Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
idem dať malú do pyžama a uložiť ju...snáď tu ešte budete, keď sa vrátim 😉
emanka aké ovocie si už Lei dávala, dávaš?
jablko, hrušku, marhulu, broskyňu, slivky, banán, boruvky-zabudla som, ako sa to povie slovensky 😀 😀 a ešte porozmýšľam...teraz idem
ok papa
Zuzka boze ja som si teraz vsimla ze mame rovnako stare deticky,tie druhorodene 🙂 Rastieme ukazkovo 🙂 Teda podla tabulky sme vahovo akurat a vyskovo sme trochu nad priemer 😀
Ano ucim,teda doucujem, momentalne len jedneho ziacika 🙂 Ja som zacinala ako aupair,klasika 🙂 manzel pracoval vo firme kde vyrabali na zakazky umelecke potreby 🙂 ako stetce,farbicky ...... manzel je slovak,boze chran mat cudzinca 🙂
O svokrach? Moja je v pohode 🙂
O cumliku,ze ked babatko ockuju tak nesmie mat v puse cumlik,potom uz mozete dat.
Jaj a ta stranka
emanka nerobila mi melír, nechcela som tam trčať zase 4 hodiny....tak mi namiešala dokopy 3 farby, dala na hlava a chytilo to úplne úžasne, tak to mám ako melír.
Inak pozarám tú krupicu a je tam písan´od 6 mesiacov a zarába sa to s vodou. S mliekom je písaná až od 2 rokov.
to s tým dudlom počujem 1x. To odkiaľ zobrala? 😖
aha až teraz čítam, že počas očkovania....po očkovaní cumel mala, ale či ho mala aj počas očkovania tak to netuším...
aha jasné už ste odišli. 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒
emanka cervene ma len licka no neviem nikdy take nemal...a drzi ho to cely den, vcera som to videla od pol dna a som si myslela ze to y vonku ked sme prisli z prechadzky, no dnes znova, nechapem ☹ ☹ ☹
baby ja si to popíjam čierné pivko a teším sa, že mám konečne pohodičku sama pri PC...manžel v robotke a deti spia...mňam... 😀
Alca tu sme 🙂 len ty nas nepustis k slovu 😀 Hod fotku ako mas spravene vlasky,moze to byt velmi zuajimave
klara...možno ma na líčkach taký výsyp...také drobné červené vyrážky mal kamarát. malý a dr. jej nato povedal, že sô to hormóny... 😢 to je odpoveď odborníka, prosím... 😝
klara aj Natalka mala jeden čas také červené líčka ako keby vymrznuté, ale vonku sme v tom čase neboli, tak som si myslela, že moc kúrime, ale za 2-3 dni (neviem presne) jej to zmizlo.
alca...no kamilecka má dobrý nápad...aj ja by som ťa rada videla...si spokojná?
Klara ano to moze byt z hormonov,alebo ked ste boli vonku ci mu to jedno velmi neomrzlo. Alebo len niejaka reakcia na napr prasok,novy krem,alebo ci nepapal niejaku hracku ....
keď sa trochu upravím, tak si urobím novú profilovú foto.....teraz to mám stále v cope...ale nič výnimočné a geniálne...
kamilecka, kedy presne sa tvoj drobec narodil? A aké pokroky už dokážete a ešte mi povedz, čo všetko mu už dávaš papkať?
som to tu na teba vysypala všetko, čo??? 😝
Zuzka jaaaj narobila si chutky,taku pohodicku mas 🙂 aj ja ceeem, aj ja som sama doma, obidve deti spia....
aaaale alci, aká skromnosť... 🤐 veď ty vyzeráš stále dobre... 😉
len to mám bledšie, tak možno na fotke nebude vidieť žiadny rozdiel....
ja sa teším ako dám malej zajtra mrkvičku alebo zemiačik, ešte uvidím....ale aj mám radšej zemiaky, pre prípad keby to nezjedla..... 🙂
kamilecka, tak sa pridaj...alebo prídeš k nám, Ja sa podelím 😔
jaj alci ty vždy myslíš aj na seba, no ale si predstav, že aj ja som celkom prišla na chuť takýmto jedlám...my doma veľmi nesolíme a tak to čo papká šimon sa mi zdá byť celkom chutné. 😕
Zuzka Sarah sa narodila 09.07.09 co dokazeme, otacat sa na brusko,na chrbatik, zacina sa plazit, vie aj sama posediet,ked ju dam tak sedi,nespadne,ale som citala ze to sa moze len na chvilku,tak to len tak na minutku a dost, papali sme mrvku,zemiak, brokolicu, karfiol, a uz aj prvy masovy prikrm (kupeny,ze prva lyzicka maso so zeleninou),mala aj banan,ale potom mi tuto mamicky povedali ze to sa este nesmie 🙂
A vy ako ste na tom?
pivko dopité... 😅 ups...čo teraz?
no pozerám dozadu, že všade miesto a píšem e. No neviem ako sa mi toto podarilo....jak hotentót 🙂
Zuzka,slovo do bitky 🙂 A to nebyvas ani daleko 😀
zuzka aj víno aj pivko? 😅 a kto sa ti postará o deti? 😀

dík za radu, vyskúšam 😉