icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
5. jan 2010

veľká cestovateľka 😀
ja zas nestíham kávu dopiť, v kľude, ešte je horúca a už budem musieť ísť pre malú 😖

alca85
5. jan 2010

ptovorky tie deti.... 😉

emanka
5. jan 2010

mne sa tiež vôbec nechce variť a hlavne ide o to, že keď začnem, tak malá akurát vtedy spí 20 minút a potom je teda pri mne a vykrikuje zo stoličky a ja som z toho nervózna 🙄

alca85
5. jan 2010

teda potvorky

emanka
5. jan 2010

odchádzam, idem zobrať malú...ahojte 🙂

alca85
5. jan 2010

no veď hovorím potvorky.....to aj moja keď spí dlho vtedy sa mi nič nechce....a keď sa rozhodnem niečo urobiť vtedy nechce spať....tak to bolo aj s jedením...vždy keď som sa chcela najesť oči dokorán a už som dojedla...ona chce mať štíhlu maminku..... 😝

spevacka
5. jan 2010

jaaa, emanka, to som zle napísala, tak nezrozumiteľne...mm a ochotník? hihi, on je futbalista...hihi, keď si ho predstavím na javisku sa hihňám, to ja som sa utrhla s ochotníkmi, kamarátmi, on bol doma s malou. sorry za nedorozumenie. Ja tiež teda poriadok zrovna nemám, ale už som mala"barance" po podlahe, tož som musela vytiahnuť vysavač.
A s tým bruchom, to je dobrý nápad. Viete aké je pretekárske brucho? Že vám preteká sadlo, keď si zapnete nohavice. Aj ja chcem začať, ale keď vidím moju kamarátku,čo rodila desať dní po mne, tak myslím že mám ešte čas 😔

kamilecka
5. jan 2010

Voskovka to stale take dni mate? My sme boli do minuleho tyzdna ukazkove babatko, ked sa mi budila 1x za noc,teraz sa mi zobudi aj 3x,ale aspon neplace,proste len nechce spat. Ona si zacne gagrat a spievat,takze aspon neplace.

ZuzkaKu

Davidko sa mi zacal obracat na brusko ked mal 8tt a Sarah ked mala 3a pol mesiaca,takze je to fakt individualne,to mas ako s lozenim, niektore deti stvrnozkuju,ine deti toto preskocia.
Ked vidim Davidka ako sa teraz kotula po postely ked sa sali tak uz si z nicoho nerobim hlavu,vsetko pride,vsetko ma svoj cas.

Nasa Sarah sa narodila 09.07.09 🙂 ma taky pekny datum a sranda je ze sa narodila 21:50 a Davidko sa mi narodil 21:20 🙂

klara_klara
autor
5. jan 2010

no spevacka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

klara_klara
autor
5. jan 2010

baby co robite na veceru?

alca85
5. jan 2010

práve som dorobila špagety a mám špenát od včera

spevacka
5. jan 2010

už som dovarila, mala som ryžu a urobila som taký maglajz-sojové kocky+tofu na kocky + kukurica + nejaké koreniny+morcadella to som zmiešala dokopy k tej ryži a urobila som šalát čín.kapusta+mrkva + kukurica(zvyšok)+ zálievka a to celé hotové aj s uprataním za pár minút 😀 MM je nenáročný

alca85
5. jan 2010

spavacka šikula...aj ja by som sa už mala polepšiť....ale mne to ide iba vtedy, keď vonku svieti slniečko, inak nemám na nič náladu....a hlavne teraz keď mám otca v nemocnici

emanka
5. jan 2010

kami, odpadávam, že v 8 týždni sa pretáčal 😲 šikulka 😉
ja nerobím na večeru nič, Maťo akurát dojedá sviečkovú z obeda a ja si večer urobím nejaký chleba 😝
no aby sa nepovedalo, malej uvarím kašu 😀
speváčka, v pohode, to ja som zle pochopila...btw.aj môj brat je futbalista 😲

emanka
5. jan 2010

alca a čo je otcovi?

klara_klara
autor
5. jan 2010

moj manzel je zasa fanusik futbalu 😀 😀 😀

emanka
5. jan 2010

klára, to asi všetci chlapi 😝 teda, ten môj nie, to mňa ten futbal viac zaujíma ako jeho 😉 ale ja som nakazená z domu-brat a oco to doma stále pozerali a debatovali o tom...hrôza 😖

klara_klara
autor
5. jan 2010

hej hroza...oni sa pri tom futbale vedia uplne vypnut...no ani obraz ani zvuk 😀 😀 😀

alca85
5. jan 2010

včera v robote prestal vidieť, teda videl polovicu zo všetkého...v nemocnici mu povedali, že mohol prekonať cievnu príhodu (som myslela, že ma porazí, keď mi mama volala), ale CT to nepreukázalo, tak ho pustili domov s tým, že je vyčerpaný a dehydrovaný a že má prísť na druhý deň....a dnes mu povedali, že predsa len prekonal slabú cievnu príhodu...

klara_klara
autor
5. jan 2010

alca...uff...to sa presne stalo mojmu svokrovi...vobec o tom nevedel az potom mu to zistili

alca85
5. jan 2010

najhoršie je, že teraz je z toho na nič aj môj mm, pretože aj on má 2x do roka také výpadky zraku...

emanka
5. jan 2010

tak to mi je ľúto...najhoršie je, keď to príde tak zrazu, z ničoho nič ☹

alca85
5. jan 2010

chúďa moje, konečne po polhodine zaspávania sa uložila....ale mi to vyšlo presne o šiestej...
no môj otec si za to môže skôr sám....lebo nevie vypnúť, stále sa rozčuluje, nevie sa najesť (to mám asi poňom) a veľa fajčí..

alca85
5. jan 2010

a o tom, že prechodí každé ochorenie ani nehovorím...

emanka
5. jan 2010

no to je jak môj oco...ten ide doktorovi až keď je už zle...
sa tu rehocem na malej, sedí v rohu na gauči, Maťo leží a má pri nej hlavu a ona mu ťahá ucho a snaží sa ho dať do pusy 😀 ...a teraz mu ťahá podušku spod hlavy 😀
alca a teraz koľko bude malá spať? potom pôjde o 22.30?

alca85
5. jan 2010

no teraz asi do takej siedmej možno dlhšie a o pol ôsmej ju kúpeme....no uvidím koľko potom vydrží...

alca85
5. jan 2010

pozor nech nezakusne....(ak má už zúbky) 😀

voskovka
5. jan 2010

kamilecka-posledne dni je taky....netušim prečo.

emanka
5. jan 2010

má, od Vianoc - dolné 2...majú asi 2mm 😀

emanka
5. jan 2010

voskovka, možno mu idú zúbky 😉