icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

zuzkaku
28. feb 2010

recepty? no niekedy aj tu z MK...uložila som si to, čo som vám tu hodila ako link...celkom dobré recepty tam jedna mamička dala - napríklad, od nej som sa dozvedela, že môžem malému jedlo ochutiť napríklad rascou, alebo petržlenovou vňaťou...mna to nenapadlo... 😅
no a niekedy, len tak čo ma napadne, alebo čo mám pre malého kupené (brokolica, karfiol...)

alca85
28. feb 2010

zuzka ja som mala gélové nechty na svadbe a vydržali mi asi týždeň.....ja ich musím mať stále nakrátko, inak by bola Natálka doškriabaná.....stačí, že škriabe ona.....inak vždy som mala hrozne krehké nechty a od pôrodu ich mám ako britva...tvrdé a ostré....no netvarovateľné.....

alca85
28. feb 2010

skúsim malej začať variť podľa tej knihy, samozrejme vynechám to maslo a dám radšej olivový olej.....

zuzkaku
28. feb 2010

veď toho sa obávam, že ak by som si ich aj dala urobiť, či by mi nevydržali asi len týždeň...
ja mám problém skôr s pokožkou okolo nechtov, stále sa mi zapaľuje a robia sa mi aj také trhlinky a to dosť bolí...

zuzkaku
28. feb 2010

všetky zdroje píšu ináč...niekde je ok ak dávaš maslo, niekde nie...je to asi hlavne na každej mamičke, čo si vyberie...

zuzkaku
28. feb 2010

potom hoď nejaký dobrý receptík...hlavne taký, ktorý bude Natálke chutiť... 😉 pre inšpiráciu...

zuzkaku
28. feb 2010

sweet sa tu už vôbec neukáže... 😒 videli ste ju niekto? AKo sa má, celkom by ma zaujímalo ako to všetko dopadlo...

zuzkaku
28. feb 2010

zato ja som tu ako inventár... 😀 😀 😀

alca85
28. feb 2010

no to bude ťažké, lebo nejak začala všetko odmietať.....len zbytočne varím..... ☹

to vážne sme tu len my dve? To sa ešte nestalo.... 😕

zuzkaku
28. feb 2010

čudné mi je kde sa túla emanka... 😒 možno jej Maťo obsadil notebook....alebo sa rozhodla venovať sa dnes večer len jemu... 😉 hmmm...ale je tu smutno bez ostatných, že?

alca85
28. feb 2010

no to je...baby kde sté?

som nenapísala, že som sa dala na dedru.....to je niečo ako avon, oriflame....len je tam široké spektrum výrobkov (drogistických) ....vyzerá to zaujímavo....

alca85
28. feb 2010

zajtra by mi mal prísť katalóg, tak som zvedavá...normálne sa na to teším......a ak mi to nepôjde, tak si budem objednávať aspoň pre vlastnú potrebu....

zuzkaku
28. feb 2010

nooo...veď uvidíš...ale je to niečo nové, o tom som ešte nepočula, hádam budeš mať úspech... 😉

zuzkaku
28. feb 2010

šimon zle spí...joj!...stále sa budí s plačom... 😠

alca85
28. feb 2010

ide o samé eko výrobky.....a ani tie ceny sú tam neni nejaké dych vyrážajúce.....

alca85
28. feb 2010

si môžeš pozrieť aj na nete....

Natálka si tiež 2x poplačkala, ale hneď aj zaspala......

alca85
28. feb 2010

no idem zuzka, idem povybalovať a poupratovať......tak pá a dobrú noc.....

zuzkaku
28. feb 2010

dobrú noc...aj ja už končím... 😉

dzio2
1. mar 2010

ahojte alca pena fotka , aj ja pracujem s dedrou vyrobky su velmi dobre ,som spokojna,vcera ste pismenkovali len v dvojke 😕 ta co?dnes som volala s obvodakom koli ovcim k tak vravel ze to nemusi mat lebo brala teraz ATB tak musim cakat 14dni ze ci hej alebo nie , co mate nove?ja nic , len MM zacalhrat na FB to akvarko , tak mam teraz o jednu pracu navise , musim sa onich starat ,moje nervy, ako keby som toho mala malo 😠

spevacka
1. mar 2010

ahojte, hihi, dzio bude akvarista 😀
no mali sme príííšernúúúnoc, asi ako dzo minulý týždeň 😢 od 1.40 sme odsávali a nosili 2,5 hod. a ked sa už zdalo že zaspala ak pred 5.00 znova ☹ až nad ránom zaspala, dali sme Nurofen, gel na zuby, sprej do nosa...ani neviem čo zabralo, možno únava... 😖

spevacka
1. mar 2010

dzio, ako dlho ste mali také soplíky?ja jej poodsávam a o 5-10 minút má znova plný nos...cez deň to tak nevadí, ale ked ide spinkať, či už cez deň alebo v noci, to je des...

alca85
1. mar 2010

ahojte....spevi tak už aj vy soplíkujete? No nech sa Hanka čo najskôr vyzdravie....niekde som čítala, že čím častejšie sa odsáva, tým viac hlienov sa tvorí....

dzio ďakujeme......aj ty robíš s Dedrou? darí sa ti? Alebo to robíš len tak pre zábavu....sú tie výrobky ozaj také kvalitné a účinné?

spevacka
1. mar 2010

ja robím Oriflame...hanka po ťažkej noci spí

dzio2
1. mar 2010

spevacka, moje chudatko ☹ je to strasne tie sople , mali sme to tiez tak ,odsali sme a zachvilu boli znova , ale nam sa to neako vracia dnes sa lili zobudila a v nose uplne prischnute, muselo jej to povitekat , spevacka drzim palce nech sa cim skor uzdravite skus jej dat vysie vankusik nech jej tak nestekaju sopliky , bobatko male,alca urcite su kvalitne a su fantasticke ja som spokojna mam toho vela , vsetkokrasne cisti a hlavne krasne vonia 😉 da sa to predat ide to celkom fajn

emanka
1. mar 2010

Ahojte, včera som tu nebola, lebo sme večer nahadzovali tovar do PC a potom som pozerala hokej...Alca, teším sa na návštevu, neboj, objednám pre vás najkrajšie prilby 🙂 fotku snáď niekedy dám, keď teraz nemám na nič čas, 2x denne chodím s Leou na dvor, lebo doma nechce ani bohoví spať, za chvíľu bude chcieť aj v noci spať vonku 😝 neviem, čo sa to s ňou porobilo, ale už mi to lezie na nervy...no a keď sme doma, tak ju musím mať na očiach, ona by sa odkotúľala aj na dvor, keby som nezatvorila dvere...

Dnes sme boli trošku nakupovať, Maťo nás vyhodil v Laugariciu, to je také velikánske nákupné centrum a tak som si v kľude čo-to nakúpila. Všetko pre Leušku. Kúpila som jej riflovú bundu, nohavice-podšité, šedé a len pri členku sú také ružové kvietky vyšívané, no a kúpila som jej capačky Adidas - tiež šedé, šedo-hnedé s 3 ružovými pásikmi, také sú krásne, že som neodolala 🙂 To bude mať len tak na presun, do auta, do kočíka a tak. No ale bol to horor skúšať jej ich, ona úplne skrčila prsty a vôbec sa jej nedali obuť, ešte tam aj hrala hudba a ona samozrejme tancovala a usmievala sa na predavača, no ja celá spotená som ich kúpila, že ak nebudú dobré, vymením 😝 No to je hrôza kupovať topánky, už sa teším, keď budeme kupovať normálne topánky na behanie 😲
Inak, na čo sú vlastne dobré capačky? To len tak ako papučky pre bábätká, ktoré ešte nechodia?

No a ešte som jej kúpila dudlíky, lebo naposledy som jej kúpila v deň, keď mala presne 6. mesiacov a ja zabudnutá som jej kúpila dudle, že 3-6 mesiacov a vtedy som jej aj kúpila ponožky 0-6 mesiacov 😀 ponožky sme ani nevynosili...

No a tak som unavená ako kôň, Lea teraz zaspala, samozrejme vonku...

Inak, želám Hanke skoré uzdravenie, chúďatko malinké, hnusné sople 😠

No a už dávno som chcela napísať, že ak sa tu dlhšie neukážem, znamená to, že máme pokazený notebook, keď ho otvorím, tak už drží len na jednej strane, druhá je celá polámaná, tak už čakám, kedy úplne odíde...no a či potom kúpime nový, netuším, pravdepodobne nie, nebudú prachy 😒
Ale potom aspoň nechám na FB odkaz cez telefón...

emanka
1. mar 2010

že 6. mesiacov 😝 😀

emanka
1. mar 2010

alca, pekná fotka 🙂
Inak, mne rastú strašne rýchlo vlasy a je to na nervy 😠

emanka
1. mar 2010

vidím, že tu nikto nie je, ale nevadí, ja si aj sama pokecám, veď vy si potom prečítate a nemám sa s kým rozprávať, tak aspoň s vami 🙂 🙂

Dnes som pozerala aj na topánky, také pevné na chodenie, pre Leu. No a nikde nemali také, aké majú byť. Asi len fakt u toho Baťu a v zdravotníckych potrebách. Už sa teším na behanie po obchodoch 😝

A ešte počasie. Tento týždeň má byť celý taký upršaný a ufúkaný, no ale na budúci už má byť pekne, slniečko. Tak sa veľmi tešíííím 😉 😉

Ak ma niečo napadne, ešte prídem 🙂 🙂

Veronika, žiješ???

emanka
1. mar 2010

alca, aj v albume máš pekné nové fotky 🙂 Natálka je nádherná 🙂 🙂

veronikapp
1. mar 2010

ahojte baby 🙂 emanka žijem, teraz som akurát dočítavala, aj tú tému o tom treťom neplánovanom, ale musím končiť teraz, Laura je pokakaná, aj niečo papať jej idem dať... tak potom neskôr, asi najskôr večer prídem a sa vyjadrím... ahojte zatiaľ 😉