icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

babullka1
3. mar 2010

uz spime..hupka zabrala ako vzdy 😀

emanka
3. mar 2010

babullka, super hojdačka 🙂

alca85
3. mar 2010

babullka super hojdačka

alca85
3. mar 2010

emanka 😀

veronikapp
3. mar 2010

mám aj ja pridať do tretice 😀

babullka1
3. mar 2010

emanka a som ju kupila za facku cez babybazar za 50eur...a byvaju tam take iste aj za 80-100euro 😀

alca85
3. mar 2010

a ešte lepšia cena.... 😉

babullka1
3. mar 2010

Uzaj co davate drobcom na olovrant papat???potrebujem niaku inspiraciu 🙂

babullka1
3. mar 2010

Sorry OZAJ 🙂

alca85
3. mar 2010

ja zatiaľ len jabĺčko a banánik, ktorý jej zatiaľ jediný chutí a vždy jej do toho dám aj také keksíky....

alca85
3. mar 2010

ale to ti asi nepomôže..... 😔

babullka1
3. mar 2010

Alca to sme mali zrovna dnes 😝

alca85
3. mar 2010

😝
no ja končím dnešnú misiu.....Natálka je už hore....
Dobrú noc.....

terezka044
3. mar 2010

obcas chlebik s natierkou, jogurtikov a pribinacikov vela papame lebo mlieko mu nechuti... ovocie 🙂 obcas zmiesame aj vlocky s jogurtom

terezka044
3. mar 2010

jak hore,? este nespi.tak bru nocku 🙂 🙂

veronikapp
3. mar 2010

babullka- ovocie, alebo pridať vločky... ak už zavádzaš lepok, môžeš nejaké pečivko. Vo vašom veku ešte jogurt nie, ak nekojíš tak po 8. mesiaci.

babullka1
3. mar 2010

Terezka a ake natierky robis,???Alca dobru noc 😉 Ja davam sem tam jogurt,presnedavku,ovocie....piskoty...

veronikapp
3. mar 2010

baby dobrú nocku a ja sa tiež lúčim nateraz, možno ešte nakuknem 😉

babullka1
3. mar 2010

veronika jogurt nam lekarka uz dovolila na poradni 😅

terezka044
3. mar 2010

babulka napriklad syrovu s vajickom, mrkvovu, skus pozriet na mimibazare v receptoch, je tam toho fura 😉 😉

babullka1
3. mar 2010

terezka dik za radu 😉

veronikapp
3. mar 2010

babull- hej, jedna lekárka dovolila aj nezdravého tvarohového Pribináka v 4 m 😅 mesiacoch... ale ak nemáte alergie tak dávaj, ale nie veľa a nie každý deň. Skús pozrieť www.kojeni.net ani ja si teraz presne nepamätám, čo tam píšu. Ja nedávam, lebo kojím a máme alergie.

terezka044
3. mar 2010

za nic dufam ze pomoze 🙂 🙂

veronikapp
3. mar 2010

terezka- ale snáď tam nie je aj bielok, v tej vajíčkovej 😕

babullka1
3. mar 2010

Ja ani nekojim a ani alergie nemam tak som mu dala uz jogurt a aj chcelbik uz mal...skusim mu spravit niaku tu natierku co mi poradila terezka 😉

terezka044
3. mar 2010

veronika nie bielok az po roku 😉

babullka1
3. mar 2010

Terezka je tam kopu chutnych natierok 😀 a aj deckych receptov 😀

veronikapp
3. mar 2010

som sa zľakla...

zuzkaku
3. mar 2010

Ahojte... 🙂

dočítala som vás... 😝

dnes zas jeden z bláznivých dní...O 19:00 sme dorazili domov...doobeda sme pobehali doktorov a poobede zas ja na AJ... 😝
Tak cvičenie so šimonom dopadlo celkom fajn...vraj nebudeme musiať dlho cvičiť, ale je to nateraz potrebné, lebo je mierne hypotonický...dala nám cvik z vojtovky, máme ho cvičiť 3 krát denne a o 2 týždne na kontrolu...

šimon je dnes mimoriadne zlý...ani nie tak cez deň, ako teraz večer...nemohol zaspať, silno plakal a stále sa budí s plačom, tak ja tu nebudem, idem k nemu...len som vám chcela povedať, čo a ako...

Tomáš dnes na očnom dostal silnejšie dioptrie, tak sme boli vymeniť sklá... ☹ ale aspoň, že na kožnom so znamienkami sme dobre dopadli - všetko ok a alergologia tiež ok, lepší sa mu to...

terezka044
3. mar 2010

jj babul jeto super ja som odtial uz vela polievok naprikald spravila, pizzu, kolace... super tipy 😉