icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

veronikapp
3. mar 2010

to bolo emanke určené 😀

terezka044
3. mar 2010

jejda ta rybacia natierka este ze ok, jahody so slahackou mi boli uz podozrive a ako som citala dalej no ok doslo mi 😀

terezka044
3. mar 2010

emanka no cca od 5mesiaca davame maslo, alebo od 6, ked robim polievku tak do zeleninky mu pridam bud masko alebo maslo vzdy nieco..
kojila som 3mesiace skoro, ale mam problemy so stitnou zlazou tak ho zapchavalo nemal stolicu aj dva tyzdne chudacik len sa trapil..a uz som ani mlieko nemala...zacali sme v 4mesiaci to nic nechcel a potom zrazu zo dna na den okolo 5mesiaca zacal vsetko jest

emanka
3. mar 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Veronika 😀 😀 😀 😀 super stravovacie návyky 😝

babullka, dík, ak nebude malej chutiť, dám tam soľ a cesnak a je to pre mňa...no ale keď s cesnakom, tak asi na večeru 😉

emanka
3. mar 2010

no terezka, chudák malý, že 2 týždne nekakal 😒
inak, aj Lea to mala tak, v jeden deň nechcela vôbec jesť a o týždeň už začala ako po nebohom

veronikapp
3. mar 2010

emanka- no sranda je v tom očkovaní 😎 sa nasmejem... ale musím sa držať aby som niečo nerypla... spevi sa na mňa bude asi hnevať 😕

emanka
3. mar 2010

Veronika, prečo hnevať? lebo nebudeš rýpať alebo naopak?

veronikapp
3. mar 2010

emanka- celkovo, že sa nasmejem a mám chuť rýpať 🤐 🤐 🤐

terezka044
3. mar 2010

po nebohom 😀

babullka1
3. mar 2010

To uz tu nik nie je 😢 😕

babullka1
3. mar 2010

sorry nenacitalo mi to tu tuto stranu tak som myslela ze uz nik nepise 😀

emanka
3. mar 2010

ale sme tuuuu, neboj...len hľadáme novú tému 😀

emanka
3. mar 2010

babullka, aj mi bolo divné, že píšeš 2 min po poslednom príspevku a ešte sa ti aj máli...aká si len nedočkavá

babullka1
3. mar 2010

Emanka ja som kojila len 8 tt a potom uz nie 😔 maslo davam asi mesiac ale len stipku do poliecky a tak....a prikrmi som zacala po uk.4 mesiaci

emanka
3. mar 2010

ja pozerám aj modré z neba, ale bez zvuku, je tam Šmajda s nejakou roztrasenou puberťáčkou 😝

babullka1
3. mar 2010

ja kukam na jojke kriminalku ale prd pocujem mam to potichu ked maly uz spi a cakam na manzela je este v praci 😒

emanka
3. mar 2010

ja odpadnem, je tam ten zo superstar, čo spieval Michala Davida a vymýšľal si slová a teraz spieval niečo iné a zas domotané 😀 😀 😀 aký magor 😀 no už tam nie je, sú tam iné talenty 😀

babullka, ja som kojila len 2-3 týždne...a jasné, maslo sa môže dávať namiesto oleja

veronikapp
3. mar 2010

ja odpadnem z očkovania... normálne sa mi ruky trasú... ale nepíšem tam, dala som si záväzok... 😝

babullka1
3. mar 2010

emanka ale ja som mala mlieka na rozdavanie...ale maly to nechcel..ani odstriekane..len UM..odkedy mi ho prikrmovali v nemocnici-vlastne od prveho dna.... 😠

emanka
3. mar 2010

a kde robí manželík?

veronikapp
3. mar 2010

babullka tak to je škoda...

babullka1
3. mar 2010

U nas v PU v matadore....lisuje pneumatiky...narobi sa ako hovado..ale je to slusne zaplatene..aspon 😔

emanka
3. mar 2010

babullka, aj mne ho prikrmovali, teda ju 😝 no a dali mi tabletku a aj nejakú látku, čo som si dala na vatu a čuchala na obmedzenie laktácie...no a až potom mi sestričky z novorodeneckého povedali, že som si to nemala dávať, že sa môže stať, že stratím mlieko a tak sa aj stalo...bojovala som skoro 3 týždne, ale už bolo neskoro 😠 😠 zabila by som tých doktorov

emanka
3. mar 2010

a robí aj nočné? či iba ranné a poobedné?

oprava - tú vatu som si dala do nosa a to vdychovala, nie čuchala 😀

babullka1
3. mar 2010

No tak to je sila emanka...normalne mam dost ty dr su niekedy fakt vadny....moj maly bol zrut hned druhy den po porode som ho nakojila -vytiahol 50ml..ho vazili a on este Um potom vypil 70

babullka1
3. mar 2010

Robi aj nocne 😖 ale zas mava potom aj volno 4 dni...

veronikapp
3. mar 2010

emanka- a to prečo ti to dali? Si bola veľmi naliata?
babullka- no papkáč od narodenia 😉

emanka
3. mar 2010

no tak to bol fakt pekný žrút od narodenia 😀 no škoda, že mu nechutilo tvoje mlieko, ale čo už, no nie? No Lea v pôrodnici pila najskôr iba nejakých 20, bola malinká a slabučká a tuším najviac vypila 40...a potom, keď sme začali s UM, tak sme začali s 30-kou a aj to nevypila vždy...až potom sa to postupne zvyšovalo, ani teraz nevypije toľko, ako je písané na krabici mlieka

babullka1
3. mar 2010

emanka a kolko vypije um naraz?mne mali tych 180-250ako kedy....250 vetsinou ked mu dam od nestle take bananikove mliecko

emanka
3. mar 2010

Veronika, áno, veľmi naliata a malá to už nedokázala rozťahať, chytiť, nešlo to ani ručne, ani s odsávačkou ručnou, ani elektrickou...ale najhoršie je, že na vizite kázali sestričkám mi pomôcť s tým a nikto sa ani neunúval, stále som chodila za nimi, že mi to nejde, bolí to a že už to mám zapálené a lea je hladná, nech mi s tým pomôžu, a nič, chodila som aj do sprchy, masírovala, ale márne...no ale už ráno mi naordinovali tabletky aj injekciu a aj tú vatu, ale nič nepomohlo aj tak....až v noci mi povedali tie sestričky z novorodeneckého, že som urobila blbosť - odkiaľ som to mala vedieť? čo mňa napadlo, že doktori z gyndy riešia iba akútny problém a nezaujíma ich, že ja to mlieko budem potrebovať? no a až vtedy mi sestričky pomohli, že mi to jedna rozmasírovala, bože, to bolelo a až po hodine sa dokázala lea ako-tak prisať, hladná ako vlk, pila asi 40 min...lenže ona vypila zásoby a mlieko sa už netvorilo, minimálne...