Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ahoooj ja 😀
ahoj babuli co nove? spinkate? my uz hej. 😉
ahoj my spinkame uz dlho,ale este len tak nie uplne...este sa zobudi na papanie 🙂 dnes mi pustil taky plac,moja segra jedla a nedala mu ani na prstek ochutnat....co ja mu viem dat,,tak lutostivo sa rozplakal,som ho nemohla utisit 😝
chuda lutostivko to aj moj je taky hlavne ked sa niecoho zlakne, skrivy ustocka a plac je tu 😉
nejako sa kmi ale stale nechce otacat, skor je taky naladeny na sedenie aj ked sa snzim ho drzat opreteho o mna ale on sa furt hybe dopredu a zda sa mi ze hlavicku drzi bradou o hrudnik a bojim sa aby nemal hrb ☹
klara to robi aj mne,stale by len sedkal,aj ked lezka zdviha sa smerom hore akoby si chcel sadkat....mne sa tiez len pretaca na bok.
uz som zasa tu 😉
a ja idem kukat odsudene 😀
baby ja som taka rada, ze nie sme sami s tym otacanim, u nas presne to iste otacat vobec ale velice by chcel uz sedkat, robi mi brusaky v lehatku. Ti nasi chlapci su troska tazki, tak asi preto im to velmi nejde 😀
hej kaska ja si myslim ze je to tym ze su tazky. 😉
kaska moj ma len 7 kg ale sediet chce, ma brusne svaly jak hrom, to nedosiahnem ani ked budem dva roky cvicit. a tiey sa vie riadne vypucat zo sedacky 😀 😀 😀
baby netrapte sa ked sa este nepretacaju, kazde babo je ine. Mozno budu skor behat ako sa pretacat. Tiez som citala, ze niektore babatka nelezu, skratka to preskocia a zacnu rovno chodit...
No ale ze to nie je moc dobre z hladiska vyvinu aby vobec nelozili, mali byt najskor lozit az potom sediet. Moj muz sa zevraj pretacla az ako 8 mesacny, tak hadam nebude uplne po nom 😕
ano maju vraj najskor lozit pretoze ak idu hned na nozicky tak vraj im potom trpí chrbtica v driekovej oblasti 😒 vid moj synovec...mava casto bolesti...mne to inak potvrdila aj endokrynologicka, ze sa treba snazit aby lozil je to z hladiska vyvinu lepsie
no ale uvidime...zatial vieme len na bok a chytat si nozicky 😀
ani moj muz nelozil, ani jeho setsry 😕 a nic im nie je, ja som behala po stvornozky ako diva a stale ma bolieva chrbat, tak tomu nerozumiem. Ale ja sa bojim, chcem aby maly pekne lozil.
😉 😉 😉 aj ja
kaska vy uz prikrmujete? robis aj nejake otuzovanie, plavanie, alebo nosis babo?
no jasne, nosim ho na rukach, za chvilu budem mat bicepsy ako schwarzo 😉 on je taky lenivec, len by sa nosil, kukal po byte alebo spal so mnou v posteli. On je celkom otuzily si myslim, v spalni nechavam radiator na minime v noci. Inak to plavanie zvazujem.
Ja este plne kojim, ale na moje pocudovanie som boal tento tyzden na poradi a doktorka mi vravela, ze mu uz pomaly mozem zacat davat papat normlanu stravu 😕 ale este aspon do konca roka chcem pockat. ked on tak pekne pribera a to ho iba kojim. A vy ako?
mz sa tiez len kojime, prikrmy mame naplanovane az od 6 mesiacov. plavat sme chceli chodit, ale poto sme si to rozmysleli. tiez sa snazim ho otuzovat, radiator na minimum, chodime casto na prechadky a kedze je tiez taky tulinko idem si zaobstarat ergonomicky nosic.
dobre ranko babule...tak uz mam navarene.....takze dnes uz mam volno....uz sa staram len o maleho...upratala mi vcera segra 😀 takze dnes veget 😝
ahojte....čo nove????my sme mali blbu nooc...maly sa budil,ani hladny nebol,iba mal mrle v zadku...
ahojte babuli posli tvoju segru aj k nam...no bude to nadlhsie 😀 😀 😀
voskovka nove nic len hnusne pocasie
no ....ona mi vie takto sem tam pomoct 😉 no aj u nas je hnusne pocasie.....dnes mi maly vobec nechcel spapat prikrm 😠 ono ja s tym mam celkovo problemy dostat do neho nieco co mu moc nebere,najradsej ma banany a jablcka....ale akonahle to ma byt zeleninka.......alebo kur.masko-nehrozi 😠 zacne robit be be be..a nechce to 😖
je jednoznacke ovocnicek 😉 😉 😉 ...neboj on so zvykne...segrin robil tiez zo zaciatku to iste a dnes nema rad iba pribinaciky, tie su mu najviac fuuuuuj 😝 😝 😝
davate aj vy vigantol? a davate aj nejake ine lieciky?
klara mi davame len vigantol 😉 a od narodenia musime ale vela caju a vodicky..maly sa narodil so stranovou diferenciou obliciek/jedna vetsia,druha mensia/nastastie pracuju obe rovnako,ale musime si davat pozor ked dostane horucky,alebo tak-musime hned k doktorke. 😒
Klari si zmenila foto 🙂 a kedy das aj fotky do alba?
aha tak to mate tazke ☹ my sme zasa anemicky tak berieme zelezo s ktoreho nam je stale tazko na zakudok ☹ ☹ ☹

haloooo je tu niekto 😎 😎 😎