Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
ale dzio neboj, ty to ešte dáš dole, veď lili je ešte malinká, ešte máš čas...
hmmmmmmm skus to vysvetlit ludom okolo mna co sa namna kukaju, ze jezis ty si este nezchudla a vravia no uz by si mohla lebo ta chlap necha ☹ koli chudej
no dovi - dopo vás prečítať, to potrebujem celú noc a tak padám..........
kto má výmesačník gratuľujem...........
džavotanie to už dávno nepoznáme, my sme už mali zachrípnutý hlas čo sme tak vrieskali 😀
a olympiáda? kruci u nás to je povinné mm len to pozerá ☹
tak sa mi držte krásky ak zajtra sa bude dať vybehnem sem, malý je jak čert, len by na nohách stál a ked nedovolím tak vrieska o život a jeduje sa že vrčí jak bengálsky tiger 😠
Ahojte
nemam velmi cas......Davidko ma prazdniny, hodim tu len vtip ktory ma velmi pobavil
Mamička na pieskovisku synčekovi:- Nebi toho chlapčeka lopatkou po hlave... Spotíš sa a prechladneš...
kamilečka 😀 no pekne...
blažka to raz hádam prejde...tiež sa tak ukľudňujem 😉
dzio- takých ľudí si nevšímaj...viem, že je to možno ťažké, ale pre pár kíl navyše ťa chlap isto nevymení...a hlavne keď vie, prečo ich máš 😉
dobrú noc 😔
ahojte...prajem všetkým pekný deň.... 🙂
veronikapp asi mas pravdu kaslem nanich 😠 som chora jak pes boli ma hrdlo soplim mam teplotu normalne nevladzem 😒 a manzel na cviceny ☹ najbisia lekaren12km odnas a doma mam len paralen
ahojte 🙂
dzio teplý čaj s citrónom alebo medom a zaľahni pod deku- ak ti to Lili dovolí 🙂
no skusim zalahnut, babenky neviete neaky dom recept na bolave hrdlo ☹ a nahodou nemate hracku hovoriaci psik , chcem to kupit lili teraz v bazary je po 25eur sa mi zda celkom sa mi to pozdava
dzio tak to ti nezávidím...môžem ti len popriať skoré uzdravenie.....inak na bolavé hrdlo je vraj dobré mlieko s medom a maslom....už som to pila a dá sa to......
a potom ešte kloktanie slanou vodou....
alca dakujem skusim lili tu pisti a mne ide roztrhnut hlavu 🙂 od teploty
Ahojte
Dzio skore uzdravenie .... na hrdlo je najlepsie kloktanie so slanou vodou,naparovanie slanej vody na dychacie cesty ....nam to velmi pomaha a vela vitaminu C
Ak myslis toho psika od FP tak my ho mame,svokra ho kupila este Davidkovi ked mal asi rok a pol na den deti 🙂 teraz sa s nim uz velmi nehra, ma ho Sarah ale poviem ti ze je to celmi mila hracka,u nas tolko hrana ze uz nam nefunguje usko a nostek 😀 😀 😀
kamilecka naparovat sa nemozem koli astme skusim to kloktanie zacina mi byt aj strasne zle od zaludka, chudak lili len ju mam priputanu v sedacke lebo ani nevladzem sa jej venovat zuzu pride az vecer lebo maju karneval a disko ☹ dufam ze lili nenakazim , ten psik sa mi hrozne paci tak asi ho vezmem
Ahojte tak my sme sa vratili akurat z IL z nefrologie,malemu sa to troska zhorsilo 😔 ma na lavej oblicke cosi zdvojene a tym ma vysoke riziko ze a mu bude ta oblicka opakovane zapalovat 😔 a stale je o 1 cme mensia ako prava 😔 Som z toho uplne bez nalady 😢 Za 3 mesiace zes kontorla...Inak pekny den vsetkym....nam dnes dojde navsteva tak sa tu asi neukazem 😝
dzio ja mam toho hovoriaceho psika fp. a je to maleho oblubena hracka unas to pocuvame aj 100x za den
babulka to mi je hrozne ale hrozne luto, chudacik Matusko ☹ nebud smutna neboj dnes je tak vyspela doba v lekarstve ze hadam najdu neaku adekvatnu liecbu ktora mu pomoze neboj bude to dobre drzim palceky
babulka no snad bude dobre ........ mozno sa to upravi...treba verit
Dzio ja by som nevahala kupit psika ...horsie je to ze Davidko dostal vsetko co chcel a teraz ked chcem nieco Sarah kupit tak nemam co lebo vsetky pekne hracky mame 😀
no mam smolu uz ho predala nevadi ale urcite kupim je tam este jeden ale za 30e ale to si volim kupit noveho ZA40e ja si zase pri lili kompenzujem zuzuku lebo ona chudatko toho vela nemala ako slob maminka som si to nemohla dovolit tak teraz chcem lili dopriat vsetko krasne a zdrave
ahojte maminy.som tu prvy krat a hned sa chcem opytat ci mala niektora z vas pod.problem-papame prikrmy 6 dni a dnes v stolici mal malicky krvave nite,iba par,ale ma to vystrasilo dost.Moze to suvisiet zo zavadzanim prikrmov a tym,ze stolica zacina byt tvrdsia a mozno sa mu podrazdil trochu konecnik?Nevdim tam nic,ani prasknute nie je...len neviem z coho to moze byt!
bianca a je to určite krv? Ja len či nepapla mrkvičku a nemôže to byť z toho....moja mala tiež kúsky, hoci som jej to mixovala....
dzio ten hovoriaci psík je u nás doma, malý bol z toho unesený ale už ho to prešlo........
na chrípku a vypotenie je dobrá tinktúra z cibule a medu alebo cukru, nechať vyluhovať a to piť po lyžičkách .........skoré uzdravenie ti prajem.......
babulka držím palčeky aby sa vám to zlepšilo..........
bianca v stolici by nemala byť krv a ak je tak rýchlo phone doktorke.....môže to súvisieť s tvrdou stolicou, dávaš do príkrmu aj olivový olej? aby sa lepšie kakalo ........
alca,bola to svetlocervena nitka krvi...teda dve nitky urcite.Kusocky mrkvy to neboli,lebo som davala kupenu vyzivu-malicky neznasa zvuk mixera,tak som nechcela skusat jeho nervy.
tak sa radšej teda skontaktuj s lekárkou....
blazka,kupila som olej,ale este ani raz som ho nedavala.kaka v podstate ako predtym,ale je mozne,ze trochu ho zapeklo,lebo po noci nekakal ako zvycajne,ale potom uz ano.kaka asi 2 krat denne,niekedy aj viac
alca,zajtra uz urcite zavolam alebo tam pojdem.ja sa vzdy strasne vystresujem koli vsetkemu!!! ☹ musi to urcite suvisiet s prikrmami,lebo nikdy sme este toto nemali
bianca to sa zmení, po príkrme môže nekakať aj deň tak sa nezľakni a daj pekne do príkrmu jednu lyžičku olivového oleja, raz som dala dve a malému to len vletelo ústami a vyšlo riťkou v priebehu pol hodďky 😀
zapeká mrkva, banán a ryža takže skús tieto tri veci vynechať ak ich už dávaš...............
ja som malej dala olej do jedla dnes prvý krát.....to bol výbuch v plienke 😀 ...pol dňa tu prdela, smrad ako od starého chlapa a ja som ju asi desať krát vyzliekla a obliekla, čo som si vždy myslela, že už je pokakaná..... 😝
ahojte... no babullka to mi je ľúto...ale treba veriť, možno za 3 mesiace keď pôjdete zase na kontrolu, bude nález o niečo lepší 🙂
a do akého veku je vhodný ten psík? Keď tak by ho Laura dostala na narodeniny...momentálne máme blbostí až až ešte od Mišky... tiež toho mala vždy požehnane...
bianca- sleduj ešte do večera, v noci, ak by si ešte niečo zbadala, šup k lekárke...

jasne a strucne dobru noc 😉