Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
hihi to bolo dobréééé......
nie nebudím ju....ja chcem aby bola vyspaná pred kúpaním, a potom aby išla spať okolo desiatej....
och keby ste počuli jak môj malý hrozne dýcha...všetko mu tam chrípi, píska...ale dr. vravel, že priedušky to niesú!! no ja neviem ☹
inac 20 brusakov za den je malo... treba robit aspon 5 serii po 16 brusakov potom to ma efekt 😉 😉 😉 😉
hej...lebo teraz mi 2 dni zaspala už pol deviatej, spala ale do pol jedenástej a potom do polnoci hore.....
voskovka - 12.7.09 a tvoj? Pozerám, že máme rovnako staré deti 🙂
klara...to je pravda, ja som ale chcela tak na začiatok, vieš taký suchý zácvik 😀 a potom to rozbehneme naplno
lekár nám predpísal Trifed, vraj má dobrú účinnú látku, berieme ešte len 2 deň tak uvidíme, ale ak nezaberie, vyskúšam.. 😉
no teda, já zírám....meškám ako tatranský expres 😀 ako to stíhate aj písať, aj existovať aj vššetko? My sme včera s Hankou upratovali, tak sme ani vonku neboli, ale celkovo to bol deň-blbec, veľa plakala a tak som sa večer urvala, keď prišiel mm z práce, na hodinkua pol s partiou trošku posedieť. Nacvičujú divadlo, aj mňa volali, ale mám ja kedy? 😀 Tak na rok. No a dnes tiež som si nesadla až teraz a to tu bol dopoludnia dedko zabávať troška. 😉 Ale čo sa nám stalo, včera večer zaspala Hanina síce ažo 22.30 😒 ale ťahala dve hodiny!!! to je u nás úspech, lebo obyčajne sa po polhodine zobudí. A dnes vonku v kočíku zase hodinku, čo inokedy po polhodine rozdrapila oči a už len domov...žeby sme sa zlepšovali?Na staré kolená? 😎
no my už sme doma, teda ja, malá spí v kočíku na dvore, ale sused teraz píli drevo na dvore, tak neviem, dokedy bude spať 😠 ja konečne kávičkujem 😉
inak, mne by sa tiež zišlo nejaké to kilo, počas tehu som pribrala 8 a hneď som ich zhodila, no to brucho mám jak v 24tt 😀 ale asi vo februári-v marci začnem niečo so sebou robiť 😝
ahoj speváčka, vieš ako to stíhame? Že máme doma bordel jak v tanku 😝 teda aspoň ja 😀 chystala som sa dnes upratovať, no ale nakoniec sme skončili vonku a na koňovi....ale zajtra už určite upracem 😉
Vy ste aká umelecká rodina...ty folklóristka, manžel ochotník 😲 No vidíš, nakoniec možno Hanka dostane rozum a bude spať 2-3 hodinky ako normálne bábo...držíme palce 😅
my sa akurat nosime, uvarili sme cajik a pozerame po vsetkom s velkkym udivom 😀 😀 😀
veru vyzerá, ale mne sa už ani nechce upratovať, veď za 3 hodiny je tu zas bordel....sakra, nefunguje baby phone, asi kvôli tej kose 😝
alca, aj ty to tak máš? ja tiež obedujem a vlastne celkovo jem hocikedy, ale hlavne vtedy, keď už mi je zle od hladu a bolí ma hlava....bábo sa zobudilo 😉
no veď aj na mňa už išli mrákoty....stráááášne som zlenivela.....keď som bola tehu som varila jedlá od výmyslu sveta a teraz sa ledva zmôžem na špagety.....to všetko ten internet.....fuj to

lebo sa vzdy motivujem akoze od zajtra 😀 😀 😀