejaká ženská ostáva, zjavne sa bojí byť sama, bez teba by jej bolo lepšie. žena nie je slúžka, možno u vás v rodine to tak fungovalo, ale už sme v 21.storočí a ženy a muži sú si rovnocenní.

veronikaszabova
17. nov 2019

Btw, preco plati aj tvoj internet a este aj tebe najom???

diana20
17. nov 2019

A ty čo platíš? Ona ti platí najom, aby u teba mohla bývať plus platí svoj lebo ty si debil a ohovaras ju pred susedmi tak sa tam cíti zle a ešte platí aj jedlo a drogériu.. cim minie viac než zarobí a tebe ešte vadí, že si od teba pýta no mňa drbne asi, strašný si debil, mal by si sa vrátiť k svojej mame keď ťa takto vychovala a nie takto ženu ponizovat a namiesto toho aby si jej pomohol keď sa chvalis koľko zarobis tak chceš aby si našla druhu robotu takže ma chodiť do dvoch robot a tebe doma variť prať a upratovať a ešte ti aj nájom platiť... hanba ti, si obyčajný blbec keď si od ženy, s ktorou si , pýtaš peniaze aby u teba mohla byť a ešte aj pýtaš aby ťa obskakovala a nakoniec si dovolis povedat, že je tučná a nič nerobí dobre.. tak si to rob sám, keď si taký perfektný... dúfam fakt, že toto je len vymyslené, lebo fakt taký sprostý človek nemôže existovať.. nevdacny za nič, mal by si byť rád, že si našiel jednu takú chúďatko hlupu, že s tebou je a podľa toho sa správať a nie si ju nevážiť.. ďalšiu už nenájdeš, ktorá by s tebou ostala..

maciatkolulu
17. nov 2019

@veronikaszabova lebo je to vymyslene😉aby sa sliepky mohli rozhorcovat....

taskataska
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
17. nov 2019

@taskataska a niekto sa dobre zábava, ako sa rozhorcujete😂😂😂

lana11
17. nov 2019

Ja by som ta nechcela lebo neovladas kde ma byt y,i ;)

37373
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
17. nov 2019

Dalsia vymyslena tema na rozprudenie vasni.

sticker
simsalabim
17. nov 2019

@dajna11 viem 😉 Zabavam sa aj ja. Sedim s vylozenou nohou (silny vyron v clenku, zajtra uz konecne na kontrolu), nudim sa....
No a panovi velkomoznemu, ak je na tom stipka pravdy - len niecim udriet po hlave, aby mu tie vyskocene kolieska opat zapadli 🤦‍♀️ Ale aj tak by ma zaujimalo, kde akoze rozhadzuje peniaze? Asi jedine len na pana velkomozneho.