Mám vtieravé myšlienky
Zdravim vás. Bola by som povďačná za normálne odpovede. Mám strašne vtieravé myšlienky že zabijem svoju mamu alebo jej ublizim, strašne sa za to hanbím. Tie isté situácie a miesta mi to ešte viac privolávajú.Mám dni keď fakt je mi dobre ale tých je bohužial menej. Moja mama mi nikdy neublížila, máme veľmi dobrý vzťah, tak neviem prečo sa mi to deje. Už mi to trvá roky, ale tento posledny rok to už mam strašne silné. Viem že mám asi OCD, chodim k psychiatrovi, berem lieky, na terapie chodim ale nepomaha mi to. Najradšej by som sa zabila, uplne sa cítim ako zlý človek. Keď mi viete poraďte mi čo mam robiť, neviem vôbec či sa mi to niekedy zlepší.
Ďakujem
@vanesat2103 ahojky. Ak máš OCD, tak nie. Sú to myšlienky iba. Odporúčam si o Tom prečítať nejakú literatúru, ja osobne som čítala Česku knihu Obsedantne - kompulzivna porucha. Všeličo mi vysvetlila
@snehulak77 vieš ja sa len bojím že moje predstavy a myšlienky niekomu ublížia neviem či sa to premení na skutočnosť samozrejme že to nechcem
@vanesat2103 odporúčam nájsť psychiatra a dobrého psychológa 🙂
No a to som myslela, že som jediná. Tiež mám to isté, že niekomu ublížim a je mi z toho zle. Akurát, že ja neberiem žiadne lieky a nechodím k psychiatrovi ale začiná ma to obmedzovať v živote, takže by som mala začať niečo robiť.

@snehulak77 ahoj.. Viem že to už je 2 roky staré ale tiež som chcela vedieť o tie myšlienky niečo že či vážne neublížim niekomu (nechcem to) len bojím sa