Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa
Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀
mojmu by ani ta otrava nepomohla 😒
no Veronika hádam je to nezačne mokvať....to bude potom asi znamenať alergiu na zlato, nie?
myslím, že blažka to vystihla- škoda debaty s takými idiotmi...
alca- ešte ma napadlo, vo februárovej mamine je článok o náušničkách... jeden lekár tam píše, že on by c žiadnom prípade bábätkám nedával, lebo že tam sú kadejaké akupunktúrne body a dieťa môže mať kadejaké zdravotné problémy a alergie... a vraj keď je nejaká reakcia, zrejme nejde o čisté zlato a treba ich vymeniť alebo úplne odstrániť a dierky necha´t zarás´t 😒
no veronika pôjdem si o tom prečítať.....zajtra hádam budem mať čas, keďže mám všetko poupratované, poumývané, vyluxované....jáj jak som na seba hrdá..... 😔
dobre dievčatá prišiel moj mm domov konečne tak sa ideme porozprávať a uvidím či dopapá tie moje výtvory z lístkového cesta 😀
no idz sa blazka venovať.....
Blazka dobru noc..ja na svojho stale cakam 😠
ja neznášam alkohol lebo môj otec pil... ešte aby nedošlo k nedorozumeniam, v téme o Rasťovi Žitnom píšem o nehode môjho otca, ktorý zomrel a tu v téme píšem, že otec mal narodeniny, chodíme k našim a podobne, tak len pre vysvetlenie keby náhodou- naši sa rozviedli keď som mala 6 rokov a mama sa znova vydala, už je to 18 rokov. Takže vlastne ma môj otčim vychoval, len sa mi nechce písať všade že otčim, lebo potom sa každý pýta a mne sa už nechce vysvetľovať... tak len aby ste vedeli...
e
blažka dobrú 😉
to e čo mi tam skočilo... 😀 ešte som sa chcela spýtať- emanka- preboha to s kým si toľko tajne píšeš???????
ali, ja som bola alergická na zlato a možno aj som, ale už ho nenosím, tak držím palce...no a ty si iný macher, že upratané, príď aj k náááám...no a ip, od každej z vás minimálne 5 ip, traktor, latvia, voski, kami....
blažka, čau
Ja osobne som neznasala alkohol vzdycky...ale teraz som fakt uplne alergicka ked to vidim ....aky je moj svokor 😠 😔 Ja by som s takm nebola ani 1den!
a čo píše voski a kami? Asi radšej Ip...
aj ja cem IP 😀
e 😀 😀 😀 Veronika, díky za vysvetlenie otec-otčim, ale tuším si to už raz spomínala, že vaši sú rozvedení a pod
no veronika neviem neviem, nemali by sme si ťa preveriť? 😝
alca skú na mňa niečo vytiahnuť 😀 hľadaj 😀
Alca
nasa Sarika to ma tiez s nausnickami....na to take cervene az hnede,nausncu myslim....nekvalitne zlatoto mi bolo povedane.
My na dovolenku asi Chorvatsko autom, po dialnici ze len 10 hodin.
Sa mi podarilo kliknut na odoslat skor ako som stihla dopisat 😀 😀 😀 parada
Ja nepijem vobec... aj ked mame navstevu alebo niekde sme .... my s manzelom sme niejaky antialkaci...
Vsetci budu v lete dovolenkovat,len ja budem trcat doma na stavbe 😠 ale prajem vam to 😀 my aspon konecne dokoncime dom 😀
kami, to sa dá, tých 10 hodín a hlavne, keď sa ide v noci a deti spia...no ale my nejdeme nikam 😠
babulka, veď ty ideš na maltu 😀 😀 😀 my môžme tebe závidieť 😀
kamilecka- 10 je ozaj v pohode 😉
a ani my nejdeme nikam 😠
Hej zevraj pojdeme v noci ...ja som bola velmi proti...ale myslim ze ked budu spat..tak sa ako tak da...nebola som na dovolenke uz veeeeeeeeelmi daaaaaaaaaaavnooooooo
a my ti záááááávidííííííííííme 😉
Emanka,vidis tak nakoniec idem aj ja na dovcu 😀 a este k tomu na MAltu..no aka parada..potom pridam foto 😀
Ked pride Dzio tak bude mat co robit aby nas docitala 🙂
emanka 😀 😀 😀
tak to už je čo, že nekvalitné zlato......to môj brat kúpil mame na 50ku taký zlatý prívesok srdiečko, kde sa dá vložiť fotka.....a keď si bola mama dať zväčšiť to očko na zavesenie, tak jej povedali, že je to len pozlátené a dal za to v prepočte okolo 70€
no dzio sa na to akurát tak vykašle 😀
babu, tak potom daj fotky, sa tešíííme 😀
kami, moja sestra tak bola v Taliansku a cestovali v noci, deti celú cestu prespali, tak je to najlepšie 😉
Emanka ja len cumim co mi chodi do IP....normalne sok 😠

babullka aj on chlastal, pokým nemal otravu alkoholom.....odvtedy ani kvapku....