Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
no veď...tak platí... 😉
😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
😀 😀 😀
chuda moj maly sa tu trapi na bruchu a ja si pisem 😀 😀 😀 😀
hihi to bolo dobréééé......
nie nebudím ju....ja chcem aby bola vyspaná pred kúpaním, a potom aby išla spať okolo desiatej....
jaj tak neskoro chodi?
och keby ste počuli jak môj malý hrozne dýcha...všetko mu tam chrípi, píska...ale dr. vravel, že priedušky to niesú!! no ja neviem ☹
zuzka-kedy sa ti malý narodil datum?
inac 20 brusakov za den je malo... treba robit aspon 5 serii po 16 brusakov potom to ma efekt 😉 😉 😉 😉
hej...lebo teraz mi 2 dni zaspala už pol deviatej, spala ale do pol jedenástej a potom do polnoci hore.....
no už je hore, tak ideme papať
zuzi daj mu hedlix velmi pomoze ked mu tam chripi a je to prirodne
voskovka - 12.7.09 a tvoj? Pozerám, že máme rovnako staré deti 🙂
klara...to je pravda, ja som ale chcela tak na začiatok, vieš taký suchý zácvik 😀 a potom to rozbehneme naplno
lekár nám predpísal Trifed, vraj má dobrú účinnú látku, berieme ešte len 2 deň tak uvidíme, ale ak nezaberie, vyskúšam.. 😉
končím, lebo drobec je veľmi zlý pa zatiaľ
moj je 10.7.09-takže o 2dniky...
no teda, já zírám....meškám ako tatranský expres 😀 ako to stíhate aj písať, aj existovať aj vššetko? My sme včera s Hankou upratovali, tak sme ani vonku neboli, ale celkovo to bol deň-blbec, veľa plakala a tak som sa večer urvala, keď prišiel mm z práce, na hodinkua pol s partiou trošku posedieť. Nacvičujú divadlo, aj mňa volali, ale mám ja kedy? 😀 Tak na rok. No a dnes tiež som si nesadla až teraz a to tu bol dopoludnia dedko zabávať troška. 😉 Ale čo sa nám stalo, včera večer zaspala Hanina síce ažo 22.30 😒 ale ťahala dve hodiny!!! to je u nás úspech, lebo obyčajne sa po polhodine zobudí. A dnes vonku v kočíku zase hodinku, čo inokedy po polhodine rozdrapila oči a už len domov...žeby sme sa zlepšovali?Na staré kolená? 😎
no my už sme doma, teda ja, malá spí v kočíku na dvore, ale sused teraz píli drevo na dvore, tak neviem, dokedy bude spať 😠 ja konečne kávičkujem 😉
inak, mne by sa tiež zišlo nejaké to kilo, počas tehu som pribrala 8 a hneď som ich zhodila, no to brucho mám jak v 24tt 😀 ale asi vo februári-v marci začnem niečo so sebou robiť 😝
ahoj speváčka, vieš ako to stíhame? Že máme doma bordel jak v tanku 😝 teda aspoň ja 😀 chystala som sa dnes upratovať, no ale nakoniec sme skončili vonku a na koňovi....ale zajtra už určite upracem 😉
Vy ste aká umelecká rodina...ty folklóristka, manžel ochotník 😲 No vidíš, nakoniec možno Hanka dostane rozum a bude spať 2-3 hodinky ako normálne bábo...držíme palce 😅
no emanka to su hlody 😀 😀 😀
hi hi emanka aj u vás to tak vyzerá? 😀 alebo skôr 😖
prečo? Marek spinká?
my sa akurat nosime, uvarili sme cajik a pozerame po vsetkom s velkkym udivom 😀 😀 😀
no ja som sa napr. až teraz rozhodla, že by som sa mohla naobedovať......
veru vyzerá, ale mne sa už ani nechce upratovať, veď za 3 hodiny je tu zas bordel....sakra, nefunguje baby phone, asi kvôli tej kose 😝
nic smejem sa co si napisala spevacke o umeleckej rodine 😀 😀 😀
alca, aj ty to tak máš? ja tiež obedujem a vlastne celkovo jem hocikedy, ale hlavne vtedy, keď už mi je zle od hladu a bolí ma hlava....bábo sa zobudilo 😉
Natálka už tuším stihla precestovať celú cestovnú postieľku.... 😝
no veď aj na mňa už išli mrákoty....stráááášne som zlenivela.....keď som bola tehu som varila jedlá od výmyslu sveta a teraz sa ledva zmôžem na špagety.....to všetko ten internet.....fuj to

lebo sa vzdy motivujem akoze od zajtra 😀 😀 😀