Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
aaale nie, neverím, veď mama je najlepšia na celom svete, nikto by ju za nič nedal... 😉
Natálka keď jej niečo robím, tak buď riadne rúka alebo kričí va va va va.....
emanka tak si stála v prvom či druhom? som z toho debil, ja naposledy ked som mala šesť rokov 😀
zuzaku keď krpec vrieska o dušu určite by ma vymenil 😉
alca tak aspoň sa učíte spievať - no my sme sa k vá ešte nedostali zatiaľ mammmmmmmmmmmmmm ste v abecede dosť pokročili 😕
aj to tak vyzerá ako keby spievala.....ale teraz ideme papkať, bo sa už zobudila...
blazka, tam mal byť otáznik, že v prvom, alebo v druhom? Akože si už nepamätááám... 😀
aj naša lea, keď sa k nej blížim s vysávačom, tak by ma určite vymenila...no a pri cvičení by vymenila aj Martina 😀
alci...mňa by asi kleplo, keby sa mi malý teraz zobudil vyspatý...O koľkej ti potom zaspí?
vy sa tu meníte...nikto by mamu nevymenil, to vám vravím 😉
emanka tak my sme vyskúšali vysávač len raz, ten ifarktový stav čo nastal potom to už nechcem zažiť, normálne krpec šok, vyvalil oči ako cigáň na stravné lístky a normálne nedýchal 😒 potom mu zabehla slina ako dôchodcovi pri príkrme a už sme boli v anály.........
zuzkaku my sme mali stavy že o pol jednej zaspával, nebola som nadšená a mm skákal radosťou keď vstával o piatej do práce 😀
blazka...ten vysávač 😀 😀 😀 😀 😀
no pri deťoch si asi nevyberieš...oni si diktujú kedy, čo a ako... 😖
my používame tú odsávačku od narodenia, už to pozná, no ale nemá to rada, keď bola malilinká, tak sa to dalo, no ale teraz bojuje ako o život 😝
cigán na stravné lístky 😀 😀 😀 to som ešte nepočula 😀
baby, asi idem večerať, nejak som vyhladla 😕 😝
emanka a počula si už frázu: som dodžubaná jak cigánske hračky"
....kamarátka mi tak minule s chladným hlasom Angličana oznámila, že už nevládze z tých detí v škole
dobrú chiť 😉
prepána...že chiť...chuť....ešteťže sa mi tam nezatúlalo písmenko "r" to by bolo... 😀 😀 😀 , by si si o mne pomyslela...
tak rozbitá ako cigánske hračky používam keď som unavená a ako sme boli v tých našich časoch keď sme boli po opici na intráku 😕
blazka 😀 ty asi poznáš všetky super frázy... 😀
baby ja som tak hladná, že asi zjem riškov príkrm - kruci neviem čo mi je, už vidím svetlá tak starký prišiel domov, rýchlo idemsi niečo ukradnúť z chladničky nech nežeriem pred ním 😅
blazka...len si daj aj tebe dobrú chuť 😉
zuzkaku nepoznám, to len pár vecí zo života, si pamätám rozhovor v telke keď cigánom na luníku zebrali časť podpory a dali im stravné lístky, skoro umreli že nemôžu kupovať chlast a cigy na to len žrádlo 😀
tak som vás dočítala, dnes ste nejaké veselé 😀 super
idem sa aj ja najesť... jedla som naposledy na obed 😕
veronika... 😉 ahoj
vy čo všetky jete v takú neskorú hodinu??
zuzkaku to vieš, mňa mm chytil ako hlcem sa ma spýtal či mienim robiť posteľné kreácie keď sa povzbudzujem takto v hriešnu hodinu - no nezabijem ho lopatou?
😀 😀
jeeej pošlite mi trochu z toho vášho humoru, ja som doma sama, nemám s kým robiť posteľné krácie, tak nech mi je aspoń inak veselšie... 🙂
veronika...posielam smailikov 😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂
kde je tvoj manžel?
veronika nechceš poslať toho môjho? rada ho požičiam, humorný chlapec, začal pozerať NHL - to je ale erotika čo? 😕
😀 😀 😀 no dobré ste 😀
mm išiel oslavovatˇnarodeniny s kamarátmi...
ste odišli, či čo... ☹

Ale jasné, všetkých vás zoberieme, ale vy ste ešte krpci 😀 😀
A čo potom, nikto tu nezostane? Všetky sa presunieme do druhej témy?
Blazka, ani ja neviem lyžovať, teda možno ešte viem, ale naposledy som stála na lyžiach v prvom ročníku na strednej, alebo to bolo v druhom
Asi to bude náš údel, mamy budeme, len keď budeme zlé 😝