icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

emanka
5. jan 2010

kami a ako si malý zvykol v škôlke? Neplakával?

emanka
5. jan 2010

klára, dobrééé 😀 😀 😀

klara_klara
autor
5. jan 2010

halooooo kde ste utiekli? 😎 😎 😎 😎 😎 😎

kamilecka
5. jan 2010

Jasne ze plakal na zaciatku a aj teraz cakam ze bude plakat,ved uz mesiac nebol v skolke.

Klara ja nekojim a padaju mi aj tak,takze to bude asi niecim inym,skor hormonalnymi zmenami po porode,skus niejake vitaminky

alca85
5. jan 2010

to vážne ju chcete vystrihať? s tým vykosením si snáď len žartovala....

emanka
5. jan 2010

aj ja si myslím, že to padanie vlasov je spôsobené hormonálnymi zmenami...a aj som to čítala 😉
alca, nežartovala som, veď v lete by jej bolo moc teplo a vyzerá to, že bude mať vlasy po mne, strašne husté, ale asi až neskôr...moja neter bola tak strihaná - strojčekom , nie úplne do hola a bola strašne zlatučká.....veď kebyže jej dávam sponečky a gumičky, tak aj tak by jej to lietalo kade-tade a zavadzalo...no ale taký je plán, realita môže byť iná... 😲

alca85
5. jan 2010

no mne v lekárni radšej odporučili šampón a kondicionér Revalid a môžem povedať, že mi celkom pomáha...teraz mi vypadne assi 70% menej vlasov ako predtým....

alca85
5. jan 2010

mne by to bolo ľúto....to moja by už ozaj vyzerala ako chlapec....už jej musím dať konečne náušnice

alca85
5. jan 2010

jééj a som zabudla mali by sme si ísť dať povinne tie brušáky.... 😀

emanka
5. jan 2010

ani my nemáme náušnice 😀 aj sme najskôr rozmýšľali, že jej dáme, no potom sme sa rozhodli, že až keď bude väčšia-3-4 roky, uvidíme, veď ona si povie 😉
aj tá naša vyzerá ako chalan, no možno sa to zmení...to vystrihanie nesvedčí každému dievčaťu, takže uvidíme, ako bude vyzerať, keď podrastie 😀

emanka
5. jan 2010

brušáky? veď ja som ešte nič nejedla od obeda...chystám sa teraz, ale nejak sa mi nechce 😲

emanka
5. jan 2010

baby, ja zatiaľ končím...neviem, či ešte prídem, možno áno...ale pre istotu ahojte zajtra 🙂 🙂 🙂

alca85
5. jan 2010

no ja som zvedavá kedy to moje díte zaspí. Zatiaľ moc unavene nevyzerá... ☹

kamilecka
5. jan 2010

Mna spinka od 8,tiez sa jej velmi nechcelo,uvidime aka bude noc,snad sa vratime do toho 1x na papanie a potom az rano 😀

Emanka, Davidko ma kratke vlasy a poti sa aj tak,takze to je jedno ci kratke alebo o nieco malo dlhsie,velmi to nepomoze,ale ked by mala po plecia tak jej aspon nespali krk 😀

emanka
5. jan 2010

kami 😀 to je síce pravda, že jej nespáli krk, ale zas na druhej strane ja budem mať menej roboty...veď nestíham seba očesať a nie ešte malú 😀
ale nakoniec jej možno necháme dlhé, keď nemá tie náušničky, aby si ju fakt nemýlili s chlapcom 😕

spevacka
5. jan 2010

no zase som zmeškala, som bola na skype s kamoškou, nahlásila som sa na jeseň na shoppingový výlet do Londýna, bude zo mňa panička 😀 na chvíľu od plienok
inak to je dobrá téma, že čo robí MM ked príde domov z práce, môj tiež musí aspoň na polhodku ked sa naje zaľahnúť a pozrieť noviny, ale ja sa na neho nehnevám, veď treba mať prehľad, čo sa deje vo svete. Potom to dopadne tak, že dieťa cez voľby zahlási, že pán prezident je aj tak pako 😲 asi ma adminky vymažú, nech 😠 no ale potom normálne funguje, pomáha s malou-nosí ju alebo sa hrá s Matúšom, cez zimu sa toho veľa nedá po vonku.No a máte pravdu, nemám album, ale ja som na facebooku, tak keby ste niektorá chceli sa pridať, nemám problém sprístupniť sa...ale tak hádam niečo hodím aj sem, ja sa priznám, zatiaľ som vaše albumy nepozerala 😅 niežeby som nebola zvedavá, ale mám ja kedy? 😎

alca85
5. jan 2010

aj ja som na facebooku, ale radšej sa ani nepriznám čo tam robím.... 😝

spevacka
5. jan 2010

a čosa tam také dá robiť? 😲

emanka
5. jan 2010

speváčka, a to už teraz sa hlásiš na nakupovanie na jeseň? Či zas som to zle pochopila???
alca, akože čo môžeš robiť na FB?

alca85
5. jan 2010

okrem písania? 😅 (vykrúcam sa)

emanka
5. jan 2010

speváčka, ja som ťa už videla na FB-aj fotky, raz si tu dala link na to vystúpenie, no a keď už som tam bola, tak sa dá pozrieť všetko 😀 ale vtedy som to iba rýchlo prebehla, už si to ani moc nepamätám 😔

alca85
5. jan 2010

tuším je tu aj taká téma.... 😅

emanka
5. jan 2010

alca, veď povedz...či to len tak si povedala?

alca85
5. jan 2010

veď si o mne pomyslíte, že už mi vážne šibe....... 😕

alca85
5. jan 2010

čo mi teda asi aj....

emanka
5. jan 2010

jaaj, aplikácie/hry na FB....ty tam chodíš hrávať tie hry!!!! No mňa to nebaví, teda ani som to neskúšala pre istotu, veď dosť času trávim na koňovi, potom by som už asi ani nespávala 😀

speváčka, ty si Jarka, že??? Aj moja mama je, Jaroslava 🙂

emanka
5. jan 2010

speváčka, ešte si tu? už som to asi s tým nakupovaním pochopila...ty si sa na jeseň prihlásila a teraz niekedy ten výlet bude, že? Bože, aká som dementná 😠

alca85
5. jan 2010

už je zo mňa závisláčka.....a začalo to tak nevinne....
som si myslela, že tá moja malinká už dávno spí, keď je tak ticho a ona si leží na bruchu a okusuje plyšáka..

spevacka
5. jan 2010

emanka, no ano som Jarka, a vôbec nie si dementná, ja len som sa teraz tej kamarátky pýtala, či by sa dalo u nej prespať, či robí aj cez víkendy, no a letenku tiež treba kúpiť v predstihu ale šla by som až na jeseň, kojím, tak neviem, čo by robili "naši" doma s Hankou 😀

emanka
5. jan 2010

alca, nezávidím, to ty musíš tráviť celý deň na nete 😀 ešteže máš také dobré dieťa, ktoré ti to dovolí 😀
speváčka, takže dobre som to pochopila...ide sa na jeseň!!! a čo budeš nakupovať? asi ani ešte nevieš, či? asi vianočné darčeky 😲