icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
23. feb 2010

spevi to musíš čítať trošku dozadu, potom pochopíš 🙂

veronikapp
23. feb 2010

spevi 😀

ale inak spevi- máš pravdu, mánia je strata času...Ja len trochu viem o čom píšem, no ale keď nie sú ochotné ani pouvažovať, namiesto toho ešte začnú urážať, a podporovať sa navzájom, a do albumov vkladať fotky kto, čo, koľko nakúpil- jak nejaká súťaž kto viac... normálne mi je zle z toho, fuj 😝 chúdence deti... no ale samozrejme, keždá sa bude snažiť vychovať zo svojho dieťaťa dobrého človeka 😀 ako málo by stačilo pre začiatok- trochu ubrať zo SVOJICH- akože- potrieb ☹ som sa normálne rozčúlila... ale už vstala laura, idem jej dať papať a potom sa nejak zahráme, vypínam net... 😝 😎

emanka
23. feb 2010

ahojte,
my sme dnes boli na neurológii a povedali nám, že už nemusíme cvičiť 🙂 🙂 tak sa veľmi tešíme....a ak môžme, že by bolo dobré, ak by sme chodili plávať...takže možno budeme chodiť, len si neviem seba predstaviť s takouto postavou na plavárni 😀

Idem vás prečítať, dúfam, že ste včera večer toho veľa nepopísali...

alca85
23. feb 2010

emanka sa tešíííím, a veľmi veľmi vám gratulujem.....zvládli ste to na 1*

alca85
23. feb 2010

a máte tam niekde plaváreň pre deti?

emanka
23. feb 2010

alca, ďakujeme 🙂 🙂 🙂
už som vás prečítala, ale nemám čo dodať...jedine ty si sa ma alca pýtala na ten krém, nie, nekúpila som ho, vždy zabudnem....ale minule tu dzio spomenule len tak medzi rečou, že tie žlté fľaky na hlave sú tukové z mlieka, tak neviem, musím sa jej na to spýtať, aj ja tiež zabúdam...

plaváreň a aj kurzy pre bábätká máme aj v Trenčíne a ešte bližšie je v Dubnici...vidíš, teraz ma napadlo, že možno nebudem musieť chodiť na tie kurzy a platiť, ale môžme ísť raz za týždeň celá rodinka...

emanka
23. feb 2010

aké máte počasie? u nás je 10 stupňov, slniečko, trošku vietor fúka, ale je teplý, takže je krásne...malá spí vonku, doma stále len vymýšľala...

alca85
23. feb 2010

odkedy som tým Natálke natrela hlavičku, tak sa jej to nezačalo robiť....
My máme plaváreň v Pezinku a je tam potom, ešte jedna, kde sú tieto kurzy plávania...len keby som sa tam mala ako dostať.... ☹

spevacka
23. feb 2010

emanka, to je super 😀
inak na plavanie aj ja chcem začať bo H.miluje vodu...v zime som nechcela, ale už sa asi naštartujem...

emanka
23. feb 2010

ja som už dávno rozmýšľala nad tým kurzom, ale Maťo by ma nemohol stále tam vyvážať, no ale teraz povedal, že by nás tam vozil...tak si to ešte premyslím, veď ani plavky nemám...ale bolo by to super...

to je dobré, že už jej to zmizlo a nerobí sa to znova, asi to teda kúpim...ak teda nezabudnem, vtedy som to mala na papieriku napísané a predsa som zabudla...

emanka
23. feb 2010

spevi, veru je 😀
aj ja som v zime nechcela kvôli chrípkam, ale tiež asi začnem na jar...a Leuša tiež miluje vodu, ona by sa kúpala od rána do večera....

emanka
23. feb 2010

no nič dievčatá, idem vešať prádlo a porobiť poriadky v kuchyni...

alca85
23. feb 2010

Aj tu ukazuje 10°C, ale je zamračené......rozmýšľam či ísť von, keď sa malá zobudí....vždy chodím len keď má ísť spať, neviem či vydrží v kočíku v bdelom stave 🙄 .

voskovka
23. feb 2010

ale inak spevi- máš pravdu, mánia je strata času...Ja len trochu viem o čom píšem, no ale keď nie sú ochotné ani pouvažovať, namiesto toho ešte začnú urážať, a podporovať sa navzájom, a do albumov vkladať fotky kto, čo, koľko nakúpil- jak nejaká súťaž kto viac... normálne mi je zle z toho, fuj chúdence deti... no ale samozrejme, keždá sa bude snažiť vychovať zo svojho dieťaťa dobrého človeka ako málo by stačilo pre začiatok- trochu ubrať zo SVOJICH- akože- potrieb som sa normálne rozčúlila... ale už vstala laura, idem jej dať papať a potom sa nejak zahráme, vypínam net...

ahoojte....presne toto som napisala jednej ženskej od juloviek lebo stale tam davala videa svojho decka,fotila čo mu kupila, a stale stale chvalila,ako keby nik iny nemal deti....a potom ma jedna larva vychodniarska tzv.MUDR primarka začala uražať ....

ale kašlať na take karieristky...

ozaj mate sa?????som tu nebola celuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu večnosť....adamko sa ma fajn,sme na atb....a dadulko bol dnes na zapis do školky...taky bol paradny....ešte učitelka mi vravi že nech si teda v septembri donesiem plienky,flaštičku pre maleho a ja jej na to s usmevom že my už neplienkujeme 3mesiac....ani na noc...xi xi...
všetky vas pozdravujeme a niekedy zase sa ozveme....... 😉

emanka
23. feb 2010

voskovka, už máš opäť svoje meno? ako to? nejaká som domýlená, že píšeš, že si tu nebola celú večnosť...dnes si mala ísť tomu gynekológovi, že? a ako si dopadla?
Inak, super, že Dadulko už nemá plienky, šikovný 😉 a Adamko má prečo atb? čo mu je?

dzio2
23. feb 2010

emanka blahozelam k velkemu uspechu , super,ako sa mate?ja som dnes bola v meste na otacku,dnes bolo krasne ,lili je mrzuta a asi ma aj telotu musim zmerat ked vstane , baby chcem sa vas opytat plienky kupujete na slovensku?lebo ja som dnes kukala v 101drog a tam tie od 4-9kg haggyys stoja az 700sk ak je akcia a inac 880 😕 😕 😕 😕 😕 😕

dzio2
23. feb 2010

a este jedna vec , olejcekujete este deticky ked ich okupkate?ja hej, ja uz si nespomeniem dokedy som olej zuzku co myslite ,dokedy to treba

dzio2
23. feb 2010

co je lepsie nosic, klokanka alebo co , lebo ja vtom nevidim rozdiel a dnes som videla maminku s babom a bolo v tom a celkom sa mi to pozdava , co si myslite , mate to niekto?

alca85
23. feb 2010

voski? a kde je sweet?

voskovka
23. feb 2010

emanka-to si ma myliš s tou sweetmelody... 😉
ja som naposledy pisala k vam 19teho.
som zvedava ktora odtialto bude prva tehulka.....že by sweet????

sweetmelody
23. feb 2010

Kua.čo ma tu spominate?Dzio my sme mali klokanku a hned z nej tomino vyrastol.A nosič sme mali pri prvej a to na turistiku. 😝
inak vas zdravim.Dnes som bola u toho gynekologa...hadajte????? 😕

alca85
23. feb 2010

dzio ja malú ešte stále olejujem, jej sa to veľmi páči a olizuje si potom celé ruky a nohy 😀 .
Plienky kupujem cez net, vychádzajú oveľa lacnejšie...a ja mám babyvak a tento týždeň mi prišiel nosič. Nosič som vyberala podľa toho, do koľko kél mal nosnosť. Klokanky sú väčšinou len do nejakých 9 kíl.

dzio2
23. feb 2010

sweet ta dobre, lebo inac uz by bolo tu placu 😀

voskovka
23. feb 2010

my sa sem tam olejujeme,ale skor davam to johnson telove mlieko 😉

dzio2
23. feb 2010

mne sa to pozdava ten nosic

alca85
23. feb 2010

ale sweet? žeby sweet?