Máme prezidenta: Čo si o tom myslíme?
A gratulujeme...😊👍
Vyhral len vďaka menej inteligentným ľuďom / zrejme aj retardovaným / z vidieka... tak sa vyjadrili médiá ....
Zabrali sympatie ... tak som písala😂😁😂😁😂👉👉👉👉
Veď on má také pekné jamky v líčkach, krásny je, ten nás bude nádherne reprezentovať 😂
Moj osobny nazor je, ze vybral prave kvoli tej Ficovej hlaske s vojnou. Ziskal tym velku volicsku podporu bez ohladu na vek. Takze ho volili od najmladsich, ktori nechcu ist na vojnu, cez ich frajerky, manzeljy, matky,babky...Len aby sa nestalo, ze do tej vojny predsa pojdu. Nie za EU, ale za Putina 😄
Ženy! Gary bude mať skvelý výbeh, konečne!!! Aj vlastnú izbu! Spravodlivosť vyhrala!
Načo je dobré donekonečna zakladať tieto témy? Aby tu stále jedna strana urážala tú druhú??
Bože už nech to ustane a bude zase pokoj 🙈🤦🏻♀️
Ale je sranda, že kresťanská krajina si za prezidenta zvolila Pelleho :D
Mám rada svoju rodinu. Nezasahovala som im do volebného názoru, ale už mi je Bohužial jasné, že predsa starnú a musím na nich dávať väčší pozor. Začínajú byť veľmi zmanipulovateľní a strácajú zdravý úsudok.
@jajana_2 ja som vďačná za tieto témy. Mám potrebu sa trocha posťažovať a tu je priestor.
Myslím si, že väčšina išla voliť jedného, aby nebol druhý… voliť nebolo koho…. Ide o voľbu menšieho zla
@mamamasama je to pravda. Moji rodičia sú starí ,ale také demagógie a manipukatorstvo našťastie nevolili.
Ľudia …..berme to tak, že skutočný víťaz volieb je pes Gery či ako sa vola
Nebude sa s pellem tlačiť v 3izbaku o rozlohe 89 m. Teraz bude mat k dispozícii cely Grasslkovicov palác
Ja osobne som úplne hotová z toho, aký je ten Fico mocný a múdry a ako on dokáže využiť aj očividne klamstvá vo svoj prospech. On je naša tragédia, lebo keby svoje schopnosti využil pre dobro Slovenska bolo by nám konečne dobre a slovensko mohlo byt veľmi rozvinutá krajina.
@777januska777 a ja som hotova z toho, ze mame na Slovensku vacsie % tupcov, ako som si myslela.
@lonely66 zas tohto sa ja nebojím a nikdy som sa nebála, nebude to orientácia na rusko, zas Fico vie, ze v Rusku nie je nič a bude sa eu držať zubami nechtami. Ja sa bojím, že čo ešte Fico urobi, lebo túto slabú väčšinu, ktorú má neverím, že udrží do ďalších volieb. Už ide iba o to ako Slovensko podoji. A po Ficovi už nás bude čakať len krach štátu a toho sa bojím.
@oli18 ja neviem pochopiť tu jeho charizmu a moc. Opozícia aj korcok boli a sú dobra volba, ale sú slabí oproti Ficovi. Sakra slabí a ešte ak sa spolu hádajú o blbostiach, tak to už úplne.
@loolaa 😂😁😂👍
@lonely66 ja sa ani nepozerám na rok 89 skôr na rok, keď sme vyhnali Mečiara, toho sme dokázali vyhnať sami. Ak sa pozrieš vždy podpora vlády časom klesá a keďže Fico si ide svoje, tak klesať aj bude, ved uz teraz ma velmj tesnu väčšinu. Konflikty vo vnútri krajiny co ja viem, my nie sme Francúzsko. Toho sa nebojím, konflikty ako hádky ci protesty budú, ale to bude tak všetko. Pre nasu politiku je a bude teraz dôležité sledovať vývoj najmä v okolitých krajinách a hlavne na Ukrajine a po volbach v USA to môže byť zaujímavé.
Áno to je to, vždy sa pohadaju na registrovanych partnerstvach a potratoch. Ani jedna strana nie je ochotná byť ticho a neriešit svoje názorové rozdiely, ale to nie je len u nás, toto je vec aj vďaka ktorej sa Európa sama dostáva do konfliktu vnútri krajín.
@lonely66 akoze ja v tomto reálne chápem všetky argumenty, či za ci proti potratom, ci za ci proti registrovaným partnerstvam. A úplne rozumiem ako to kazdy človek berie a prečo mu to vadí ci nevadí. Problem je, ze tieto témy na našom Slovensku nie len ze nie sú až tak dôležité v čase keď moc a všetko bohatstvo Slovenska vlastní klamár a mafián s ďalšími mocnými a bohatymi ľuďmi. My slovaci nevieme upokojiť svoje emócie a určiť si priority. Ved to je vidieť aj na koniku, chlap zenu bude bit, ale jej vadí, že jej nedá kvety na narodeniny. Priority.
Ja mam obrovské sklamanie, ale zas vždy si spomeniem aké to bolo počas druhej svetovej vojny ci počas socializmu, ta beznadej ludi co bojovali proti silnému nepriateľovi a aj keď to vyzeralo beznadejne, čas im pomohol a nakoniec nepriateľ skončil.

ano. ten clovek vyhral kvoli jednoduchym ludom, ktorym nedochadzaju suvislosti. A ktori si neuvedomuju, co spravili.
nie nadarmo sa hovori, ze problemom demokracie je prave demokracia - hold, hlupa vacsina prevalcuje schopnu mensinu. Toto je proste tragedia demokracie ako takej.