icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

spevacka
6. mar 2010

no teda baby, vás čítať, ano Browna netreba kupovať...ozaj veronika, ja som nemyslela tým, čo som napísala, že kód nič moc...práveže ono je to veľmi dobre napísané, napínavé, oddychovka taká, že sa od toho neodtrhneš, len to nemožno radiť medzi tú tzv.vysokú literatúru, čo sa budú deti učiť k maturite...
dzio, zuzu jaká modelečka 😀

dzio2
6. mar 2010

alča maš tam ten nosič,spevačka ďakujem DM

veronikapp
6. mar 2010

ahojte- dzio- aj ja som kukla fotky...to vy máte toľko snehu?!!!!!!! Zuzu modelka, pravdu baby vravia, kočka veľká... a mužovi povedz, nech lili neobsadzuje flek! 😀 Lili je tiež fešanda krásna 🙂 Nosič super, by som brala na leto, len moja chrbtica by si to už celkom odniesla 😖
alca- fajny koberček, dobre si to vymyslela 😉 vyzerá to pekne...
spevi- ja si toho Browna isto kúpim... aj keby to nebolo dobré, už si na to príliš dlho brúsim zuby a nedalo by mi to pokoj 😉
boli sma v tých Tatrách, no ale zima, po 15 minútach sme odišli... do Tesca na nákup a už sme doma. Laura spí, mm s Miškou išli ku svokrovcom po zemiaky a ja sa idem asi pustiť do umývania riadu 😝 majte sa zatiaľ

dzio2
6. mar 2010

veronikapp aj ja by som sla do VT musi tam byt krasne 🙂 ale urcite aj draho, dakujem za pochvalu, no este tolko mame snehu a este snezi, baby ja knihy moc nemusim , ale jednu mam oblubenu a to Oliver Twist 😅 , ale teraz chcem citat knihu V TIENI MAFIE

spevacka
6. mar 2010

emanka, nepodarilo sa predať všetko ☹ ale tých vecí tam bola spúúústa, bolo vyše 40 účastníkov a niektorí aj za vrece doniesli...no ale som sa trocha zarazila, lebo som tam bola včera pomáhať upratovať, že niektoé žienky tam dali také veci, že by som to ani cigánke nedala 😠
v podstate mi to je jedno, kto tam čo dával, len potom sa tam nakopilo veľa vecí aj nie celkom na predaj a bolo treba sa hrabať a to sa málokomu chcelo a potom sa ťažšie uchytili tie lepšie handry...ja som aj malej kúpila na leto nejaké hábky aj Maťkovi gate také zateplené...

veronika, určite by som si aj ja toho Browna kúpila, keby ho nemala švagriná, on určite ovláda remeslo napísať napínavú knihu a tiež sa už teším, čo dá

spevacka
6. mar 2010

ozaj ešte idem pochváliť Hanku, už sa dá z brucha na štyri, trolilinku sa aj posunie a...teraz príde to najlepšie-zo štyroch si sadla 🙂 dnes už dvakrát sa jej podarilo

dzio2
6. mar 2010

ooooooooooooooooo hura spevacka blahozelam 😉 😉 😉 😉 😉 Hanke drobuliatku 😉 😉 😉 😉

zuzkaku
6. mar 2010

aHOJTE... 🙂

spevi, Hanka je šikovnica jedna...po mamke.... 🙂

čo práve urobil Šimon!!!
čítam si vás tu a jeho mám v kolese, sedí pri mne...zrazu sa obrátim a on je už na zemi...!
tak som mu okolo kolesa naskladala perinu aby si nebuchol hlavičku, no a on toto nacvičuje stááále dookola, ja ho dám do kruhu, o 1 minútku je von,...a zas...
Nechala som ho, čo bude robiť a on sa pogúľal po celej izbe a zastavil sa pod mojou stoličkou... 😕 ale našiel si aspoň zábavku, tak využívam, kým je takto spokojný... 😀

alci...koberec je super, videla som foto, myslím, že si dobre kúpila... 😉

dzio...krásne fotky a musím povedať, že Žužu je teda nádherné dievča...ozaj... 😕 🙂 🙂 🙂

alca85
6. mar 2010

spevi paráda....tešíme sa s tebou.....

dzio, ale riadne ste ju teda zababušili....tuším nosil manžel...sa mu chcelo? Ja som si myslela, že keby ju tak naobliekam, tak ju do toho nosiča ani nevopchám.. 😕

dzio2
6. mar 2010

zuzkaku 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no sranda, tie nase deticky su nas zivot a stale nam neako zdvihnu naladu ,šimonko je podareny 😀 😀 😀 , zuzka dakujem poviem jej bude sa tesit 😉 , inac baby voskovka mi upresnila vsetko , aj preposlala ja mam jasno 🙂 😉

alca85
6. mar 2010

no zuzka rastie ti teda riadny výmyselník.....

dzio..len nehovor Žužu, čo tu o nej píšeme, aby ti náhodou nespyšnela... 😅

alca85
6. mar 2010

dzio, asi sme to dostali všetky.....

alca85
6. mar 2010

ja si o tom všetkom neviem utvoriť názor.....ja som dosť ovplyvniteľný človek.....

alca85
6. mar 2010

ale vosky sa snaží medzi nás vrátiť....

alca85
6. mar 2010

kam ste sa vytratili?

emanka
6. mar 2010

ahojte, spevi gratulujeeem, Hanka je šikovnááá 🙂 tešíme sa s tebou 🙂 🙂 🙂

tak lea je okúpaná a teraz tu pri mne sedí, som zvedavá, do kedy...
viete čo som naučila Leu? Keď sa jej opýtam "Kde je Leuška?" , tak ukáže obidvomi ukazovákmi na seba a búcha si po hrudníku 🙂 že tu!!! No a keď sa jej opýtam, že kde je mama, tak sa začne obzerať po miestnosti, že kde len môže byť 😀 😀

dzio, potom pozriem fotky, teraz nie je čas, ale už sme ti ju raz chválili, tak neviem, či máš nové fotky, alebo sú to tie isté...večer kuknem 🙂

emanka
6. mar 2010

dzio, už som kukla, no krásne baby máš doma 🙂 🙂 a náš krpec má rovnaké pyžamko ako Lili 🙂 🙂

zuzkaku
6. mar 2010

emanka...tvoja Lea má ten istý zmysel pre humor ako ty... 😀 😀 😀 inak je veľmi podarená, vidieť, že už ti pomaly začína rozumieť...o chvíľu sa jej budeš pýtať a ona ti aspoň povie, či hej, alebo nie... 😉

alca85
6. mar 2010

emanka čo ste pozerali king konga? 😀
No šikovná je Leuša....toľko pokrokov naraz.....no nemôže byť šťastnejšej maminy(i)(?)......

zuzkaku
6. mar 2010

mm je práve na hokeji...tešil sa ako malý chlapec, vraj nejaké derby... 😝

deti mi už spia...a ja sa dnes chystám pozerať film na M s Benom Stillerom...toho herca mám rada... 😉

zuzkaku
6. mar 2010

alci...čo je tam to (i)?
a akosa máte? Vy žiadne pokroky? Natálka sa nedáva na 4?

emanka
6. mar 2010

Lea spíííííííííííííííííííííííííííííí 🙂 🙂 🙂

No vyzerá to tak, že Leuša je po mne, aj pekná aj inteligentná 😀 😀 po tatovi má len obočie - ako Brežnev 😝

ali, že king konga, no ale nejak tak to vyzerá, len ona iba ukazovákmi si ťuká do hrude....a ešte stále hovorí AHA, keď zbadá psov, nejakú hračku, seba v zrkadle a tak, asi to odkukala od nás, keď jej niečo ukazujeme, tak tiež stále len AHA 🙂
Zuzi, aj ja mám rada Bena, aký ide film? nám nejak blbne satelit, už ma z neho porazí 😠 😠

Ozaj, dúfam, že to nebude vadiť, ak vám to tu napíšem, no ale chcem vás potešiť...niekto o vás, samozrejme o všetkých, napísal, že ste super baby, samé srandistky 🙂 🙂 🙂

dzio2
6. mar 2010

emanka zlata je Leuska 😉 😉 😉 uplne si ju viem predstavit ako sa diva po miestnosti a ta hlada 😀 , lili uz hajka dnes nic moc v telke

emanka
6. mar 2010

ozaj, dnes tu bol svokor a kúpil malej nové capačky, adidasky, také biele s ružovými pásikmi, koženné, len asi jej budú malé, neviem, musím vyskúšať s tenšími ponožkami...

zuzkaku
6. mar 2010

emanka...ja asi aj viem kto... 😉 Tak teda ďakujeme... 🙂 Si s ňou ešte stále v kontakte?

film sa ani neviem ako volá...ale má to byť o nejakom chlapíkovi, ktorý stále preberal dievčatá a keď zistí, že mu akosi utekajú roky, ožení sa s prvou, ktorá mu príde do cesty...no a príbeh sa ďalej odohráva počas medových týždňov....môže to byť zaujímavé... 😉

zuzkaku
6. mar 2010

no svokor...dobrý dedo... 🙂 Aj ja chcem také.... 😝

ozaj bavili ste sa tu už raz o prvých topánočkách....viete už odkiaľ budete kupovať a aké? Ja som minule pozerala u Baťu... 😕 😕 😕 tie ceny...brrr, ale boli krásne...

zuzkaku
6. mar 2010

kde ste zdrhli?... 😕

vlasne ako pozerám na hodinky, tak už zdrhám aj ja....ide mi film... 😉

zuzkaku
6. mar 2010

....vlastne....

emanka
6. mar 2010

zuzi, áno, ešte sme v kontakte 🙂
no pekné od deda, lenže teraz už má dvoje také a neviem, kde ich bude nosiť...veď je len doma, alebo vo fusaku...baby, vy dávate deťom capačky? doma, či na von? lea mávala doma len papučky, ale teraz už ani tie nie, v nich sa jej dobre nedávalo na 4..
ja som ten film videla pred 2 týždňami, ale nevidela som ho od začiatku a ani nie do konca, išla som spať, ale dobré to bolo, sranda, som sa nasmiala 😅 asi si ho teraz tiež pozriem..
no a tie topánky ešte neviem, kde kúpim, u baťu som nepozerala, ale všade, kde som pozerala, tak mali iba nevyhovujúce

emanka
6. mar 2010

zuzi, ešte je smotánka