icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
29. jan 2010

Ale jasné, všetkých vás zoberieme, ale vy ste ešte krpci 😀 😀
A čo potom, nikto tu nezostane? Všetky sa presunieme do druhej témy?

Blazka, ani ja neviem lyžovať, teda možno ešte viem, ale naposledy som stála na lyžiach v prvom ročníku na strednej, alebo to bolo v druhom
Asi to bude náš údel, mamy budeme, len keď budeme zlé 😝

zuzkaku
29. jan 2010

aaale nie, neverím, veď mama je najlepšia na celom svete, nikto by ju za nič nedal... 😉

alca85
29. jan 2010

Natálka keď jej niečo robím, tak buď riadne rúka alebo kričí va va va va.....

blazka24
29. jan 2010

emanka tak si stála v prvom či druhom? som z toho debil, ja naposledy ked som mala šesť rokov 😀

zuzaku keď krpec vrieska o dušu určite by ma vymenil 😉

blazka24
29. jan 2010

alca tak aspoň sa učíte spievať - no my sme sa k vá ešte nedostali zatiaľ mammmmmmmmmmmmmm ste v abecede dosť pokročili 😕

alca85
29. jan 2010

aj to tak vyzerá ako keby spievala.....ale teraz ideme papkať, bo sa už zobudila...

emanka
29. jan 2010

blazka, tam mal byť otáznik, že v prvom, alebo v druhom? Akože si už nepamätááám... 😀
aj naša lea, keď sa k nej blížim s vysávačom, tak by ma určite vymenila...no a pri cvičení by vymenila aj Martina 😀

zuzkaku
29. jan 2010

alci...mňa by asi kleplo, keby sa mi malý teraz zobudil vyspatý...O koľkej ti potom zaspí?

zuzkaku
29. jan 2010

vy sa tu meníte...nikto by mamu nevymenil, to vám vravím 😉

blazka24
29. jan 2010

emanka tak my sme vyskúšali vysávač len raz, ten ifarktový stav čo nastal potom to už nechcem zažiť, normálne krpec šok, vyvalil oči ako cigáň na stravné lístky a normálne nedýchal 😒 potom mu zabehla slina ako dôchodcovi pri príkrme a už sme boli v anály.........

zuzkaku my sme mali stavy že o pol jednej zaspával, nebola som nadšená a mm skákal radosťou keď vstával o piatej do práce 😀

zuzkaku
29. jan 2010

blazka...ten vysávač 😀 😀 😀 😀 😀

no pri deťoch si asi nevyberieš...oni si diktujú kedy, čo a ako... 😖

emanka
29. jan 2010

my používame tú odsávačku od narodenia, už to pozná, no ale nemá to rada, keď bola malilinká, tak sa to dalo, no ale teraz bojuje ako o život 😝

cigán na stravné lístky 😀 😀 😀 to som ešte nepočula 😀

emanka
29. jan 2010

baby, asi idem večerať, nejak som vyhladla 😕 😝

zuzkaku
29. jan 2010

emanka a počula si už frázu: som dodžubaná jak cigánske hračky"
....kamarátka mi tak minule s chladným hlasom Angličana oznámila, že už nevládze z tých detí v škole

zuzkaku
29. jan 2010

dobrú chiť 😉

zuzkaku
29. jan 2010

prepána...že chiť...chuť....ešteťže sa mi tam nezatúlalo písmenko "r" to by bolo... 😀 😀 😀 , by si si o mne pomyslela...

blazka24
29. jan 2010

tak rozbitá ako cigánske hračky používam keď som unavená a ako sme boli v tých našich časoch keď sme boli po opici na intráku 😕

zuzkaku
29. jan 2010

blazka 😀 ty asi poznáš všetky super frázy... 😀

blazka24
29. jan 2010

baby ja som tak hladná, že asi zjem riškov príkrm - kruci neviem čo mi je, už vidím svetlá tak starký prišiel domov, rýchlo idemsi niečo ukradnúť z chladničky nech nežeriem pred ním 😅

zuzkaku
29. jan 2010

blazka...len si daj aj tebe dobrú chuť 😉

blazka24
29. jan 2010

zuzkaku nepoznám, to len pár vecí zo života, si pamätám rozhovor v telke keď cigánom na luníku zebrali časť podpory a dali im stravné lístky, skoro umreli že nemôžu kupovať chlast a cigy na to len žrádlo 😀

veronikapp
29. jan 2010

tak som vás dočítala, dnes ste nejaké veselé 😀 super
idem sa aj ja najesť... jedla som naposledy na obed 😕

zuzkaku
29. jan 2010

veronika... 😉 ahoj
vy čo všetky jete v takú neskorú hodinu??

blazka24
29. jan 2010

zuzkaku to vieš, mňa mm chytil ako hlcem sa ma spýtal či mienim robiť posteľné kreácie keď sa povzbudzujem takto v hriešnu hodinu - no nezabijem ho lopatou?

zuzkaku
29. jan 2010

😀 😀

veronikapp
29. jan 2010

jeeej pošlite mi trochu z toho vášho humoru, ja som doma sama, nemám s kým robiť posteľné krácie, tak nech mi je aspoń inak veselšie... 🙂

zuzkaku
29. jan 2010

veronika...posielam smailikov 😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂
kde je tvoj manžel?

blazka24
29. jan 2010

veronika nechceš poslať toho môjho? rada ho požičiam, humorný chlapec, začal pozerať NHL - to je ale erotika čo? 😕

veronikapp
29. jan 2010

😀 😀 😀 no dobré ste 😀
mm išiel oslavovatˇnarodeniny s kamarátmi...

veronikapp
29. jan 2010

ste odišli, či čo... ☹