icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

blazka24
29. jan 2010

tak môj nie a nie z domu, čo ja úbohá budem s týmto chlapom robiť, odmietal ísť na opijáš párty 😝 a ja bych sa taaaaaaaaaak rada opila že sa mi syn narodil a toťho ono to chcelo sať moje prso 😠
sme my ženy potrestané.........

si zoberte že chlap sa nemusí holiť na nohách - ja keby sa neoholím tak mám srsť jak medved v zime a češem si to konskou kefou..........
chlapi nemusia chudnúť a ja keby neprestanem žrať tak ma vyberajú cez okno žeriavom 😠
ja kašlem chlapov a idem toho môjho aspoň udrieť nech sa mi uľaví 😝

zuzkaku
29. jan 2010

blazka...ja mám doma takého istého...
veronika svoje narodky?

emanka
29. jan 2010

no už som tu, maťo zatiaľ prevzal štafetu na notebooku, no ale nakoniec mi ho dal...

zuzkaku
29. jan 2010

blazkaaaaaa ja z teba nemozem, sa tu smejem skoro som syna zobudila... 😀 😀 😀

zuzkaku
29. jan 2010

emanka, čo dobré si mala na večeru?

veronikapp
29. jan 2010

blažka 😀 😀 😀 😀 😀 ja by som tiež niekam vypadla...keby sa dalo. Ja teda nikam nechodievam, ale raz za čas to prospieva 😝 😀
zuzi- hej no jasné 😉

zuzkaku
29. jan 2010

veronika robíte aj doma nejakú oslavu?

zuzkaku
29. jan 2010

vlastne aj ten môj má narodky-včera mal 32, zajtra oslavujeme 😉

zuzkaku
29. jan 2010

ste išli už spať, či čo??

emanka
29. jan 2010

zuzi, parížsky šalát...nič iné zas nemáme 😲

veronikapp
29. jan 2010

mm mal 24.1 a ja budem mať 8.2 takže budúcu sobotu robíme spoločnú oslavu 😉 tieto pevé 3 mesiace v roku máme pekelné- každý z rodiny má nejaký sviatok... 😝

veronikapp
29. jan 2010

juj dala by som si parížsky šalát 🙂

blazka24
29. jan 2010

zuzka som sa aspoň vykecala lebo som zpráskala chleba a mm len sucho poznamenal že nech potom nekričím že mi gate padajú - minule ma upozornil že mi padli nohavice a ja že to vieš sú mi veľké a on že ale máš odhalený zadok tak asi nabral na šírke 😠 som mu povedala že nech jeho bachor odľahčí on a potom ja svoj zadok napchám do gatí...... 😨
suseda nás počula a už verím že sa hovorí po vchode že sa rozvádzame 😀 a my sa takto z lásky k žrádlu prekárame 😵

emanka
29. jan 2010

Veronika, aj my to tak máme, hlavne február...no, 24.1 - brat, oco a synovec meniny, 1.2.-brat narodeniny, 4.2.-sestra narodeniny, 2.2. švagriná narodeniny, 5. 2. nevlastný synovec narodeniny, no a potom 7.3 - neter narodeniny... 😲 😝

emanka
29. jan 2010

blazka, vy ste dobrí 😀

blazka24
29. jan 2010

veronika tak tieto oslavy človeka zabijú - si asi myslia že obrábam bila gatesa či čo 😠
mm mi vravel že ak ho obrábam tak nech si dám pozor nech ho šunkami neovražbím - no ja toho môjho miláčika raz niečím ovalím, to ma počul keď som segre hovorila že nemôžem ísť na wellnes pobyt lebo neobrábam uja microsoft 😕

čo sa týka osláv, u nás jednoznačne vedie júl...........to sa rozhodli všetci naši oslavovať.........

emanka
29. jan 2010

no a my máme ešte máj...to je lea, maťo, mama, oco - všetci narodeniny 😝

veronikapp
29. jan 2010

aj ja rozpíšem 😀 - 23.1 švagor meniny, 24.1 mm narodky, 26.1 neter meniny, 4.2 ja a mama meniny, 8.2 ja narodky, 10.2 otec narodky, 11.2 sestra narodky, 23.2 brat meniny, 9.3 Miška narodky, 29.3 otec meniny a svokra narodky... no a aby toho nebolo málo, tak 19.1 sa narodilo moje krstniatko 😀

blazka24
29. jan 2010

veronika a ty keby si chcela tak si nonstop v liehu ako tak čítam? no tak slota by ti mohol závidieť 😀

emanka
29. jan 2010

Veronika, si lepšia 😉 máte toho viac 😝

veronikapp
29. jan 2010

blažka no tieto chlapské ,,silné,, reči... eštežš mne mm nemá čo vyčítať. Ak má dáky problém, mu poviem nech sa najprv pozrie na seba 😀
emanka my máme jediný mesiac v roku celkom prázdny- apríl... zatial...

veronikapp
29. jan 2010

sa smejete... ale mi asi skrachujeme 😝 😕

blazka24
29. jan 2010

veroni ale mm mi povedal vážnym ksichtom že jemu to nevadí, len ja vidím v tom problém a tak vždy s rehotom sa takto poťahujeme jak opica s banánom 😝

veronikapp
29. jan 2010

ako som mohla zabudnuuuť- ešte 24.2 má neterka narodky...

emanka
29. jan 2010

my kupujeme darčeky len deťom, celá rodina sme sa tak dohodli a platí to aj na Vianoce, veď kde by sme brali prachy?

veronikapp
29. jan 2010

blažka čo riešiš? Keď nevadí, tak nevadí... nie? 😉

blazka24
29. jan 2010

baby idem spať lebo viečka by som si cez zadok mohla ťahať ako mi padajú.........

mm začal pozerať poker - takže asi hodím facana do duchien lebo erotika nem bude 😒

veronikapp
29. jan 2010

emanka- tiež to tak budeme musieť urobiť, lebo už je toho ozaj veĺa... no a ešte budú v marci krstiny 😕

emanka
29. jan 2010

blazka, čau....idem aj ja, teda ešte budem pozerať tv, musím sa už narovnať...dobrúúú

emanka
29. jan 2010

veru, urobte to tak, nech sa detičky tešia 🙂
no už idem , dobrú 😉