icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

kaska
10. dec 2009

babullka to mas super, moj maly zaspi iba na mojich rukach, ziadn akoliska u neho nefunguje, ale prave mi tiez zaspal.
Mne sa maly naridl o tretej rano 😉

voskovka
10. dec 2009

ste toho popisaliiiiiiiiiiiiiiii.....
my sme tučny ale aj dlhy,prevracame sa stale....konečne tema prešla... 😵

voskovka
10. dec 2009

zdravim nove tvare... 😉

mata1976
10. dec 2009

baby vdaka za gratulacie...

blazka, aj nasa bambulka nechce spinkat cez den, po narodeni to bol spacik velky, v noci mi prespala aj 9 hodin no casy sa menia ☹ , ale aj tak je to zlate babo a nestazujem si. Lebo co tu niektore maminy pisu tak mozem byt rada ze je Emmulienka taka aka je 😉

My tiez kojime, tiez sme prekonali zapal a ragady na prsnikoch ale prezili sme, s prikrmami zacneme o mesiac, vazime nieco cez 7kil a pekne priberame takze zatial sa neponahlame. Studujem o 100-6 ze ako prikrmovat. Mam jednu super brozurku co nam aj pediatricka odporucila tak ideme podla nej.

Zubky u nas este ziadne, len slintame ako bernardin 😀 😀 😀, na brusko sa pretacame no vkuse uz asi 2 tyzdne...

kaska
10. dec 2009

baby a preco ste nechceli byt v julovkach? ked vam zrusili tu prvu temu...
Moj maly je zasa velky spac, posledne tyzdne aj som sa pytala doktorky, ci je to ok, ale vravela, ze ano, kazde babo je ine a ked nespi, tak je normalne aktivny. On spi celu noc, len o stvrtej sa zobudi na papanie, potom spi dalej do osmej, potom spi doobeda 2 hodiny, poobede 2 hodky a este vecer si niekedy schrupne na pol hodinku.
Tiez studujem uz prve prikrmy, uz som si zohnala aj domace masko, aby sme nemuseli kupovat z obchodu.

blazka24
10. dec 2009

čo sa týka spania to u nás nehrozí, malý si nejak dal režimovku tak že okolo tretej alebo piatej dve hodky hodí a to je všetko, cez deň sa stále s niečím baví alebo nervačí a ja ho nosím na rukách - nehrozí aby zaspal sám - to by musel byť fakt straaaaaaaašne unavený a v noci ???? o pol jedenástej skôr nezaspíme 😠

babullka1
10. dec 2009

kaska my s klarou sme chceli zalozit novu temu,nechceli sme sa pridavat k julovkam,kde sa uz vsetky kocky poznaju 😉

blazka24
10. dec 2009

ja dievčatá sa zapájam do viacerých tém ale tiež sa mi už stalo že ma z jednej témy nepekne odprevadila jedna pani alebo slečna že sa dlho poznajú a podobné slová ..........

babullka1
10. dec 2009

blazka ja si myslim ze by nas pravdaze s juloviek nikto nevyhnal..ale takto sa vsetky pekne spozname od zaciatku...v julovkach uz su "stare zname"....Som rada ze Klara vymyslela temu,ktoru jej nezamkli 😉 mozme si tu pokecat o nasich 5 mesacnxch pokladikoch 😀

blazka24
10. dec 2009

babul tak jasan, ja som rada že je téma na začiatku, ale je to divné a prečo vám zamkli tému predtým?
uspávala som malého tak to chvíľu trvalo, medzitým štikútka tak problém bol 😒

babullka1
10. dec 2009

no ja som sa snazila tiez ho uspat,ale nejde to...sa mu nechce,ale prisla mi segra,tak sa snim zabavi 😉 no oni ju zamlki lebo vraj nemoze byt tema kde a udava trebars vek...ze 5 mesacne deticky alebo tak,lebo ze takxch by tu blo hned vela.... 😵

blazka24
10. dec 2009

tak toto je sila, no nevedela som že sa takéto pravidlá zavádzali, som myslela že rôzna téma len aby sa neopakovala........teraz prišiel domov podnapitý sused, narazil riťou do susedovho auta a hovorí mu de sa je.eš ty chuj 😀

voskovka
10. dec 2009

😀 😀 😀 😀 dobry sused...

blazka24
10. dec 2009

no mám ešte jedného a ten si kúpil pred mesiacom fiat punto ale čierne, každý druhý deň ho leští nielen z vonku ho umýva ale aj z vnútra, zakázala som mužovi vedľa neho parkovať, veď si pripadám akokeby sme to naše z maštale ťahali jak v slunce, seno 😀

voskovka
10. dec 2009

tak my nastastie nemame tak praštenych susedov...ale pod nami a nad nami su ujetí trochu z inej strany... 😀

blazka24
10. dec 2009

voskovka ujetí? si robíš prdel ja mám od poschodia na domnou samé staré dievky alebo vdovy tak mi hovor o ujetých, jedna leští parapet, druhej havká nonstop pes a tretia si dala robiť dlažbu a počujem každé zasúvanie stoličiek 😀

babullka1
10. dec 2009

este ze byvame v rodinnom dome 😀

blazka24
10. dec 2009

babul keď budem veľká a vyrastiem aj ja raz budem bývať v dome 😀

babullka1
10. dec 2009

blazka.... 😵 😵 😵 no ono my sme byvali tiez na byte,ale ked sa maly narodil sme sa prestahovali do domu

blazka24
10. dec 2009

babul u nás to ešte k tomu nesmeruje ale časom to snád vyjde.........a bývate v radovej zástavbe alebo niekde mimo ľudí? nemám rada tie prehnané honosné domy, kde sa rodina ani nestretne za celý deň 😕

mata1976
10. dec 2009

My by sme tiez radi do domceka, hlavne teraz ked nam pred blokom nabural nejaky idiot auto 😠 a o 2 dni na to druhy debil poskrabal z duhej strany 😠 😠

mata1976
10. dec 2009

ked sa dari tak sa dari...

klara_klara
autor
10. dec 2009

ahojte uz som tu zasa nachvilku 😉 maly opat spinka... no teraz to nebude dlho trvat to som si uz ista 😀 😀 😀

blazka24
10. dec 2009

mata lepšie ako my, nám ho ukradli spred domu a to sme ho mali zaparkované presne oproti oknu 😖

klara mne malý spinká už druhý deň od nejakej druhej do piatej, ak to bude aj dnes tak som nadmieru spokojná, už tri dni sme boli do jednej rána hore a nie a nie cez deň spať

klara_klara
autor
10. dec 2009

no nas mal od nedele sople a kychal a to bola noc v nedelu a v pondelok...ale to bol chorucky chudacik tak mu odpustam 😉 😉 😉 ale najhorsie je ked sa niekedy zobudi o druhej a dve hodiny sa chce hrat a usmieva sa jak slniecko na hnoji a ja nevladzem 😀 😀 😀

blazka24
10. dec 2009

klara dôverne to poznám, bola som u našich sama a malý o dvanástej v noci sa začal baviť ako keby bolo doobeda, som zúfalo pozerala že to nemyslí vážne........na ten sopel by som dala pod posteľ hrniec s vodou a kamilky aby sa mu lepšie dýchalo.........

klara_klara
autor
10. dec 2009

ano to mi poradila mamina presne 😉 😉 😉

klara_klara
autor
10. dec 2009

tri dni sme neboli ani vonku ale uz dnes sme boli na hodku...inac ja chcem skusit maleho otuzovat, teda uz skusam...ale este sme nedospeli do stadia, ze mu nechavam pootvorene okno. 😀 ale raz to hadam dokazeme. Chodime zatial von aj na dve-tri hodky a luftujem izbu pravidelne...neskor ale asi ked bude vacsi chcem zacat postupne ochladzovat aj vodu na kupkanie ale zatial sa mi zda malicky na taketo experimenty 😉

klara_klara
autor
10. dec 2009

a chcem si kupit nosic, lebo kocik mu uz zacina byt maly a on je aj tak zvedavy a chce pozerat von...strasne ma rad ked mu sklopim budu kocika a pozera na stromy...ja mu hybem vetvickami aby mal zazitok a maly je cely happy 😀 😀 😀

babullka1
10. dec 2009

blazka byvame na takwj malej dedine je to tu strasne fa 😉 jn