Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
blazka...ja mám doma takého istého...
veronika svoje narodky?
no už som tu, maťo zatiaľ prevzal štafetu na notebooku, no ale nakoniec mi ho dal...
blazkaaaaaa ja z teba nemozem, sa tu smejem skoro som syna zobudila... 😀 😀 😀
emanka, čo dobré si mala na večeru?
blažka 😀 😀 😀 😀 😀 ja by som tiež niekam vypadla...keby sa dalo. Ja teda nikam nechodievam, ale raz za čas to prospieva 😝 😀
zuzi- hej no jasné 😉
veronika robíte aj doma nejakú oslavu?
vlastne aj ten môj má narodky-včera mal 32, zajtra oslavujeme 😉
ste išli už spať, či čo??
zuzi, parížsky šalát...nič iné zas nemáme 😲
mm mal 24.1 a ja budem mať 8.2 takže budúcu sobotu robíme spoločnú oslavu 😉 tieto pevé 3 mesiace v roku máme pekelné- každý z rodiny má nejaký sviatok... 😝
juj dala by som si parížsky šalát 🙂
zuzka som sa aspoň vykecala lebo som zpráskala chleba a mm len sucho poznamenal že nech potom nekričím že mi gate padajú - minule ma upozornil že mi padli nohavice a ja že to vieš sú mi veľké a on že ale máš odhalený zadok tak asi nabral na šírke 😠 som mu povedala že nech jeho bachor odľahčí on a potom ja svoj zadok napchám do gatí...... 😨
suseda nás počula a už verím že sa hovorí po vchode že sa rozvádzame 😀 a my sa takto z lásky k žrádlu prekárame 😵
Veronika, aj my to tak máme, hlavne február...no, 24.1 - brat, oco a synovec meniny, 1.2.-brat narodeniny, 4.2.-sestra narodeniny, 2.2. švagriná narodeniny, 5. 2. nevlastný synovec narodeniny, no a potom 7.3 - neter narodeniny... 😲 😝
blazka, vy ste dobrí 😀
veronika tak tieto oslavy človeka zabijú - si asi myslia že obrábam bila gatesa či čo 😠
mm mi vravel že ak ho obrábam tak nech si dám pozor nech ho šunkami neovražbím - no ja toho môjho miláčika raz niečím ovalím, to ma počul keď som segre hovorila že nemôžem ísť na wellnes pobyt lebo neobrábam uja microsoft 😕
čo sa týka osláv, u nás jednoznačne vedie júl...........to sa rozhodli všetci naši oslavovať.........
no a my máme ešte máj...to je lea, maťo, mama, oco - všetci narodeniny 😝
aj ja rozpíšem 😀 - 23.1 švagor meniny, 24.1 mm narodky, 26.1 neter meniny, 4.2 ja a mama meniny, 8.2 ja narodky, 10.2 otec narodky, 11.2 sestra narodky, 23.2 brat meniny, 9.3 Miška narodky, 29.3 otec meniny a svokra narodky... no a aby toho nebolo málo, tak 19.1 sa narodilo moje krstniatko 😀
veronika a ty keby si chcela tak si nonstop v liehu ako tak čítam? no tak slota by ti mohol závidieť 😀
Veronika, si lepšia 😉 máte toho viac 😝
blažka no tieto chlapské ,,silné,, reči... eštežš mne mm nemá čo vyčítať. Ak má dáky problém, mu poviem nech sa najprv pozrie na seba 😀
emanka my máme jediný mesiac v roku celkom prázdny- apríl... zatial...
sa smejete... ale mi asi skrachujeme 😝 😕
veroni ale mm mi povedal vážnym ksichtom že jemu to nevadí, len ja vidím v tom problém a tak vždy s rehotom sa takto poťahujeme jak opica s banánom 😝
ako som mohla zabudnuuuť- ešte 24.2 má neterka narodky...
my kupujeme darčeky len deťom, celá rodina sme sa tak dohodli a platí to aj na Vianoce, veď kde by sme brali prachy?
blažka čo riešiš? Keď nevadí, tak nevadí... nie? 😉
baby idem spať lebo viečka by som si cez zadok mohla ťahať ako mi padajú.........
mm začal pozerať poker - takže asi hodím facana do duchien lebo erotika nem bude 😒
emanka- tiež to tak budeme musieť urobiť, lebo už je toho ozaj veĺa... no a ešte budú v marci krstiny 😕
blazka, čau....idem aj ja, teda ešte budem pozerať tv, musím sa už narovnať...dobrúúú
veru, urobte to tak, nech sa detičky tešia 🙂
no už idem , dobrú 😉

tak môj nie a nie z domu, čo ja úbohá budem s týmto chlapom robiť, odmietal ísť na opijáš párty 😝 a ja bych sa taaaaaaaaaak rada opila že sa mi syn narodil a toťho ono to chcelo sať moje prso 😠
sme my ženy potrestané.........
si zoberte že chlap sa nemusí holiť na nohách - ja keby sa neoholím tak mám srsť jak medved v zime a češem si to konskou kefou..........
chlapi nemusia chudnúť a ja keby neprestanem žrať tak ma vyberajú cez okno žeriavom 😠
ja kašlem chlapov a idem toho môjho aspoň udrieť nech sa mi uľaví 😝