icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
26. feb 2010

bola som aj ja v tej téme nakuknúť, ale som si len pozrela začiatok a koniec, taj dík za objasnenie......tak to sú fakt chudáci čo sa z toho smejú..... ☹

kamilecka
26. feb 2010

Nemame nic nove .....

Ta jedna mamicka co bola v modrom z neba je z Kosic ...... chodi aj do majoviek 2007 co aj ja,jedno dievcatko Lucku si aj nechaju ...teda chcu nechat...neviem ci uz sa im to podarilo .... no maju pekny pestry zivot....len mne by bolo potom luto tie deticky dat prec...chce to odvahu takto si zobrat deticky.Ale aj manzela ma super ked su v tomto spolu .l.

Alca 😀 😀 😀 si ma pobavila ..... my kebyze mame tretie tak by sme sa museli prestahovat .... to som aj pisala uz a nebudem sa teraz stahovat ked som si tu dala prerobit komplet kuchynu a mam len dve ruky a manzel chodi veeelmi casto na sluzobne cesty ...ale to vsetko viete

emanka
26. feb 2010

Veronika 😀 v pohode, takt-netakt, je to jedno....neviem, dokedy som chcela materstvo odkladať, ale proste sme to ešte neplánovali, ani nerozmýšľali nad tým...v podstate ide o to, že ja som mala chorú pečeň a liečila som sa, tehotenstvo odporúčajú 6-9 mesiacov od ukončenia liečby, takže preto sme nad tým ani neuvažovali...no a otehotnela som iba 5,5 mesiaca od konca liečby a mala som strach, lebo tie lieky mohli ešte niečo vo mne zanechať....

emanka
26. feb 2010

Kami, mne sa zdá, že tá Lucka už je ich nejakú dobu...no a aj mne by to bolo ľúto dať preč tie deti, aj keď je to pekné od nich, ako sa o ne starajú, ale ja by som to nezvládla, dať ich preč...

veronikapp
26. feb 2010

tiež si to neviem predstaviť- staráš sa o povedzme 3- mesačné bábo, učíš ho sedieť, chodiť, prvé slová... a potom ho musíš odovzdať cudzím ľuďom... to musí byť hrozné... aspoň pre mňa by bolo ☹

emanka- už rozumiem, dík za vysvetlenie 😨

kamilecka
26. feb 2010

A ona ma doma len 5 deti,tri si pise ze uz odisli.... Viem ze najprv mala Lucku a Kristianka....a potom pre Kristianka nasli rodinku tak isiel k nim a Lucku si chceli nechat od zaciatku.
Ja by som to takto nechcela ..... ked uz tak potom uz nech ostane u nas a nie kade tade je po rodinach...

emanka
26. feb 2010

Presne tak, to musí byť hrozné a tiež si neviem dosť dobre predstaviť ako potom fungujú tie deti...ten otec, čo bol v modrom z neba, tak to vysvetľoval, že tie deti si nevedia vytvoriť žiaden vzťah, zblížiť sa s niekým, lebo v tých zariadeniach sa im tak nevenujú ako rodičia...no a že u nich, u profesionálnych rodičov, sa to tie deti naučia, zblížiť sa s niekým a potom im nerobí problém sa naviazať na svojich adoptívnych rodičov...no ale aj tak to musí byť pre nich ťažké, keď odídu akože z domáceho prostredia k cudzím ľuďom...veď ja sa len teraz bojím, keď nechám malú našim, že ako sa cíti, či jej neni čudné, že kde som a prečo nie som s ňou...no ale ona to možno ani nevníma 😕

veronikapp
26. feb 2010

emanka- určite to vníma 🙂
možno sa to berie ako menšie zlo... ale až také dobré pre to dieťa to podľa mňa nie je 😒

emanka
26. feb 2010

ten príspevok predtým, môj, bol 7777. 🙂 🙂 🙂
ja končím, Maťo chce notebook...ahojte a dobrú noc 🙂 🙂

Zajtra a pozajtra tu určite zas nikto nebude 😒 ☹

veronikapp
26. feb 2010

baby dobrú noc... už na oči nevidím... 😔

alca85
26. feb 2010

no baby, ja by som to určite nezvládla.....a v tomto ich obdivujem, musí to byť hrozne ťažké...to odlúčenie... 😔
no ale už idem, tak vám prajem dobrú noc... 🙂

kamilecka
26. feb 2010

Ja som sa zacitala do tej temy......neplanovane...... pride mi to ako zly sen..ako niektore baby utocia ..... mam s tym aj osobne skusenosti ked na mna zacali v jednej teme utocit .....

Tak vam prajem dobru nocku ked ste uz takto odisli .... ja tu este trochu budem ;)

veronikapp
27. feb 2010

ahojte baby, dobré ránko 🙂
neviem či som odpovedala emanka, keď si sa raz pýtala, že či aj Laura si sadá z ľahu... tak nie, to nerobí, len zo 4 sa snaží, ale podarilo sa jej to len raz vtedy ako som to písala...

no naši prehrali s Kanadou 3:2, ale to nič, nevadííííííííí, hlavne že si neurobili hanbu a nedopadli ako Fíni 😅

kamilečka- a o ktorej téme píšeš? O neplánovanom treťom, alebo o profesionálnom rodičovstve? A prečo sa do teba púšťali? To tiež neznášam, keď každý prekrúti 500 krát každé slovo čo napíšem 😠

asi idem upratovať, sobota ráno, aj tak tu isto nikto nie je... pekný, aj keď hnusný zamračený upršaný deň vám prajem 😉

zuzkaku
27. feb 2010

Ahojte... 🙂

ja ani neviem, čo pekné by som vám napísala...nemáme hádam nič nové...Šimon je stále mrzutý, aj v noci spí horšie... 😒 no čo už, nejako to prežijem...

alci...pobavila si ma s tým kondómom...xixixi... 😀

my s mm si tiež len "dávame pozor" neberiem nič a ani kondóm nepoužívame... 😅 chceli by sme 3 deti, ale nie tak skoro...aspoň o 4-5 rokov...

veronika, kamilecka...no ani ja nemám rada také typy, ktoré sa do iných stále len navážajú a prekrútia každé slovo...osobne zatiaľ nemám skúsenosť...našťastie...ale všimla som si v iných témach také esá...

je víkend a tu asi zas bude muka....tak v pondelok potom, hej??

emanka
27. feb 2010

Ahojte 🙂
tak ja som dnes len tak provizórne upratala a teraz čakám, kým sa zobudí malá, spí zas vonku 😉 no keď inak nevie, aspoň je stále na čerstvom vzduchu 🙂

U nás doobeda svietlo slniečko, ale už je zamračené a fúka vietor, ale je 9 stupňov, takže dá sa...

Veronika, ty aj ráno(v noci) vstávaš na hokej? Mňa to tak mrzí, že majú posunutý čas a nemôžem to pozerať ☹ Vždy som pozerávala každý zápas, či už MS alebo OH.....no nič, ideme hrať o bronz, tak dúfam, že aspoň ten prinesieme domov 🙂 🙂

zuzkaku
27. feb 2010

Ahojjjjjjte...

idem sa pochváliť...drobec sa dnes začal dávať na 4... 🙂 🙂 🙂 teším sa z toho...urobil to asi 5 krát...nevydrží tak ešte poriadne stáť, občas sa prevalí na bok, alebo mu ujdú nožičky, ale je to pokrok vpred, keďže sa mi do nedávna vôbec nechcel držať na rúčkach....ak by sme už boli cvičili, pripisovala by som tento pokrok tomu...ale aj tak, cvičenie nám neuškodí a tak v stredu 3.3. ideme prvýkrát...
no a ako pri tom nerváči, to ani radšej nespomínam...Vlado mi dnes povedal, že sa táááák teší do roboty...(išiel o 13:30 a nemohol sa už dočkať) 😀

u nás celý deň vkuse prší... 😖

spevacka
27. feb 2010

ahojte, no u nás svieti ale fúka veeeľmi...Hanke sa v noci objavili soplíky zase, takže bude veselo, už sme tri krát odsávali...baby, ja som vám zabudla minulý víkend napísať, že sme boli s Matúšom akože v cirkuse, ale bolo to skor také varieté-kúzelník a klaun a tak a mali tam hada, že po vystúpení sa deti môžu odfotiť...taký aspoň dvojmetrový tučný...a Matúš, že on sa chce 😕 tak mu dali na plecia hada a fotili sme sa...som skoro odpadla, lebo ja mám pred hadmi rešpekt 😎 inak viete čo som navarila? zostali mi Hankina strava pomixovaná zeleninka a mäsko, tak som do toho trocha soli dala, smotanu, syr bambino a mala som na špagety, vyzeralo to ako spaghetti bolognese 😀 mňam

alca85
27. feb 2010

ahojte...tak ja som pred chvíľou odprevadila Maroša s Natálkou von.....och to božskééé ticho.... 🙂
u nás svieti slniečko, ale tiež fúka vietor...od rána periem, dnes už asi 4. várku....a ešte som neskončila, aspoň že poupratované už mám....

zuzka super sa teším s tebou.....veď nakoniec to cvičenie ani nebude treba a doktor bude na teba pozerať, že čo tam vlastne chceš.... 😉

spevi no ty si ale vynaliezavá.........aj mne zostalo, čo Natálka nechcela jesť ani dnes ani včera....no mám aj smotanu aj bambino, že by som to využila? Áááále nechce sa mi.....tam vytiahnem z marazáku krvavnice a dám upiecť....aj polievku som dnes vyťahovala z mrazáku.... no kto bude stále variť... 😕
no a Matúško je teda odvážny, fuj mne sa to hnusí.... 😝

dzio2
27. feb 2010

ahojte lili uz lepsie , nostek uz ma ok len urcite budeme mat tie kiahne lebo ta žužu kamoska co tu bola ich ma po 2krat uz lezi s horuckov v posteli cela vysipana , ja mam taky strach, boze .zuzka blahozelam k pokroku 🙂 spevacka no ja sa tiez bojim , fuj

zuzkaku
27. feb 2010

ahojte...dnes po 3-krát... 🙂

spevi...no na čo ty neprídeš?? Vymyslela si nový recept... 🙂 a Matúš je teda poriadne odvážny... 😕

alci...no výborne si poriešila...aj ja už musím poslať mm kočíkovať...ešte nebol odkedy máme Šimona... 😖

dzio...to je super, že sa to lepší... 😉 a neboj sa tých kiahni, vôbec ich nemusela chytiť od tej baby...môj Tomi chodil do MŠ, kde všetky deti mali kiahne, len on jediný ich nedostal...dokonca aj dr. ked sme pri ňom boli mi povedal, že už len Tomáš je sám, ktorý tie kiahne nedostal... 😕 , možno je aj Lili ten prípad...uvidíš...a ešte jedna rada, vraj sa prvé vyrážky objavujú na brušku, tak ak tam niečo nájdeš - má to, ale ak nie, teš sa... 😉

emanka
27. feb 2010

Zuzkaaaaa, blahoželááááám 🙂 🙂 🙂 🙂 aspoň jedna dobrá správa za tento deň 🙂 strašne sa s tebou teším, to bude super, ak nebudete musieť cvičiť...joj, ako sa len teším 😅 😅 😅 😅 😅 😅

Spevi, ty si iný kuchár, hmmm 😎 a keď sa Maťo fotil, tak ty si bola kde? aj ty si sa mala odfotiť 😀

Inak, Zuzka, ani Maťo nebol ešte kočíkovať a to už bude mať 10 mes., jedine chodí s ňou na dvor, ale do ulíc nie, jedine so mnou a so psami 😝 Ozaj a prečo sa Šimonko pri tom jeduje???

dzio, neboj, to bude dobré, som rada, že aspoň tie soplíky prešli... 😉

emanka
27. feb 2010

mám pomalého koňa, aj vy? to už tu dlho nebolo...
Zuzi, zas máš novú fotku? že sa ti to chce, no ale pekní ste tam 🙂

emanka
27. feb 2010

no nikto...

zuzkaku
27. feb 2010

ale ja som tu...hu-húúúú, kde ste všetci?

emanka, ďakujem, trocha som sa dnes nudila... 😝

emanka
27. feb 2010

hu-húúú, všetci sa venujú manželíikom...asi..

emanka
27. feb 2010

bože, aká som sprostá 😀 napísala som vetu a dala som enter a čakala, kedy sa to odošle 😀 ako na FB, zmagorená..

zuzkaku
27. feb 2010

emanka...no šimon sa takto začal dnes dávať prvýkrát...ale keď už je na 4-roch, tak len tak stojí, občas sa zakolíše dopredu a dozadu a potom sa začne zlostiť... 😝 , neviem prečo, ale myslím si, že je to niečo nové peńho a on sa možno aj trošku bojí...potom mu rúčky povolia a on klesne na nos...

emanka
27. feb 2010

zuzi, to koleso ti ešte neprišlo, že? a koľko stálo?

zuzkaku
27. feb 2010

😀 😀 😀 , že enter...no s kým si písala na tom FB??? 😀 😀 😀

emanka
27. feb 2010

aj lea tak padala, ale nie na nos, jej sa nožičky vždy rozišli a ona sa rozčapila, ale už je to o moc lepšie...už vymýšľa samé somariny....možno malý vie, že už padá a že sa trošku udrie...alebo sa chce pohnúť a ešte mu to nejde...