icon

Máme problémových susedov

13. feb 2021

Ahojte, mame problemovych susedov. Ide o to ze, neumyvaju spolocne priestory, hlavne ze rozdrapia dokoran vchodove dvere a nezatvoria. Este klamu ze to neboli oni. Hoci sme ich videli. Vodia si napriek zakazom navstevy. Su to len najomnici. Ako na nich?

nenne27
13. feb 2021

@777januska777 a ty si ako prisla na to ze nemam rusko pri sebe, unika ti pointa, zlata moja.ja som sa tu vyjadrila ze je ubohe udavat susedov z osobnej pomsty..hovno ona vie o ich navstevach.keby bola moja suseda, tak uz volala vcera aj dnes policajtov,ze bola u nas navsteva a zistila by,ze nam prasklo potrubie a prisli nam ho majstri robit

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
777januska777
13. feb 2021

@nenne27 to ty si sa pýtala na to ci nosím rusko do prírody, tak som ti odpovedala. Ja nemám problém s udavacmi, ja osobne som nikdy nikoho zatiaľ neudala, vždy som všetko povedala priamo tomu koho sa to týka. Ale keby mňa niekto udal, tak by mi to nevadilo, lebo ja sa v prvom rade pozerám na seba a na to co ja robím zle. A ak viem, ze nerobím zle, tak sa nemám čoho báť.

erickatt
13. feb 2021

Ja ta chápem, v bytovke kde mam salon nechavali otvorené vedľa dvere, vravim im, zatvarajte, behali tu potkany. Reku moze behnut aj k nam. Potom som este dostala vynadane ,ze som im poradila pokosit travnik, 🤦‍♀️🤦‍♀️. Chalan z restiky co maju zadny vchod aspon podakoval a nevetral tade..

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
erickatt
13. feb 2021

Skuste na schôdzi navrhnut nech sa kupi namontuje ,,brano" ci ako sa vola ta samozatvaracia blbost

777januska777
13. feb 2021

@snezienka33 nie. Lebo ak by ma udal opravnene, tak nemám dôvod sa hnevať na druhého, ale len sama na seba, lebo by som vedome porušila pravidla a ak by ma udal neopravnene, tak sa nič nedeje, lebo by sa to vysvetlilo a problém by nebol.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
terezia323
13. feb 2021

@snezienka33 viete čo je “sranda”, že tu nadávate všetkým dookola aké sú morálne dno, lebo niekto spomenul udávanie, ale to ako sa tu niektoré ženy, matky vyjadrujete je ok? Veď dobre, napíšem slušne, že si nemyslíte, že udať niekoho je v poriadku ale toto čo predvádzate je teda druhý extrém.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nenne27
13. feb 2021

@777januska777 tak.tebe by nevadilo keby ta niekto udal??? Dobre trepes!blahozelam ti k naivite.vies co sa deje ked ta niekto uda? Predstav si ze nas udal sused.bol to psychopat, ale kym na to kompetentni prisli,presli sme si peklom.lebo ked ta niekto uda, tak ti zazvonia policajti a dorucia ti predvolanie.potom ides na hnusnu, smradlavu a spinavu policajnu stanicu, kde sa potlkaju vsetky mozne individua a vypocuju ta.potom tvoj pripad postupia na okresny urad.odtial ti pride predvolanie a cely list je formulovany tak, ze tvoja postavicka vystupuje ako "obvineny" s vyhrazkami co bude nasledovat ked sa nedostavis.takze ti blahozelam vyrokuku dna ze by ti nevadilo keby ta niekto udal a musela by si sa vyvinovat z absurdnosti.omg🙈🙈ty si odkial preboha?

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nenne27
13. feb 2021

@snezienka33 tato zena je bud extremne naivna alebo ...taku kravinu napisat, ze by jej nevadilo keby ju niekto udal totalne neskusena a naivna osoba...neprajem nikomu zle, ale tejto mudrlantke by som to dopriala aby ju niekto nepravom udal a musela si podstupit niekolko mesacnu tortutu, ptm by tu nepisala hluposti ale bola by uzlik nervov

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nenne27
Autor odpoveď zmazal
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nelca84
13. feb 2021

@nenne27 a ty co nejdes do anglicka ked je tam tak super, ved ta nikto nedrzi na tomto otrasnom slovensku, a vezmi aj snezienku, lebo tie jej grcky sa tu uz nedaju citat

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
777januska777
13. feb 2021

@nenne27 no tak ked niečo urobim a viem, ze to je dobre a nič som neporušila, tak si za tým stojím a nejaké vypočúvanie mi nevadí. Ak je niekto psychopat a udáva vkuse a je to nepodložené, tak to treba riešiť súdnou cestou. Naše rozhodnutia ovplyvňujú druhých a preto sa netreba čudovať, že každá vec co urobíme vyvolá v druhých reakciu, ci dobru ci zlu a treba s nou počítať.

nelca84
13. feb 2021

@snezienka33 tak hocikde inde, kde nemaju ruska, mne je jedno kam, ale uz chod, ked ti je tu tak zle

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
deti95060810
13. feb 2021

@snezienka33 udávanie je aj keď zavolám políciu na partiu mladých ľudí čo mi vyhrávajú v lete pod oknom do 2 hod. ráno? Tak to by som chcela vidieť ako to by ste riešili ak by ste stávali do práce o 4 hod. ráno... 😉
raz človek prepáči, ale viac krát????

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
nenne27
13. feb 2021

@777januska777 svata prostoto...ked vyskusas vypocuvanie, uvidis.prepac, normalne ma zaujima odkial ci a kde zijes a ako, lebo dospela zena ktora nieco zazila a vie nieco o svete nemoze byt takato naivnucka

deti95060810
13. feb 2021

@snezienka33 na rúška sa vykašlite už a návštevy? no nemalo by byť, ale keď niekto potrebuje viesť aj v tejto dobe spoločenský život tak potom aj s dôsledkami...😉