Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
Ahoj kamilecka, si tu dlho nebola, teda včera 😉
Malá už spinká, obedovať pôjdem za chvíľu, Maťo išiel k svokre pre obed, že navarila veľa sviečkovej, tak je aj pre nás 😀
Aj vy sa tak tešíte, keď dieťa/deti spia? Ja strašne - krkavčia matka 😀 😝
No Lea je zlatá pri tom mávaní, úsmev od ucha k uchu a máva celou rukou 😀
Doma ju voláme rôzne - Leuška, Leušinka, Leuna, pampúšik, anjelik, škriatok(keď bola malilinká, tak vyzerala ako škriatok 🙂 ), kukučka, dudinka, duduška, bubuška, kičinka....a ešte všelijak, len teraz ma nič nenapadá 😲
Ozaj, kamilecka, Davidko kedy pôjde do škôlky? Ešte má plienky?
Inak, v tom období, ako je Sarah, aj malá spala všelijako...tiež sme mysleli, že zúbky, ale vyšli až o necelé 2 mesiace 😉 ale oni môžu niečo cítiť, lebo im to tam stále pracuje, niekoľko mesiacov a až potom konečne výjdu zúbky 😉
A vy ako voláte malú?
Idem konečne obedovať....tak zatím 🙂
no musela som odísť, lebo Natálka tu už začala po mne kričať, že sa jej málo venujem a rozhodla sa, že sa budeme prechádzať po byte....no teraz už spinkááááá...chvíľka času na kávičku....kto sa pridá? 😅
emanka dobrú chuť.....
kamilecka pozerala som foto, to je také zlaté keď starší súrodenec ľúbi toho mladšieho...hlavne keď je to veľký brat....no na spapanie....aj ja už cééém... 🙂
aj my malej hovoríme hocijak, len nie menom hi... 😉
ahojte pridam sa na kavicku...mozem? prave som kukala brozuru nasej doktorky a vraj ked sa dava dietatu hocijaky prikrm, nova potravina, nesmie byt chore ani nachladnute ani uzivat antibiotika lebo ked je v tele virus moze mu vyvolat na danu potravinu alergiu. nuz neviem baby co vy na to?
môžééééš.....tak príjemné kávičkovanie......
no neviem, ja mám skôr pocit, že už sa to zo všetkými tými zákazmi trošku preháňa....my sme nemali takú starostlivosť, dezinfekciu, sterilitu a neviem čo ešte a sme tu....
ahoj klára 🙂
tak to som nevedela, my sme našťastie pri začiatkoch príkrmov boli zdraví...ale môže byť, je to dosť pravdepodobné...inak k tým doktorom, oni sú úplne šibnutí, včera som hovorila dr., že malá brala 6 dní nasivin a že jej ho už nedávam, lebo sa môže 7 dní, ona za päť minút, tak predpíšeme nasivin!!! , tak som jej pripomenula, že už ho brala, ona, že jaj, tak dáme olynth...vedela som, že je detský olynth, ale nevedela som od kedy sa môže dávať a keď sme prišli z lekárne, pozerám a to je od 2 rokov!!! Tak jej ho nedávam, iba morskú soľ, ale vôbec sa to nelepší... ☹
Inak, dieťaťko je už hore, dnes tomu spaniu moc nedalo, cca 20minút...takže káva sa odkladá 😠
emanka my davame otrivin baby care s pantenolom, je to vlastne roztok morskej soli a ked ma babo velmi od soplikov a susnikov podrazdeny nostek tak pantenol to zahoji ...je to super vec
no my sme toho tiež naspali.....aspoň že tú kávu som stihla vypiť....hádam sa ešte pohrá v postieľke
dík za tip, pôjdem to kúpiť...a nevadí, keď už brala nasivin? Už ho tretí deň neberie, tak snáď nie....
to čo je z morskou soľou môžeš dávať často, to nevadí...
my máme Mar....ale ťažko sa jej to strieka do nošteka, keď pri tom nervačííí.
my máme quix, vraj je to ešte lepšie ako mar...a celkom v pohode to striekanie znáša, lepšie ako kvapky 😝
kami, pozerala som fotky, malá je strašne zlatunká, aj s Davidkom...podarení sú 🙂 🙂 🙂
som sa chcela opýtať, či aj vaše deti tak strašne pukajú so sánkou....ja z toho idem niekedy zošalieť, hlavne keď to začne robiť večer, keď je všade tma a ticho...
pomoooooc plááááč..
so sánkou? Moja nie, to len mne sa často zadarí...
Už musím zas končiť, idem dať malej mliečko a asi pôjdeme na chvíľu na dvor...síce je pekná kosa, ale aspoň sa prevetráme 😉 ....no a z upratovania zas nič 😒
Davidko nastupil do skolky v septembry 09 mal vtedy 2roky a 5 mesiacov,plienky mame uz len na noc,cez den a obedny spanok uz nema vobec plienku.
Alca a Emnka ano niekedy su strasne zlaty spolu Sarah a Davidko,teraz posledne dni mal Davidko take obdobi ze ziarlil,vcera a dnes neziaril,ale nechcela by som vacsi vekovy rozdiel,take 2,6 rocne dieta si este nevie uvedomit to ziarlenie ako tie starsie 🙂 cize ked sa Sarika narodila tak boli spolu uzasni,teraz to uz Davidko berie ako samozrejmost ze je s nami aj Sarika.`A dakujemeeq2
jaj eešte že vymysleli tie babyvaky 🙂
ahojte...tak ja nemám šťastie na nikoho, keď tu prídem všetci ste preč 😢
alca, aj môj drobec puká zo spánku a často 😀 ale je to dobre, aspoň ho nebolí bruško 😉 tak nech si len puká ostošesť 😀
emanka...blahoželám k "pá-pá" to je super, zdá sa mi, že malá sa to naučila akosi skoro- šikulka jedna malá 😉
predstavte si, že moja sestra sa naučila rozprávať, keď mala 8 mesiacov!! Už rozprávala slová ako: ahoj, mama, teta... ale zas nesedela ešte...taký paradox
zuzkaku ja som túúúúú....ona nepuká zo spánku, ale počas bdenia potvora
😠
alca...používaš babyvak aj na von? Dobre sa ti nosí?
😀 😀 😀
ty si podarená
ja som zatiaľ spokojná....keď bolo ešte teplo a nechcelo sa nám do auta trepať kočár, tak sme tak išli do mesta na nákup.....a určite sa stým dostaneš jednoduchšie do obchodu 😉
klara...skúšala si niektoré z tých stránok na úpravu fotiek? Podarilo sa?
kto, ja?
ja som nad tým rozmýšľala, ale aká je tam nosnosť? Využila by som ak by som kúpila teraz? V zime asi veľmi nie, čo?
hi a už spinká.... 😀
môj sa práve zobudil a je pekne nervózny 😒
alca, kedy asi sa ti začala malá sama prevracať na bruško? No mne to stále nedá pokoj...ten môj malý sa prevráti tak akurát na bok a to je všetko... 😒
no nosnosť je tu do 50kg 😀 ...
predavajú na to aj také vaky na zimu ale kopec báb si to urobili samé...je to aj tu na MK

Ahojte
tak sme boli den bez papnicka ( zemiaciku ) a tiez niejako nedobre spinkala,takze to budu asi zubky a nie papanie,takze dnes som zasa dala zemiacik.
Emanka Lea musi byt zlata ked vie uz tak davat papa 🙂 Ako ju vlastne doma volate?
Mne obe deti spiam,tak som tiez vyuzila na obed a trochu netu ... 🙂