Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
presne v deň keď mala 4 mesiace (10.12.2009) 🙂
neboj aj to bude....ak máš ťažšie bábo tak to trvá dlhšie...
dokelu spí mi vo vaku a ja potrebujem na WC...keď ju položím tak sa zobudí....to je zléééééé 😒
alca, vydrrrž 😀
my ideme teda von, malá furt nedá pokoj 😒
zuzi nas sa tiez dava na bok a ked mu davame hracku tak aby jo to nutilo otacat sa, figu reve ako pavian...inac dneska je strasne zly a jej aj hnusne pocasie tak asi preto...inac ma zacat riadne snezit a vraj deti taketo zmany dopredu citia...na fotky som este nemala cas, ale ked bude spat idem na to 😉 😉 😉
inak super je ergo nosic, ja mam takyto typ http://www.ergobabycarrier.com/gallery/ a je to podla mna lepsie nez satka.
no baby, vy máte teda šikovné bábätká... 🙂 ja si ešte počkám...
len sa pekne vyvetrajte.....
klara...vyzerá super a má tam bábo dosť miesta? Myslím, či mu tam nieje tesno a nieje z toho potom nervózne...hmmm? normálne nad tým rozmýšľam...
rozmýšľam, že ho kúpim, som chcela napísať....lebo to blbo vyznelo... 🤐
ahojte...ja mam dnes blby den...do pr-...ele skor maly ma blby den ...ide ma urvať....nechce jesť len plače.......odmieta mi davky mlieka....len čajik...
alca...len vydrrrrrž... 😀 dávaš už malej nejaké príkrmy?
ja sa pripájam...tiež blbý deň- drobec...ale myslím, že preto, lebo je chorý... ☹
zuzi nie je vies si to nastavit popruhmi vzadu...a inac je super ze sa da nosit na chrbte, vpredu aj na boku...tu je video y podobnym nosicom
https://www.youtube.com/watch?v=Tpzlg2c2aCwešte nedávam nič, len dokrmujem UM...to musí byť strašnééé keď má také malú bábo zapálené hrdielko....len necch sa vylieči.....aj moja je posledné dni dosť mrzutá, v poslednej dobe dáva strašné výkriky a plače zo spánku...porád ma vystiera... 😕
moj maly zatial nič...nekašle ani nič... chcem začať s dajakou diétou ale asi mi to bude prd platne kedže asi 4m.beriem antiku a pribrala som z ničoho nič skoro 8kg.....
klara, ten nosič vyzerá super...pozrela som si video 😉 ty ho využívaš často?
no ja diétu zatiaľ nepotrebujem, ale nejaké to cvičenie by sa zišlo, lebo pohľad na to moje brucho je katastrofálny 😨 no na zaplakanie....Vám sa podarili pozhadzovať kilečká po pôrode?
alca...možno zúbky na obzore, že? 😉
no hej asi. už tam má nejaké obrysy zúbkov...
brucho??? no ja ani nehovorím,...už som aj chcela cvičiť, držalo ma to 3 dni...neviem ako sa ho zbavím ináč...chce to pevnú vôľu, a ja nemám 😠
ale zhodila som, čo som nabrala, váhu mám rovnakú ako pred tehu... 😉
zuzi velmi casto ...dam si maleho na brucho, mam volne ruky a chodime spolu vesat pradlo, dokonca som aj miesila cesto...maly je v tom uplne kludny, pozera si vsetko ako ozajstny cloviecik a nielen poleziacky...vraj su takto nosene deticky dokonca bystrejsie lebo ovela skor videli veci zo zorneho uhla ako my dospely 😉 😉 😉
ja už nevydržííím....teraz rozhodnutie nespiace dieťa alebo veľká hanba.... 😲
no o bruchu mi hovorte...musim tiez zacat makat na spevnovani 😝 😝 😝
ja som tiež po pôrode zhodila všetko a teraz ešte išli 4 kilá dole....koľko si pribrala počas tehu? ja 11kg
moj maly kuka na mna z kočika s červenymi uplakami očami...ja už nemam dnes nan nervy...ešte aj ten straši vymysla blbosti...
už aby bol mm doma z roboty...nech sa činí 😠
tak utekaj, zhoď malú a rýchlo smer WC 😕
no už by aj mohla vstať, keď chcem aby išla spať o šiestej....
pribrala som 14 kg....baby dohodnime sa teraz- od dnes každá urobí min. 20 brušákov 😉 čo vy na to?
alca ty malu nebudis? ja budim bo keby mi maly spal dlho potom by nechcel zaspat po kupeni vecer 😝 😝 😝
zuzi pripajam sa s brusakmi...mozme sa podporovat bude to lepsie jak ked sa tu sama motivujem 😀 😀 😀

zuzi ahoj, malá je šikovná-po maminke 😀 všetko sa rýchlo naučí, keď mala 5mes, tak vedela ťap ťap ťapušky, ja som jej dala dlaň a ona po nej búchala 🙂 a keď vidí našich psov, tak povie havo 😉
nedá sa mi písať, lebo malú mám na kolenách a stále ťahá myš a káble 😠