icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
19. feb 2010

emanka- neprezrádzaj 😠

emanka
19. feb 2010

no Kami super, ak si tu, koľko si platila? alebo budeš platiť?

emanka
19. feb 2010

neboj, neprezradím...
inak, ďalšia na provokáciu - kami ide tiež na víkend preč 😕

veronikapp
19. feb 2010

len ja budem sama tvrdnúť doma... ani k našim nepôjdem, lebo že otec je chorý...

veronikapp
19. feb 2010

emi- už máš skoro o 1000 príspevkov viac 😀 ja si všímam veci...

emanka
19. feb 2010

no tak to máš zlé, ale neboj, bude lepšie...keď sa oteplí...ja pôjdem sem k našim aj prvý marcový týždeň, lebo vtedy tu bude aj sestra s deťmi, majú prázdniny, no ale to asi nebude čas chodiť na MK, takže sa pár dní neuvidíme...

emanka
19. feb 2010

ja som si to všimla ešte dávnejšie, že keď sme sa tu nedávno o tom bavili, mala som len o 400 viac a keď som si to ja všimla, tak to bolo o 800 a teraz už o 1000....no flákaš to tu, Veronika 😝

veronikapp
19. feb 2010

neflákam... to ty beháš kade tade...ale keď tu týždeň nebudeš /zradkyňa/ možno ťa dobehnem 😕 😀

emanka
19. feb 2010

😀 😀 😀 no ale až týždeň to nebude, zas sa neteš 😀
no a nebehám kade-tade, veď v poslednom čase chodím už iba sem a aj to len večer, lebo lea vyžaduje moju pozornosť, tak ani notebook nezapínam...

alca85
19. feb 2010

veronika my sa cez leto možno chystáme do Poľného Kesova, t.j. kúsok od Nitry....

emanka si mi neodpovedala....môžeš aj cez IP

Kamilecka a koľko vás to fotenie bude stáť?

veronikapp
19. feb 2010

Laura sa mi zobudila, mám ju teraz pri sebe...

no sa nám pekne rozširuje stretko 🙂

emanka
19. feb 2010

alca, odpovedala na predchádzajúcej strane....z Leopoldova....teraz mi volal Maťo, vždy keď odídem, tak furt vyvoláva a píše sms, no akeď som doma, tak si už lezieme na nervy niekedy 😝

veronikapp
19. feb 2010

emanka- no chýbaš mu, nesťažuj sa 😉
idem nakojiť Lauru nech sa ukľudní a zaspí a aj ja už pôjdem do hajan 😔 ahojte

emanka
19. feb 2010

alca a koho máte v tom Poľnom Kesove?

emanka
19. feb 2010

no veď nesťažujem, len konštatujem 😉 tak dobrú noc, Veronika...

alca85
19. feb 2010

emanka aha áno (ten Leopoldov)

nikoho, ale niekedy sme tam chodili dovolenkovať....je tam také príjemné prostredie s kúpaliskom a termálnym prameňom.....a asi si to tento rok zopakujeme aj s malou....nechce sa mi nič iné hľadať, aj keď aj to miesto, čo sem niekto dal link bolo perfektné tak uvidím. To bolo nikde v okolí Terchovej tuším.

alca85
19. feb 2010

no idem.....tak dobrú noc

emanka
19. feb 2010

bola som si prečítať tú dziovu tému, neviem vyskloňovať dzio 😀
to je najlepšie ísť nieam, kde to poznáš a nie je to až tak ďaleko...takže dobrú noc

emanka
20. feb 2010

ahojte, ja len udržujem oheň, padli sme na koniec druhej strany 😠

Baby, poviem vám, mňa porazí z tej Lei, doma vstávala o 8-9.hod a spať išla o 12-tej, posledné dni vstávala o 7-mej, ale keď som ju dala skôr spať, tak nezaspala, až o tej 12-tej. Dnes sa zobudila o 7-mej a o 10-tej už zas zaspala až do 12-tej. Teraz išla von a už zas vyzerala na spánok...a doma nie a nie spať, ja to nechápem 😒 Ale asi to bude tým, že tu sa jej stále niekto venuje, hrá sa, na zemi sa váľa, veľa nových podnetov má a tak aj lepšie spí, doma sa so mnou nudí, lebo ja sa jej nemôžem stále venovať, musím aj čo-to porobiť...musím to nejak vymyslieť, aby aj doma lepšie spala...

Tu neprší, ale fúka hrozný vetrisko, tak som jej dala pršiplášť na kočík - proti vetru...

emanka
20. feb 2010

ozaj, ráno bol oco v obchode a kúpil Leuške pribináčikov 😲 ona to ešte neje, ale on si pamätal, že neter to jedávala stále, ale to bola trošku staršia 😝
a keď som prišla do obývačky, tak on pri nej obedoval, dával na ňu pozor a dával jej uhorku 😀 zaváranú, kyselú 😀 no ale malej evidentne chutila 😀 skoro ma šľak trafil 😒

emanka
20. feb 2010

no vidím, že tu cez víkend zas skapal pes, tak odchádzam....uvidím večer

emanka
20. feb 2010

Klára, tu je ten link o celiakii a zavádzaní lepku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

http://www.maminkam.cz/kdy-a-jak-zavadet-lepek-...

ak by si si to nevšimla, tak ti ho kľudne dám ešte raz, ok? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dzio2
20. feb 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 emanka. 😀 😀 😀 no ja tiez len na sekundu manzela mam doma iba na vikend tak to musim zneuzit situaciu a skazdeho trocha musi spravit takze nemam cas 🙂

zuzkaku
20. feb 2010

ahojte... 🙂

emanka....tú kyslú uhorku už chcela aj moja mamka dať malému, len som nedovolila... 😀 naši rodičia majú podobné nápady... 😀 😀 😀

vidím, že ste tu včera chystali stretko... 😉 až vám závidím, západniarky.... ☹ ja by som hneď nacupitala, len keby to nebolo tak ďaleko...

alca85
20. feb 2010

ahojte.....

emanka aj Natálka doma vstáva o 9-9:30 a u našich alebo u svokry je hore už o 8-8:30.....
do mňa moja mama zas stále hučí, aby som ju dávala sadnúť častejšie a podopierala ju poduškami, že ona už má vedieť dávno sedieť....ide ma z nej poraziť....no tak tým podopieraním si strašne posilní svalstvo... 😖

alca85
20. feb 2010

teraz som bola na modrej streche a všimla som si, že tam majú súkromné skupiny, do ktorých môžu chodiť len vybraní užívatelia.....to by mohli urobiť aj tu na MK.....tak by sme si mohli v pokoji diskutovať a bez obáv....a majú to aj na mama a ja

alca85
20. feb 2010

babýýý...pondelok 8 a utorok 9......sa tešííííím jak malá......že čo? no predsa °C 😅

spevacka
20. feb 2010

emanka 😀 že kyslú uhorku...a nepopíjali oni spolu večer? ako že po opici si niektorí dávajú kyslé 😎
alca, vôbec ešte nemusí vedieť sedieť, to sú skôr výnimky, ale čo ti to hovorím, veď to ty vieš 😉 len aby si mohla potvrdiť. Hanka napríklad sa zdá pomerne pohybiovo šikovná a bez opory sedí cca 10 dní. a v pondelok máme 7 mesiacov, takže vy máte časuuuuu

no dievčatá, nikoletta by zo mňa mala radosť, dnes sme boli po dlhooom čase nakupovať. MM potreboval trocha zaobliecť-košele, nohavice tak som sa zviezla, zobrali sme aj jedného kamaráta a aj Hanču samozrejme
kúpila som jej pekné legínky a letné nohavice a v Kenvele som naďabila na výpredaj, tak už máme k budúcej zime kráááásnu vetrovku len za 10 éčiek. Aj Maťo má nové gate a maminka...nohavičky 😅 😅 😀

alca85
20. feb 2010

no spevi gratulujem k toľkému nákupu....my sa zajtra chystáme pokukať....

dzio2
20. feb 2010

alca sorrac ale ja nechapem , no zase nieco ,co neviem kde je na klavesnici 😠 co je v pondelok a utorok?hej aj ja chcem do IP to co ste tak strasne rozoberali na tajnaka co ste si preposielali do ip 😕 ak teda mozem 😅 na stretko by som sla ale dialka velka , skoda hned by som tam sedela 😉