icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
15. feb 2010

tak potom už rozumiem tej vrtuly v zadku, čo Laura má 😀 ešte aj keď sedí sa nadhadzuje 😀

Laura tiež v postielke toto robí...najlepšie keď prídem a ona zakliesnená- na bruchu a nohy von 😕

antikoncepciu už nechcem brať...to radšej hneď to tretie a potom to budem nejak inak riešiť...

veronikapp
15. feb 2010

nikam špeciálne, ale vonku tak na dlhšie by som išla, no keď bude tak ako dnes tak nepôjdem, fuj 😝
a u vás je ako? včera som pozerala počasie, na tom západe sa stále čosi deje 😕

emanka
15. feb 2010

teraz si presne vystihla aj našu Leu - vrtula v zadku 😀 stále by niečo robila, kde je to moje kľudné, dobré bábo ☹ ☹ ???

ja by som určite nezvládla tretie bábo, čo tretie, ani druhé...veď už z tohto som niekedy na nervy 😝

veronikapp
15. feb 2010

zvykla by si si 😉 a Lea by mala parťáka...

veronikapp
15. feb 2010

ráno vyhodíš na záhradu/dvor za psíkmi a máš pokoj 😉

alca85
15. feb 2010

ahojte....
emanka a to už od včera tak lozí? No to je super, tak už ani cvičiť potom nemusíte a verím, že aj Zuzkin sa naučí udržať na ručičkách.....Natálka sa zas miesto do sedu začala ťahať do stoja.

emanka
15. feb 2010

u nás bolo celý deň 5-6 stupňov, ale fúkal hnusný vetrisko a bolo zamračené....včera svietilo krásne slniečko 🙂 akurát dnes sme sa o tom bavili, že síce už nebude mrznúť, ale od tepla to bude ešte ďaleko 😠

alca85
15. feb 2010

u nás bolo dnes výnimočne pekne.... 🙂

veronikapp
15. feb 2010

alca to jej nedovoľ, mňa za to neurologička zjazdila... ale na druhej strane trochu jej neuškodí, to by sme boli všetci kriví...

emanka
15. feb 2010

Veronika, ja už by som ju aj teraz niekedy najradšej vyhodila na záhradu 😀

Alca, ahoj, nelozí, len občas sa šupne na 4, ale stále sa kotúľa, prehadzuje, cúva, proste sa tak premiestňuje, ale je to na porazenie....a neviem, na čo tu má ten koberec, keď je aj tak stále mimo neho 😝

veronikapp
15. feb 2010

emanka čo dávaš Leuške na olovrant? Či len to pečivko, alebo aj obmieňaš? Laure by som už niečo dala, ale neviem čo... každý deň chlebík s maslom? Syr ešte počkám, aj jogurt...

alca85
15. feb 2010

Veronika aj Laurike gratulujem k pokrokom
a dzio k zúbkom, len mi stále nič len mrzutosť.....

Inak pozerali ste na FB vidoe, čo komentovala blazka od jednej baby z augustoviek? tá mainká má niečo cez 6 mesiacov a už lozí, sedí a dokonca sa aj sama postaví....no sila...

emanka
15. feb 2010

do stoja sa ťahá väčšina detí...ale ako im to zakázať, že? Natálka je ešte maličká na to...ešte aspoň mesiac vydržať

alca85
15. feb 2010

ja neviem ako už mám Natálku udržať, stále by len skákala....uvažujem, že jej zaobstarám to hopsadlo...aj keď to je tiež škodlivé.....ale veď len na pár minút denne...

veronikapp
15. feb 2010

emanka- a na to mám Mišku 😀 vždy mi príde povedať- mami, Laura je pokrútená, je dole z deky, ťahá hento- tamto... alebo keď plače a ja práve nemôžem, tak poviem Miške, aby sa s ňou išla pohrať...ona jej tam spieva, dáva hračky, no a Laura je ticho 😀

alca85
15. feb 2010

veronika a ty si bola po skončení RD aj v práci, alebo si ani nestihla.....

veronikapp
15. feb 2010

ďakujem za všetky gratulácie 😉
inak alca- aj také detičky sú...môj brat už v 9. mesiacoch sám chodil 😕

emanka
15. feb 2010

alca, ja som to video videla, ale ešte keď tu nechala link na to, teda v téme augustoviek...no sila, my sme akurát vtedy začínali cvičiť a až mi bolo do plaču, taký 6-mesačný soplák čo už dokáže 😕

Veronika, ja jej dávam chleba, rožok, maslo, syr, jogurt, ovocie a teraz jej dám aj ten puding, len ešte prečítam zloženie, v obchode nebol čas, takže možno ho budem ja jesť....môžeš dať aj domáci lekvár, ak je bez cukru a tiež už aj šunku, ale takú, čo predávajú v Lídli, má až 98% mäsa...ja som dnes v lídli kvôli tomu bola, ale nenašla som tam takú, tak bude musieť ešte vydržať...

veronikapp
15. feb 2010

alca- bola som na RD len do 2 rokov, potom som 1.5 roka robila a šla na PN. Celé tehu som bola doma. Zo začiatku som trochu krvácala, musela som ležať, ale prešlo to, no a od 26. tt mi tvrdlo bruško...

alca85
15. feb 2010

a podarilo sa ti rodiť riadne v termíne,keď ti tak skoro tvrdlo bruško?

emanka
15. feb 2010

mne by sa tiež zišla nejaká pomocníčka, ale nie moje dieťa, nejaké požičané, keby tu aspoň tá neter bývala, ona sa ľúbi hrať s Leou a vlastne aj Timko, ten má 3 roky a tiež vie dať na ňu ako-taký pozor...

sestrine deti začali chodiť v 10-mesiacoch...tiež cvičili vojtovku a takto ich vycvičili 😉

alca85
15. feb 2010

som bola s jednou v nemocke, tá si ani hladkať bruško nesmela.. 😖

veronikapp
15. feb 2010

aha, tak ďakujem emi, niečo vymyslím 😉 lebo vidím, že popri mlieku by si už aj niečo iné dala, tak som jej drobila chlieb alebo rohlík, ale iba suchý, tak jej už naň niečo dám... ja len preto taká opatrnosť, lebo Miška má tú alergiu na BKM...

emanka
15. feb 2010

alca, prečo si nesmela hladkať bruško?

alca85
15. feb 2010

ja som dnes dala malej piškótovú kašu od nutrilonu....a tááák sa olizovala a kúpila som aj také keksíky, reku jej niekedy nadrobím do mlieka...sú od 6 mesiacov...

veronikapp
15. feb 2010

alca- nakoniec som 4 dni prenášala 😀 a to mi lekár vždy ešte týždeň prídaval, takže akokeby 11 dní... a asi od 34-35 tt mi v každej poradni tvrdil, že to už môže byť každú chvíľu...

alca85
15. feb 2010

aby nedráždila bábo a nevyvolávala sa kontrakcie....teda aspoň som to tak pochopila....

veronikapp
15. feb 2010

keksíky jej dávam na desiatu do ovocia, to by bolo asi veľa aj na olovrant 😒

emanka
15. feb 2010

alca, keksíky-sušienky od Nestlé? aj my ich máme 🙂 a tú piškótovú kašu tiež veľmi ľúbi 😉
Veronika, aj mne tvrdili, že už každú chvíľu porodím a iba ma stresovali, aj tak som porodila presne v termíne 😠 celé dni som sa strachovala a zároveň tešila, že už to príde...a ono nič ☹

veronikapp
15. feb 2010

a aké ste ináč mali tehu a pôrod?